Официално: Робиньо в Милан за 4 години

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Unscrewed
Контакти:

Re: Милан все по-близо до Робиньо

Мнениеот Unscrewed » 31 авг 2010 14:58

rhaegar пич ти определено си оптимист хахаха :lol: разказа им играта на целия отбор то излезе че никой за нищо нестава бе :? кви ли не ги има на тоя свят :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Милан все по-близо до Робиньо

Мнениеот rhaegar » 31 авг 2010 15:48

Не, аз съм реалист. Щото не може да разчиташ на защитници като Одо, Антонини, Бонера, Каладзе и подобни и да искаш да си конкурентен в Европа. Това е Милан, не е Наполи, Сампдория или Парма-в Милан се гони само едно-върха. А с тези играчи не е възможно. Сравни ги със защитите на Барса, Реал, Челси и пак си помисли, за какво става защитата на Милан в момента.
Кажи ми, с мнението ми за кой от защитата не си съгласен и съм готов да обсъждаме, няма проблем.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Acm1899
Контакти:

Официално: Робиньо в Милан за 4 години

Мнениеот Acm1899 » 31 авг 2010 16:02

Милан продължава със страхотната селекция това лято. Няколко дни след привличането на Златан Ибрахимович от Барселона, днес "росонерите" си осигуриха бразилския национал Робиньо.

Крилото на Манчестър Сити премина успешно медицинските прегледи на базата Миланело. "Избрах Милан, защото това е велик клуб, който печели трофеи, а аз искам точно това. Надявам се да покажем, че нашата атака е най-силната в Европа. Нямам търпение да се срещна с моите сънародници в тима. Радвам се, че намирам толкова много приятели тук", заяви Робиньо.

Той не се разбираше с мениджъра на Манчестър Сити Роберто Манчини и бе отдаден под наем на Сантос, а сега се присъединява към Пато и Роналдиньо в Милан. Засега не се споменават параметрите на договора му.

Според последни информации от Милан, нападателят Марко Бориело може да се озове в Рома. Той бе искан от Ювентус.
http://topsport.ibox.bg/news/id_435202396
Последна промяна от Acm1899 на 31 авг 2010 20:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Милан взе и Робиньо

Мнениеот metodito » 31 авг 2010 16:19

Добра новина 2в1 - Робиньо - IN, Бориело - out, ако стане второто, де. Бразилия ще обиграва националите си в Милан - лошо нема щом са Пато, Робиньо, Тиаго и Рони.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 31 авг 2010 16:23

С Пато, Роналдиньо, Ибра и Робиньо Милан автоматично се превърна в официален фаворит за всички титли !

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 31 авг 2010 16:30

Да му мисли Жозе ! :) ;)

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 31 авг 2010 16:31

zaqwsxd написа:Да му мисли Жозе ! :) ;)

Какво има да мисли?
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

sinia
Контакти:

Мнениеот sinia » 31 авг 2010 16:33

Милан тая година са шамоиони. Изглежда логично.

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 31 авг 2010 16:35

Awesome написа:
zaqwsxd написа:Да му мисли Жозе ! :) ;)

Какво има да мисли?

Милан и Реал съвсем случайно са в една група за ШЛ !

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 31 авг 2010 16:37

Бориело отсвирва Юве, проваля трансфера на Робиньо?
Нападателят на Милан Марко Бориело е отхвърлил възможността да премине под наем в Ювентус. Той добави, че ще напусне „росонерите”, но само ако трансферът е перманентен.

Така, ако Бориело остане в Милано, Робиньо ще трябва да хване самолета обратно за Манчестър, тъй като неговият трансфер няма да се осъществи.

Бразилската звезда на „гражданите” кацна днес по обед в столицата на модата, като се очаква да премине медицински прегледи. Медиите в Италия обаче коментират, че ако Бориело не премине в Юве, Милан няма да има пази за сделката на Робиньо.

„Няма да си тръгна от Милан под наем. Ще го направя само за постоянно”, коментира Бориело пред „Sky Italia”.
На кой да вярваме накрая? В 5 медии има новини за ситуацията с Робиньо и в 5-те пише различни неща.Ще изчакаме някой друг ден и ще видим какво ще стане накрая.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Върни се в “Милан”