АНДРИЙ ШЕВЧЕНКО
Рядко се случва ухилена славянска физиономия да се наложи сред най-популярните лица в Милано. Много рядко, но има и изключения. Последното от тях е звездата на Милан Андрий Шевченко. Украинецът покори един от най-европейските градове в Италия с лекотата, с която преодолява противниковите защитници и бележи красиви голове. Жилавата му физика, която той не пропуска да демонстрира след гол, развявайки фланелката си, действа безотказно на смуглите италианки. Бозавата му глава издържана в стил "Макаренко", става въпрос за прическата, също действа безотказно. А и Андрий пристигна в Милано със славата на разбивач на женски сърца. Девойките в Киев станаха пословични с обсадите си на тренировъчните бази на Динамо по времето, когато Шевченко риташе в родината си.
- В Украйна трябваше да се крия от хората, момичетата се обаждаха по телефона на охраната на съблекалнята, направо нямаше спасение - заяви пред една италианска телевизия нападателят в първите дни на италианска земя. Съвсем скоро откри, че в Милано не е по-различно. Анкета сред дамите на възраст от 16 - 29 години разкри, че повечето от тях смятат татуираните кръстове и дракони по тялото на Андрий за особено сексапилни. Малко от тях обаче знаят, че повечето от тези знаци бележат сектанското минало на техния идол. В Украйна, той е бил сред членовете на източноправославна секта, която се противопоставя на ортодоксалната църква и извършва голяма част от ритуалите си, като кръщенията, във водата на някое езеро.
- В Украйна почти всички футболисти имат имидж на лоши момчета, това са играчи дошли от улицата, пропушили на 10 години и някои от тях минали през детските педагогически стаи - разкрива Андрий. - Това се отнася и за мен, аз съм израснал на улицата. А в Киев условията понякога са много сурови. Ние не можем да сме хора от висшето общество, нямаме особено добри салонни обноски, колкото и пари да печелим на терена. Но кой харесва прекалено добрите момчета? Във всеки случай не и момичетата. Вкусът на Шевченко към жените обаче е лишен от всякакви изненади. Той предпочита русокоси девойки, високи и колко се може по-голяма гръдна обиколка. Клише. Но пък широко разпространено в Италия. С това може да се обясни слабостта му към телевизионни звезди, оставили едно малко състояние в клиниките за пластична хирургия, специализирани в уголемяването на бюстове.
- Получавал съм хиляди предложения за женитба, но имам да свърша още много неща, преди да се реша на тази толкова отговорна стъпка - откровеничи Шевченко през април 2003 г. - Харесва ми да съм лошото момче, момичетата направо полудяват. А на мен това ми харесва. . . Явно Андрий Шевченко свърши доста други отговорни неща след като спечели Шампионската лига с Милан през май месец, след като отбеляза победната дузпа и беше постоянна заплаха за Буфон през целия мач и имаше несправедливо отменен гол. След това взе Златната топка на "Франс Футбол" и се реши да направи голямата стъпка като взе за своя съпруга Кристина Пажик, с която вече си имат син на име Джордан. Още нещо за Шевченко :Андрий е привлечен в школата на Динами на 9-годишна възраст. През 1990 година Динамо участва в турнир в Уелс, организиран от Ян Ръш. Шевченко става голмайстор на турнира и Ръш му подарява футболните си обувки. Нападателят на Милан обича плуването, билярда, тениса и бързите коли. Най-стара е любовта към колите, предадена му от баща му, който е автомобилен инженер. Националния отбор на Дания от световното първенство през 1986 година е любимият тим на Андрий. Другите му идоли във футбола са Пеле, Зико, Платини и Ромарио. Шевченко харесва покойния Фреди Меркюри и екссъветската звезда Лайма Вайкуле. Обича да гледа филми с Джулия Робъртс и Александър Абдулов. Любимите му напитки са сок от портокал и ананас. Доходен бизнес захвана дъщерята на покойния украински футболен треньор Валерий Лобановски. Предприемчивата Светлана върти бар-ресторант "Динамо" в Киев. Тук всеки посетител може да хапне ястие "Зидан”, "Пеле", а също и да се напие с коктейл "Шевченко". Обикновено посетителите хапват ребърца "Ребров", като ги поливат с коктейл "Шева". Въпросното питие държи рекорда по поръчки. А любезната домакиня щедро предоставя рецептата на всеки посетител: сок от грейпфрут, уиски и куантро в съотношение 50:25:25 и "Шева" е готов!
Шевченко
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Шевченко
Трябваше да си го върнем
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
Малко измислена статийка и доста стара. Всички тези неща за лошото момче са пълни глупости, ама както и да е. Важното е, че се върнал.

Шева е човекът който доста време носи Милан на гърба си ! Яд ме беше като отиде в Челси, но никога няма да забравя това което е дал за Милан ! Само се радвам че се върна! Дано покаже това което може! В Милан винаги ще бъде ценен, просто това е май единственият отбор който показва уважение към легендите си!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
АСМ1899 написа:Шева е човекът който доста време носи Милан на гърба си ! Яд ме беше като отиде в Челси, но никога няма да забравя това което е дал за Милан ! Само се радвам че се върна! Дано покаже това което може! В Милан винаги ще бъде ценен, просто това е май единственият отбор който показва уважение към легендите си!
Ако Анчелоти пуска все Индзаги доста ще почакаме Шева да дойде във форма
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Толкова си приличат тия украинци на външен вид, че няма накъде повече.... Все едно всички са първи братовчеди.

stefani написа:АСМ1899 написа:Шева е човекът който доста време носи Милан на гърба си ! Яд ме беше като отиде в Челси, но никога няма да забравя това което е дал за Милан ! Само се радвам че се върна! Дано покаже това което може! В Милан винаги ще бъде ценен, просто това е май единственият отбор който показва уважение към легендите си!
Ако Анчелоти пуска все Индзаги доста ще почакаме Шева да дойде във форма
Ами той Индзаги се контузи ама пак не пуска Шева! Просто да му се чуди човек на Анчелоти, но той си знае-не отричам че и аз искам да го сменят ама не с Рийкард или пази боже с Донадони!
Почва да се заформя правилният отбор-Кака, Пато, Рони и ако направи нещо нечувано да заиграе с 2 чисти нападатели-Шева! Дано Берлукони го натисне, колкото и добри да са 3 бразилци е издевателство да ги пускаш сами в нападение, просто в Италия не виждам как ще се случи да се справят! Прекалено еднотипно ми се струва, а друго е като има още чист нападател!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!