Каляри - Милан 16:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Каляри - Милан 16:00

Мнениеот maldin1 » 06 яну 2011 17:44

СТРАСЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРРР......
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 06 яну 2011 17:48

Ей тия Каляри е*ахти тапаците,след като им вкараха гола се сетига да атакуват...пълни смешници дано още един да им вкарате :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 06 яну 2011 17:55

durex написа:Ей тия Каляри е*ахти тапаците,след като им вкараха гола се сетига да атакуват...пълни смешници дано още един да им вкарате :evil: :evil: :evil:
Как е 2-3 чисти положения изтърваха.Едното беше от тъпата грешка на Абиати,където подари топката на един от нападателите.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 06 яну 2011 17:57

maldin1 написа:
durex написа:Ей тия Каляри е*ахти тапаците,след като им вкараха гола се сетига да атакуват...пълни смешници дано още един да им вкарате :evil: :evil: :evil:
Как е 2-3 чисти положения изтърваха.Едното беше от тъпата грешка на Абиати,където подари топката на един от нападателите.

Ми аз гледам мача от 70мин нататък и не видях нито една сполучлива атака от тяхна страна..

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 06 яну 2011 17:58

Много ценна победа срещу много корав отбор още една крачка към жадуваната титла
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 яну 2011 17:59

Ужасен мач, много слаба защита. Толкова сбъркани подавания, особено на Бонера и Антонини. Зеедорф много слаб, Пато на моменти беше голям егоист. Ако беше по-силен съперника, най-вероятно щяхме да загубим. Личи си, че Касано е класа, дано по-бързо влезе в ритъм, а се видя, че в този отбор могат да играят и млади футболисти.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 06 яну 2011 17:59

Честито на почти сигурния нов шампион на Италия.Инъче тоя мач го спечелихте благодарение на големия Касано.Няма как стакива футболисти като него да не станете първи.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 яну 2011 18:10

Вярно е, че Милан не игра най - добрата си игра, но като се види колко бяха липсващите в днешния мач, мисля, че след като победи тимът, няма защо да бъде критикуван. Това с травмата на Сандро в последните часове беше истински шок. Не вярвах, че няма да играе. Но наистина така беше. Не критикувайте защитниците. Напротив играхме много задружно отзад. Грешки много се правиха, но поне отборът се бори. Това е много важно.
Меркел игра доста слабо, може би се притесни. Пато си е същият лигльо и егоист. Този играч просто не е за Милан. Не ми е приятно пак да го кажа, но Ибрахимович, когото не харесвам особено, е класа в сравнение с набедения бразилец. Ибрахимович е наистина много добър футболист. За отличен ще почака да го призная. Но Пато е много далеч от шведа.
Абиати е най - големият слабак в отбора на Милан. Нищо не става от този човек. Краката не го слушат ли, що ли. Май е за пенсиониране. Ама наистина. А е много далеч от годините на Дида. Да не говоря за Роси, Гали и още много други легенди. Просто посредственик.
Хареса ми играта на резервите Щрасер и Касано. Браво за гола. При попадението сякаш останаха леки съмнения за засада, но те толкова голове се даваха и дават на съперниците на тима в последните години, че един гол от засада нищо не е. В първия момент си помислих, че Касано е вкарал, но после се оказа, че е другата резерва. Милан трябва да забрави този мач. В Каляри винаги се играе трудно. Взеха се трите точки с характер. Така както правят само големите отбори.
Робиньо показа много желание, бори се, но прави невероятни пропуски всеки мач. Пасът на Пато към Робиньо трябваше да е гол.
Оспорван мач. В Каляри на всеки ще му е трудно. Там, нека не забравяме, че Рома загуби с 1:5.
Трябва да се подобри играта в атака. В защита отборът е добре, но напред трябва отново да започне Милан да вкара повече от един гол на мач.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 яну 2011 18:16

Не си гледал явно мача. Беше отворена през цялото време играта. Какви положения имаха Каляри второто полувреме, каква топка подари Абиати на Нене, големи пропуски направиха.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 06 яну 2011 18:49

buffon написа:Честито на почти сигурния нов шампион на Италия.Инъче тоя мач го спечелихте благодарение на големия Касано.Няма как стакива футболисти като него да не станете първи.

:shock: :shock: :shock: Какъв шампион то още не сме стигнали полусезона
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Върни се в “Милан”