Милан - Тотнъм 0:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Милан - Тотнъм 15.02.2011 /21:45/ ШЛ осминафинали

Мнениеот megan fox » 16 фев 2011 00:08

losko написа:Средняци в Англия за УБА,Блекпул,Блекбърн,Болтън и т.н Тотнъм в момента е хита в Англия и европа поне според мен и не съм им фен ако искаш да знаеш просто играят много мъжки и такива като теб не могат да приемат че милан са един умрял колос

Къде я видя тая мъжка игра бе? Кое беше мъжкото в играта на Тотнъм?! То голямото геройство да надиграеш чисто физически един грохнал отбор, чиято средна възраст е над 30 години! След като Тотнъм така се измъчиха със доста бавните и тромави играчи на Милан какво ще правят срещу отбор, който не спира да движи топката по терена?! :twisted:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 16 фев 2011 00:09

acmilan написа:
losko написа:Средняци в Англия за УБА,Блекпул,Блекбърн,Болтън и т.н Тотнъм в момента е хита в Англия и европа поне според мен и не съм им фен ако искаш да знаеш просто играят много мъжки и такива като теб не могат да приемат че милан са един умрял колос

Е как да приема,че Милан е умрял колос,при положение,че в момента е начело в първенството си и през 2007 спечели Шампионската лига,най-успешният клуб в света е по международни трофеи,огромната част от които са натрупани през последните 20 години...

Споко бе пич просто гледам че се палиш и затова така написах!Бъди мъж и си признай че Тотнъм ви победи заслужено!За реванша квото сабя покаже ама като ги гледам как игаяр най-вече без страх ми се струва че ще продължат!Всичко хубаво
Money Over Bitches

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 16 фев 2011 00:09

[offtopic]
Mourinio написа:Говорим какъв национален отбор са имали преди 2007-2008, а не какъв имат сега, до скоро бяха посредствен национален отбор без никакви успехи, факт...

Да, точно такъв отбора бяха и ние говорим за това как се превърнаха в отбор, спечелил последователно ЕП и СП, и как това не е изненада, имайки предвид как работят школите им от известно време насам ;)
Но това е доста далеч от темата за Милан и Тотнъм ;)[/offtopic]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 16 фев 2011 00:10

Наистина е нелепо да се казва, че Тотнъм са средняци в Англия тая година може би пак ще са 4ката за сметка на някой измежду Сити или Челси! Те наистина са хитов отбор и в Англия с Бейл не виждам Милан как ще се измъкне предвид тази загуба сега :|

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 16 фев 2011 00:12

losko написа:Споко бе пич просто гледам че се палиш и затова така написах!Бъди мъж и си признай че Тотнъм ви победи заслужено!За реванша квото сабя покаже ама като ги гледам как игаяр най-вече без страх ми се струва че ще продължат!Всичко хубаво

Моля, я пак ? Я ми кажи 1 чисто голово положение на Тотнъм освен гола ? Ще ти дам жокер - май няма,ама погледни пак.Това ако е "победи заслужено", имаш доста сбъркани разбирания.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

berkut
Контакти:

Мнениеот berkut » 16 фев 2011 00:13

Много, ама много слаб Милан! Който и отбор да ни беше насреща, щеше да ни бие.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 фев 2011 00:14

Лоско,мъж съм и честитя победата на феновете на Тотнъм,вече го направих,това разбирам като мъжко в случая,да признавам,че е било заслужено,при положение,че не смятам,че имаха каквото и да било друго положение,ще е проява на футболно невежество,не на мъжество.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 16 фев 2011 00:15

[offtopic]
durex написа:А
нглийското брат :idea:

:lol: :lol: :lol:

Не се смей , щото Интер не го чака по-различна съдба от тазвечершната на Милан. Байерн няма да ви прости[/quote] ![/quote]
Да бе сигурно и на финала за ШЛ така си викаше...[/quote]

Знам ,че е трудно да го асимилираш но имай търпение ,след една седмица ще си спомниш мойте думи. не забравяй ,че всички играят и на края Германците винаги печелят.[/offtopic]

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 16 фев 2011 00:16

maldin1 написа:
losko написа:Споко бе пич просто гледам че се палиш и затова така написах!Бъди мъж и си признай че Тотнъм ви победи заслужено!За реванша квото сабя покаже ама като ги гледам как игаяр най-вече без страх ми се струва че ще продължат!Всичко хубаво

Моля, я пак ? Я ми кажи 1 чисто голово положение на Тотнъм освен гола ? Ще ти дам жокер - май няма,ама погледни пак.Това ако е "победи заслужено", имаш доста сбъркани разбирания.

Абе човек ти кво очакваш да дойде някой отбор на вашият стадион и да ви смаже от игра ли и то в тази фаза на турнира!Просто Тотнъм ви смачка физически и тактически владееха добре топката и не се стреснаха от името милан!Аз па мога да те питам вие колко положения имахте 2 и то от корнер и двете!Тези мачове не се гледат положенията "да не са контроли" гледат се головете на таблото след мача!Аз лягам спи спокойно и ти и след мача в Англия аз пак ще пиша......
Money Over Bitches

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 16 фев 2011 00:16

acmilan написа:
losko написа:Феновете на милан само искам да ги попитам наясно ли са че в Англия Тотнъм ще смачка тяхния отбор?

Не,не съм наясно,мерси,че ми го каза.Иначе Суперспърс,пич,минал е само единият мач,а и вие положение,освен гола,нямахте,така че не виждам кого сте смазали.И нима е лъжа,че в Англия сте средняк?

Не съм и обелвал дума за смазване и не виждам защо опитваш да манипулираш. Колкото до положенията - имахме не по-малко от тези на Милан. Ако някой се сеща за чисто положение на росонерите да си каже. А за средняка - да, това е откровена лъжа или откровено невежество или откровено незнание. Не се познаваме и не мога да конкретизирам кое точно е. Само не забравяйте, че футбола в Англия не е започнал със създаването на ВЛ. Тотнъм са първия и единствен английски отбор, който е печелил ФА Къп като аматьорски отбор, 3-ти по успехи във ФА Къп (като до 95-та бяха първи) с 8 купи, първия английски отбор с европейска купа, първия английски отбор с 2 европейски купи, първия английски отбор с дубъл през 20-ти век и т.н. и т.н. И не забравяй, че вече Милан са сърбали попарата на Тотнъм в Европа и едно отпадане няма да им е непознато. Но да оставим миналото....дано УЕФА се самосезира за това лумпенско влизане на Фламини и за лумпенското поведение на Гатузо и да бъдат наказани. В Англия за подобно влизане полицията в Манчестър преди време се самосезира за опит за непредумишлено убийство.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Върни се в “Милан”