Мнениеот daredevil » 20 мар 2011 13:48
Чакахме да дойдат калвачите, не закасняха.
Значи никога като гледам програмата не мисля за тоя мач като лек, въпреки че последните 3 пъти във ВЛ сме ги побеждали, единия път много лесно.
При положение че не може а се отпускаме при гостуванията и че по предварителни прогнози ще имаме поне 9-10 титуляра и почти целия скуад ще е на разположение и практически това е едно от най-лесните ни оставащи, след почивката на почти целия отбор (освен Рууни, Нани и Ернандез, то не е ясно и те докаде ще играят за отборите си) 3-те точки са задължителни, мисля че ще има много голове в тоя мач, едно 1-3 казвам аз.
УХ никога не са ми били приятен отбор защото винаги са скачали на Юнайтед като най-големия отбор и много често пускат на лондонските отбори (освен на арсенал по-едно време) въпреки че са им дербита и винаги играят много добре срещу нас, отвратителен отбор.
При положение че взеха точки от последните си 3 мача очаквам да не са толкова освиряпели и при положение тежката им програма и навика им тоя сезон да играят 3 мача и след тва губят 6 поред, ако стане и тоя път 90% са сигурни изпадащи предвид програмата им, даже предвиждам да изпаднат с около 38-39 точки, друг е въпроса че 1 година не се отразява на тея клубове много пагубно (Нюкасъл) и ако са управлявани добре тва не е толкова голям проблем.
Даже се зарадвах на последните им 3 мача защото цял сезон на такива серий им са такива че взимат точки в по 3 мача накуп и след тва 5-6 седмици са труп, три пъти стана това вече, не виждам защо трябва да се променя точно сега.
Само да кажа че тва ни е последния мач с изпадащ отбор тоя сезон, докато Челси и Арсенал имат поне по 2-3 още до края на сезона, изключвам Блякпуул последния кръг на ОТ след като мисля че ще направят нужните им 2 победи предвид удобните им домакински мачове а и според мен тоя сезон го заслужават, друг е въпроса че догодина ако не се промени финансово отбора, което май няма да стане със сигурност ще завършат последни.