Тотнъм - Милан 0:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Re: Тотнъм - Милан 09.03.2011 21:45

Мнениеот milan199440barca » 10 мар 2011 00:05

Барези... беше и голям нападател. Има клипчета. Тръгва от собствената си половина и бележи с воле :)
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 10 мар 2011 00:12

Въпреки отпадането феновете на Милан да не се отчайват,това май им е 3то отпадане на 1/8 финал,не се отчайвайте казва ви го фен на Реал :oops: :oops: :oops: най-вероятно ще станете шампион и купата ако вземете ще е страхотен сезон,после разкарвате вече ненужните,вземата някои нови и Милан може би ще се върне там където му е мястото :) :) :)
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 10 мар 2011 00:13

milan199440barca написа:В средата на терена сме имали играчи като Савичевич, Бобан, Руи Коща, Пирло... днес играе Фламини. Разликата между Индзаги и Ибра. Гол в 93 мин срещу Аякс, гол лятото срещу Барселона. Невероятен гол, след подаване на Кларънс. Разликата между Робиньо и Шева - гол в 90 мин срещу Лион. Успех на Тотнъм и на Интер срещу Байерн в реванша. Все пак съм фен на италианския футбол.
Заради тези голове знаеш ли колко мрънкалници ми казваха какъв късметлийски отбор е Милан, а аз им казвах, че това е класата на един ГОЛЯМ ОТБОР и наистина тогава в състава имаше хора, които магат да се нагърбят да извадят отбора от блатото, а сега...... Ех,времена времена.....
Последна промяна от maldin1 на 10 мар 2011 00:15, променено общо 1 път.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 10 мар 2011 00:14

E, трябва да минете вече. Един финал Барса-Реал няма да е зле... Може и Челси-Тотнъм за мес тните :)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 10 мар 2011 00:16

Милан затвърди традицията да не губи в Англия, но не успя да пребори лондонския синдром. Мисля, че най - слаб от всички беше треньорът. Масимилиано Алегри е силен треньор, но не е за големи мачове, за завързани. В тях просто се иска характери. А той в момента се учи на тези неща. Когато Милан играеха в Лигата с един друг треньор, дошъл от Каляри, казваше се Оскар Табарес, бяха много силни. Отпадането от Розенборг беше чиста случайност. Просто липса на късмет. Надиграване и накрая загуба. Нямаше нищо общо с този мач с Тотнъм. Но Табарес е доказан треньор, име във футбола. Неслучайно миналата година водеше най - силния отбор на Мондиала. Най - заслужаващият званието световен шампион и щеше заслужено да спечели титлата ако не бяха съзнателните грешки в полза на Холандия на полуфинала.
Та толкова със сравненията. Във футбола, а и в живота, няма минало, има бъдеще.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 10 мар 2011 00:17

GNRforever написа:Въпреки отпадането феновете на Милан да не се отчайват,това май им е 3то отпадане на 1/8 финал,не се отчайвайте казва ви го фен на Реал :oops: :oops: :oops: най-вероятно ще станете шампион и купата ако вземете ще е страхотен сезон,после разкарвате вече ненужните,вземата някои нови и Милан може би ще се върне там където му е мястото :) :) :)

Е, тогава не се предавахме до последната минута. Само един гол на Индзаги може да заличи цялото впечатление от играта на Барселона

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 10 мар 2011 00:23

maldin1 написа:
SuperSpurs написа:Дори и така да е, то Милан е редно да благодарят на Господ, че играха с нас щото срещу добър отбор отиваха на двуцифрен резултат :).
Ей такива като теб най-много ме дразнят.Къде ги тия двуцифрени резултати ? Ферарите, Бентлита, Ментлита, Мерджани и тем подобни ги нямаше днеска и се видя колко струва Тотнъм.Защо си мислиш, че примерно срещу Нани и Гигс щеше да е по-различно ? Или срещу Швайнщайгер и другите от Байерн ? Този мач щеше да е 100 пъти по-интересен,завързан и класен от мача ни с Тотнъм.

Не е редно да те дразни някой, който има различно мнение от твоето, но ти си знаеш. Пък и някъде да съм писал за споменаваните от теб марки автомобили? И ако не, то с какво право адресираш подобни въпроси към мен? И на мен ми писна един месец да плачете как тоя не играл, онзи не играл...и разни гости в студиото преди 2-та мача да говорят същите глупости без да видят от другата страна какво е дереджето. И срещу кой вселенски отбор ще направите по-интересен мач при положение, че 180 минути гол не можете да вкарате и то на безобразния и слаб Тотнъм? По-скоро е обратното - в груповата фаза Тотнъм беше най-резултатния тим защото срещу себе си имаше качествени отбори с футболни достойнства. Срещу Фламини и Гатузо кой би играл красиво...Майк Тайсън може би.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 10 мар 2011 00:24

Ами лично за мен Милан не натисна както очаквах,а и Алегри не рискува докрай -защо не знам .... Все пак това са директни елиминации ...
На феновете на Тотнъм честито,а на феновете на Милан поне ще се утешат с титлата в Калчото.... Факт е,че Милан имаше повече положения,владееха мача,но ги нямаше футболисти като Шева,Кака,Индзаги които им решаваха мачовете последните 7-8 години.... Сега вече ги няма.... Видя се,че с Фламини и Кевин-Принс не става.... Трябват попълнения не само в нападение ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Spursy
Контакти:

Мнениеот Spursy » 10 мар 2011 00:32

enguerino написа:П.П. Все пак честито на феновете на топчиите който ако се паднат с Шалке или Шахтьоp може да се класират с другите ще им е много трудно

:shock: :o :shock: :o
Levski Sofia
Tottenham Hotspur
http://bulgariaspurs.com

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 10 мар 2011 00:33

SuperSpurs написа:Не е редно да те дразни някой, който има различно мнение от твоето, но ти си знаеш. Пък и някъде да съм писал за споменаваните от теб марки автомобили? И ако не, то с какво право адресираш подобни въпроси към мен? И на мен ми писна един месец да плачете как тоя не играл, онзи не играл...и разни гости в студиото преди 2-та мача да говорят същите глупости без да видят от другата страна какво е дереджето. И срещу кой вселенски отбор ще направите по-интересен мач при положение, че 180 минути гол не можете да вкарате и то на безобразния и слаб Тотнъм? По-скоро е обратното - в груповата фаза Тотнъм беше най-резултатния тим защото срещу себе си имаше качествени отбори с футболни достойнства. Срещу Фламини и Гатузо кой би играл красиво...Майк Тайсън може би.
Не ме дразни, че имаш различно мнение, а че даваш квалификации, които нито можеш да правиш нито да си сигурен в тях нито пък някой ще ти повярва на тях!!!! Бихте с този късметлийски гол в Милано, ние бяхме слаби, нападателите ни нищо не струваха в този мач, титулярната ни халфова линия я нямаше и в двата мача, "божеството" Бейл влезе и нищо не направи.Все факти, които нямат как да се отрекат.Ти мен или някой друг фен на Милан да си видял да е казал, че ако ви се падне Барселона падате с 20:0 ? Защото с толкова ще паднете там не са Ибрахимович,който ми се крие зад защитниците и Робиньо, който пропуска на празна врата.Представи си с резервната халфова линия колко главоболия имахте сега си представи Вия-Меси-Шави-Иниеста.Айде със здраве.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Върни се в “Милан”