Серия А: Милан - Ювентус 25.02.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Серия А: Милан - Ювентус 25.02.2012

Мнениеот storm » 27 фев 2012 21:56

Santiago Munezz написа:
storm написа:Точно ! Когато всеки път биехме миланските отбори с гол от засада.. :) Като те гледам, май не ги помниш много много тия години..

Годините в които постоянно уговаряхте мачове и постоянно ви подпираха и ви подаряваха титли?Тия години не се забравят... :)

Ти нямаш 18 години, сигурен съм, къде си тръгнал да даваш акъл ? При положение, че не си ги гледал със сигурност и говориш само от приказките на другите...

Инак компенсациите за Милано продължават с пълна сила .. След, като наказаха Кличко, опа сори Мексес за 3 мача ( напълно заслужено) , пропуснаха да накажат един от най грозните хора които съм виждал ЧЕРНАТА маймуна Мунтари за очевидни удари срещу Лихщайнер и то на няколко пъти...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 27 фев 2012 22:10

storm написа:
Santiago Munezz написа:
storm написа:Точно ! Когато всеки път биехме миланските отбори с гол от засада.. :) Като те гледам, май не ги помниш много много тия години..

Годините в които постоянно уговаряхте мачове и постоянно ви подпираха и ви подаряваха титли?Тия години не се забравят... :)

Ти нямаш 18 години, сигурен съм, къде си тръгнал да даваш акъл ? При положение, че не си ги гледал със сигурност и говориш само от приказките на другите...

Инак компенсациите за Милано продължават с пълна сила .. След, като наказаха Кличко, опа сори Мексес за 3 мача ( напълно заслужено) , пропуснаха да накажат един от най грозните хора които съм виждал ЧЕРНАТА маймуна Мунтари за очевидни удари срещу Лихщайнер и то на няколко пъти...

И как разбра,че нямам 18 години?Непомня да се познаваме нещо... :? Та чак и определи колко мача на Милан съм гледал и какво помня :mrgreen: :lol: Сигурно си екстрасенс :lol: :mrgreen:
А междудругото Пирло също трябваше да бъде наказан като Мексес,пък наказанието на Видал за зверската балтия е само 1 мач!Прав си,продължават да ни компенсират!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 27 фев 2012 22:31

Ами то по акъла си личи, кой на колко .. ;) Колкото до Видал, явно не си видял, че 2 секунди преди неговия фаул, пак тоя черния Маймунтари го съсече грубо, ама нямаше фаул..

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 27 фев 2012 22:37

Ако си личи по акъла ти значи трябва да си някой 11 годишен...пък си си написал,че си 91 :mrgreen: да не си 2001 набор? :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 27 фев 2012 22:45

Santiago Munezz написа:Ако си личи по акъла ти значи трябва да си някой 11 годишен...пък си си написал,че си 91 :mrgreen: да не си 2001 набор? :mrgreen:

Мале колко си забавен....Даже малко се притесних и няма да ти пиша повече, понеже ме "Спари" както му е модерно вие дечицата да си говорите и мисля повече да не пиша тук.. :? :(

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 фев 2012 23:10

storm написа:
Santiago Munezz написа:Ако си личи по акъла ти значи трябва да си някой 11 годишен...пък си си написал,че си 91 :mrgreen: да не си 2001 набор? :mrgreen:

Мале колко си забавен....Даже малко се притесних и няма да ти пиша повече, понеже ме "Спари" както му е модерно вие дечицата да си говорите и мисля повече да не пиша тук.. :? :(

Футболистът се казва Мунтари и при ситуацията, за която говориш, има първо дузпа за "Милан", която удобно премълчаваш, и след това има ответна реакция на ганаеца за неотсъденото нарушение. Ех, колко удобно разглеждаш ситуацията!
Нарушението на Видал е за наказание от два мача, защото е директен червен картон. За подобно нарушение преди няколко години Пирло получи такъв картон и две срещи отсъстваше. Тълкувате правилата, както ви се иска, това не е хубаво.
Този мач си беше победа за "Милан", пък кой каквото иска да приказва. "Ювентус" никога нямаше да изравни при 0:2, при това като гост на "россонерите".
Колкото и да взимат допинг миланистите, едва ли е толкова много, колкото навремето взимаше Конте на мач, както се изказа един от потребителите. Вашият треньор няма да е лошо да посети малко клиники, за да се излекува от наркозависимост.
Погледът му не е нормален, не виждате ли?
Последна промяна от daniel875 на 27 фев 2012 23:13, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 27 фев 2012 23:13

daniel875 написа:
storm написа:

Футболистът се казва Мунтари и при ситуацията, за която говориш, има първо дузпа за "Милан", която удобно премълчаваш, и след това има ответна реакция на ганаеца за неотсъденото нарушение. Ех, колко удобно разглеждаш ситуацията!
Нарушението на Видал е за наказание от два мача, защото е директен червен картон. За подобно нарушение преди няколко години Пирло получи такъв картон и две срещи отсъстваше. Тълкувате правилата, както ви се иска, това не е хубаво.
Този мач си беше победа за "Милан", пък кой каквото иска да приказва. "Ювентус" никога нямаше да изравни при 0:2, при това като гост на "россонерите".

Брато за каква дузпа ми говориш при нарушението на Видал ? 5 секунди преди Видал да направи фаул, срещу Видал, точно Мунтари го съсече супер зловещо, но фаул нямаше... Как да е няма смисъл кво да коментираме вече.. Жалко само, че след тия събития на 20 ще е касапница и пак ще има коментари от сорта оня подпиран, тоя подпиран и т.н ..

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 фев 2012 23:14

Този мач си беше победа за "Милан", пък кой каквото иска да приказва. "Ювентус" никога нямаше да изравни при 0:2, при това като гост на "россонерите".[/quote]
Брато за каква дузпа ми говориш при нарушението на Видал ? 5 секунди преди Видал да направи фаул, срещу Видал, точно Мунтари го съсече супер зловещо, но фаул нямаше... Как да е няма смисъл кво да коментираме вече.. Жалко само, че след тия събития на 20 ще е касапница и пак ще има коментари от сорта оня подпиран, тоя подпиран и т.н ..[/quote]
Говоря за Мунтари и Лихтщайнер, но пак извърташ нещата. Здраве да е!
Този мач трябваше да се преиграе.
На 20 или 21, не знам кога ще е мачът, не мисля, че ще е касапница, защото това са професионалисти, а не аматьори. Нямат право да играят, за да се избиват.
Ръководните фактори на двата отбора трябва сериозно да се замислят върху поведението си. Първо Конте, после Галиани и накрая футболистите.
Последна промяна от daniel875 на 27 фев 2012 23:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 27 фев 2012 23:17

Каква дузпа има при случката с тях двамата ? Напълно нормално е при подобни ситуации да има леко задържане ? В борбата за по добра позиция го има това ?> Но пак не му дава правото да се бие като животно ..

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 фев 2012 23:19

storm написа:Каква дузпа има при случката с тях двамата ? Напълно нормално е при подобни ситуации да има леко задържане ? В борбата за по добра позиция го има това ?> Но пак не му дава правото да се бие като животно ..

Дузпа е, дузпа е. Няма такова нещо било нормално. Дотам докараха футбола като игра, че футболистите се държат, че ще си скъсат направо фланелките.
Категорична дузпа при онази ситуация. На Лихтщайнер не му е за първи път срещу "Милан". При него си е рецидив.
Събере ли отбора в пълен състав, този "Ювентус" няма шанс. Друг на Липи имаше голям шанс, но този-не.
Всички се сърдят за въвеждането на компютърните технологии, но ако се прилагат коректно, а не угодно, има смисъл от тях.
Добре, че мачът не беше последните кръгове, че тогава не знам какви изцепки още щеше да има.
Хей, хора, стават какви ли не грешки! Такава мафия са тези залози, че никой не може да я изкорени.
Ел Шарауи беше ли вкарал едно от двете положения на контраатака, щяхте да сънувате реми.
Преди тринадесет години и половина "Милан" игра у дома с "Рома", като ги победи с 3:2. В онзи мач римляните вкараха първи, след това имаше поне един отменен редовен гол на миланистите. Второто полувреме съдията почна да компенсира за двата отменени гола преди почивката и пусна подаване с ръка на Циге от тялото към крака. След това резултатът беше изравнен и мисля, че победният гол вкара Уеа.
И защо е всичко това, защото съдиите са изключително прости хора, които само манипулират мачовете, както им дойде.
Последна промяна от daniel875 на 27 фев 2012 23:30, променено общо 1 път.

Върни се в “Милан”