След двата мача на Audi Cup 2011 се очертават някакви контури за титулярен състав на Милан и много проблеми, които трябва да решат от ръководството. Доволен съм от показаното от Абиати, Ибрахимович и Робиньо. Касано също направи силно полувреме срещу Интернасионал. Вижда се, че Неста и Тиаго Силва са без алтернатива в центъра на защитата. Йепес и Бонера не могат да дадат същата стабилност на отбраната. Лошото е, че Неста е на години и лесно се поддава на контузии, при едно отсъствие на Алесандро не ми се мисли какво ще става. Абате и Тайво също заслужават да са първи избор на Алегри за крайни бранители. (Ха, пиша това по време на дузпите с Интернасионал, изпуснахме и 4-те

). Ако приемем, че и нападението е избистрено в лицето на Робиньо, Пато и Ибра (за мен трябва и тримата да са едновременно на терена, за да бъде по-ефективна атаката), то тогава остават само "средните хора". Тук нещата не са добри за Милан. Поне от видяното в двата мача на Audi Cup 2011. Seedorf, Амброзини и Бомел/Боатенг трябва да са титулярите. Лошото е, че трима от четиримата са на години и трудно издържат цял мач. В Италия може и да са достатъчни, но в Европа няма да стане с такава халфова линия.
Това е и моя вариант на титулярен състав към този момент, ако не се купят нови футболисти:
Абиати, Тайво, Неста, Тиаго Силва, Абате, Seedorf, Амброзини, Боатенг, Робиньо, Пато и Ибрахимович.
И резерви: Рома, Дзамброта, Бонера, Гатузо(замо заради годините

), Касано, Индзаги(само заради годините

).
Разбира се, може да се пробва с Касано на мястото на Seedorf, но при всички случаи атакуващите футболисти трябва да помагат много на халфовете и защитата.
Трябват халфове. С този състав ще защитим титлата в Италия, но в Европа... трудна работа. Това е моето виждане. Ще се радвам да видя и други мнения за титулярния състав на Росонерите. Fossa dei Leoni!!!