Angoff написа:Твърд Х при това с голове...1-1 или 2-2 , с радост ще играя мача в еврофутбол
Аз го мислих за 2ка при кризата, в която се намира Werder, но без Kaka и Ronaldinho и аз го мисля за X.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Angoff написа:Твърд Х при това с голове...1-1 или 2-2 , с радост ще играя мача в еврофутбол
angelov написа:ZYKLON написа:Яж си спагетите и не се обаждай.
Вердер е велик немски тим.И,като немски отбор е длъжен да смачка италианците.Дали са милан или някой друг няма значение.
Хайде да ми дефинираш понятието "велик немски тим". И да ми припомниш колко международни трофея имат Вердер.
Angoff написа:ZYKLON написа:Яж си спагетите и не се обаждай.
Вердер е велик немски тим.И,като немски отбор е длъжен да смачка италианците.Дали са милан или някой друг няма значение.[/quot]
Хахахахахахахаха велик немски тим ... та той е само един и се казва Байерн Мюнхен,другото е пълнеж![]()
Ти и kalo сте най големите лаици в тоя форум!
ZYKLON написа:angelov написа:ZYKLON написа:Яж си спагетите и не се обаждай.
Вердер е велик немски тим.И,като немски отбор е длъжен да смачка италианците.Дали са милан или някой друг няма значение.
Хайде да ми дефинираш понятието "велик немски тим". И да ми припомниш колко международни трофея имат Вердер.Angoff написа:ZYKLON написа:Яж си спагетите и не се обаждай.
Вердер е велик немски тим.И,като немски отбор е длъжен да смачка италианците.Дали са милан или някой друг няма значение.[/quot]
Хахахахахахахаха велик немски тим ... та той е само един и се казва Байерн Мюнхен,другото е пълнеж![]()
Ти и kalo сте най големите лаици в тоя форум!
Самия факт,че е немски отбор го прави велик.
angelov написа:ZYKLON, в един пост казваш, че Милан са нещастници, а в следващия, че Вердер са велик немски тим. Ще се обосновиш ли или ще ми минаваш с някакви недоказани трвърдения?
Ако ми изложиш някакви факти, можем да поспорим, но с твърдения изсмукани от пръстите не ме занимавай.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта