Милан - Тотнъм 0:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Милан - Тотнъм 15.02.2011 /21:45/ ШЛ осминафинали

Мнениеот DmG » 16 фев 2011 00:17

[offtopic]
megan fox написа:
losko написа:Средняци в Англия за УБА,Блекпул,Блекбърн,Болтън и т.н Тотнъм в момента е хита в Англия и европа поне според мен и не съм им фен ако искаш да знаеш просто играят много мъжки и такива като теб не могат да приемат че милан са един умрял колос

Къде я видя тая мъжка игра бе? Кое беше мъжкото в играта на Тотнъм?! То голямото геройство да надиграеш чисто физически един грохнал отбор, чиято средна възраст е над 30 години! След като Тотнъм така се измъчиха със доста бавните и тромави играчи на Милан какво ще правят срещу отбор, който не спира да движи топката по терена?! :twisted:

ДА , ДА , ДА , ДА - вие сте най-добрите , вие единствено играете красив футбол и Вие ще ни представлявате на междугалактическата лига .Тия отборчета като тотнъм , въобще не трябва да ги дават по телевизията !
Я ми обясни , как така ТРЕТИЯ във най най най най великото първенство , НЕ МОЖА ДА БИЕ 10тия във Германия (евала на немците ).[/offtopic]

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 16 фев 2011 00:18

Тотнъм в момента са по-силни и от Челси, изобщо не знам какви ги мислите вие, били посредствен отбор :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 16 фев 2011 00:18

[offtopic]Не се смей , щото Интер не го чака по-различна съдба от тазвечершната на Милан. Байерн няма да ви прости[/quote] ![/quote]
Да бе сигурно и на финала за ШЛ така си викаше...[/quote]

Знам ,че е трудно да го асимилираш но имай търпение ,след една седмица ще си спомниш мойте думи. не забравяй ,че всички играят и на края Германците винаги печелят.[/quote]

Да бе нали и аз това ти казвам,всички играят и Интер става европейски и световен шампион[/offtopic]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 16 фев 2011 00:18

Меган имаше и засада и фал при гола на Ибрааа ако не го бяха отменили щеше да е престъпление а Фламинии е баси глупакааа тряяше да го изгонат и да го накажат поне за 3 мача
и според мен Тотнъм заслужено победи първото полувреме надиграхаа Милан тоя Алегри луд ли е как ше пусне Зийдорф и ще остави Пато резерва :Д баси малумника второто Милан бяха по добри но имах чувството че всичките яко се се надрусали :Д
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 16 фев 2011 00:20

Милан не игра достатъчно хитро в тази среща. Няма лесни мачове. Това за възрастта не е вярно, това си е чиста проба заяждане. Милан вече няма чак толкова стари играчи, въпросът е, че Ибрахимович отново го нямаше никакъв в мач на такова равнище, че и на всичкото отгоре той беше един от виновниците за гола. Ето затова няма да казвам, че Ибрахимович е играч от висока, от най - висока класа, защото в големите мачове, че дори и този мач не е чак толкова напред в турнира, той е след най - слабите. Трябваше топката да се рита към вратата на съперника по - често, в това време се играе така. Милан не игра чак толкова лошо предвид на проблемите, които имаше преди мача, но липсата на концентрация в решаващите моменти, а и на шанс попречиха да не спечели срещата. Реваншът ще е много труден. Но нищо не се знае. Няма ли като миналата година проблеми с контузени играчи, запази ли се духа, нивото в представянето на тима в първенството, това ще рефлектира върху реванша. Според интересното именно сега започва. Все пак традициите е време да се нарушат нали? Не може малките английски и по - точно лондонски отбори винаги да спъват Милан.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 фев 2011 00:20

SuperSpurs написа:
acmilan написа:
losko написа:Феновете на милан само искам да ги попитам наясно ли са че в Англия Тотнъм ще смачка тяхния отбор?

Не,не съм наясно,мерси,че ми го каза.Иначе Суперспърс,пич,минал е само единият мач,а и вие положение,освен гола,нямахте,така че не виждам кого сте смазали.И нима е лъжа,че в Англия сте средняк?

Не съм и обелвал дума за смазване и не виждам защо опитваш да манипулираш. Колкото до положенията - имахме не по-малко от тези на Милан. Ако някой се сеща за чисто положение на росонерите да си каже. А за средняка - да, това е откровена лъжа или откровено невежество или откровено незнание. Не се познаваме и не мога да конкретизирам кое точно е. Само не забравяйте, че футбола в Англия не е започнал със създаването на ВЛ. Тотнъм са първия и единствен английски отбор, който е печелил ФА Къп като аматьорски отбор, 3-ти по успехи във ФА Къп (като до 95-та бяха първи) с 8 купи, първия английски отбор с европейска купа, първия английски отбор с 2 европейски купи, първия английски отбор с дубъл през 20-ти век и т.н. и т.н. И не забравяй, че вече Милан са сърбали попарата на Тотнъм в Европа и едно отпадане няма да им е непознато. Но да оставим миналото....дано УЕФА се самосезира за това лумпенско влизане на Фламини и за лумпенското поведение на Гатузо и да бъдат наказани. В Англия за подобно влизане полицията в Манчестър преди време се самосезира за опит за непредумишлено убийство.

А защо не допускаш,че може да бъде две други неща-откровен яд от резултата,замъгляващ реалната преценка или реално отразяване на класирането и представянето на Тотнъм,откакто авторът на подобна констатация гледа футбол,т.е. вече 15 години.А може да бъде и съчетание и от двете...Иначе историята на футбола и в Англия,и навсякъде,я знам достатъчно добре и нямам нищо против Тотнъм,просто те за първи път в историята си участват в този турнир,а той се провежда вече 56 години...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 16 фев 2011 00:21

[offtopic]Дюрекс ти па с твоя Интер се насра вече :Д Интер го няма тая вечер ! :д и да ти кажа че тва ви беше на вас , и не почвай пак с твойте вие се така говорите ама 6 год шампиони 5 титли мин пак казвам тва ви беше ! : )[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 16 фев 2011 00:22

[offtopic]
Да бе нали и аз това ти казвам,всички играят и Интер става европейски и световен шампион

Вярвай си. Леонардо няма шанс срещу Ван Гаал. Робен и Рибери ще наказват неколкократно Сезар ![/offtopic]

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 16 фев 2011 00:22

Фламини трябва да го накажат по видеозапис, той с цялата си наглост след бруталния фал ходеше да претендира, че Чорлука нарочно бави времето, вместо да се скрие някъде и да се радва, че му дадоха само жълт картон, но не вярвам да остане безнаказана проявата му
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 16 фев 2011 00:23

[offtopic]
Gary Shaw написа:
Да бе нали и аз това ти казвам,всички играят и Интер става европейски и световен шампион

Вярвай си. Леонардо няма шанс срещу Ван Гаал. Робен и Рибери ще наказват неколкократно Сезар !

Меси и компания миналата година също така казваха,ще накажем Сезар :mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Милан”