miro_rz написа:Стягайте си гъзовете, сърбина идва!
Кой излъгахте този път ?
Този на Звезда ли ?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
miro_rz написа:Стягайте си гъзовете, сърбина идва!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
delqnski47 написа:За мен лично Гиджена правилно не изгони никой в ситуацията с Костадинов. Да, блъскаха се с гърди, нищо особено макар и да изглеждаше агресивно
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Halo написа:В онази 53-та минута и Ето'о беше за гонене, както и още няколко играча и от двата отбора. Гидженов и ВАР не си свършиха работата и Латекс само спечели от това.
ugly bug написа:miro_rz написа:Стягайте си гъзовете, сърбина идва!
Кой излъгахте този път ?
Този на Звезда ли ?
TristaNNN написа:CSKA69 написа:Срамно е, че такъв индивид като Боримиров, който ходи да се бие с деца на детски мачове е част от управлението на водещ български клуб..това показва падението на нашия футбол..
Боримиров се е бил с деца на детски мачове? :lol:
Вие, припоците, съвсем изперкахте след тая измъчена победа днес.

miro_rz написа:ugly bug написа:miro_rz написа:Стягайте си гъзовете, сърбина идва!
Кой излъгахте този път ?
Този на Звезда ли ?
Да
CSKA69 написа:TristaNNN написа:CSKA69 написа:Срамно е, че такъв индивид като Боримиров, който ходи да се бие с деца на детски мачове е част от управлението на водещ български клуб..това показва падението на нашия футбол..
Боримиров се е бил с деца на детски мачове? :lol:
Вие, припоците, съвсем изперкахте след тая измъчена победа днес.
Я, пак Тристане, къде ти е Изолда :lol: Напиши в чичо Гугъл Боримиров, бой, Твърдица, детски мач и ще разбереш :lol: :mrgreen:
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
miro_rz написа:ugly bug написа:miro_rz написа:Стягайте си гъзовете, сърбина идва!
Кой излъгахте този път ?
Този на Звезда ли ?
Да

Потребители, разглеждащи този форум: obi4am_pirin, Plamen_i00, vvessel, W84me и 19 госта