Бербатов или Ернандес
Ще успее ли Рууни да си върне титулярното място ?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Ще успее ли Рууни да си върне титулярното място ?
Според мен няма да е лесно, но бавно и славно ще успее.Темата се крепи на основата на темата, която прочетох около преди 1-2 седмици Съра беше казал, че Рууни много трудно ще измести Ернандес от титулярния му пост.Каза за Ернандес, но нищо за Бербатов?Това според вас означава ли, че най-после Берба се отвърди като титуляр или отново както миналия сезон ще търка скамейката.На суша е вече горе-долу втори месец, а мексиканеца бележи успее ли Руу да си върне формата каде отиват двамата...Та въпроса ми е ако Рууни си върне формата кой излиза?
Бербатов или Ернандес
Бербатов или Ернандес
[/center]- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Ще успее ли Рууни да си върне титулярното място ?
Eрнандес,защото с Рууни са еднотипни и няма как да играят заедно.Ще се получи нещо като Джерард-Лампард в националния,двама от най-добрите халфове в света,но вместо да са бетон само си пречат.
С голмайсторските си умения, които Бербатов показва напоследък и Руи Мигел би се преборил за титулярното място. И все пак, според мен нападението ни е най-малкият проблем с оглед на нестабилната защита и слабата и безидейна халфова линия...
plamen_ol написа:С голмайсторските си умения, които Бербатов показва напоследък и Руи Мигел би се преборил за титулярното място. И все пак, според мен нападението ни е най-малкият проблем с оглед на нестабилната защита и слабата и безидейна халфова линия...
Съгласен съм с тебе за халфовата линия да, но за защитата не особено.Скоулс,Гигс това са ти пенсии и на халфа кой играе Валенсия (като се възтанови) Флетчър и Карик (от време на време), а за Нани няма да говора проста качи му се самочуствието и стана слаб и вече доста хора се дразнат от него.
Съра да се осъзнае по-скоро и да го маха
[/center]Re: Ще успее ли Рууни да си върне титулярното място ?
С "конкуренция" като Бербатов в атака му стига да върне и 10% от топформата си от миналата година и е титуляр.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
С оглед формата на целия отбор и особенно на нападателите се чудя даже к'во прави в америка !!!!

Според мен Рууни е пътник през лятото просто се опълчи на САФ и сега и двамата знаят, че ще се разделят, но спомнете си след прословутия удар с бутонката, когато се разбраха с Бекъм за раздяла в края на сезона как Бекъм доигра сезона през пролетта на 2003 нямаше кой да го спре и изпреварихме вдещите ни с 10 точки Арсенал та така се ндявам и с Рууни да станат нещата щото ако имахме един Рууни с неговата бързина и хъс с пробивите му ек на ек срещу защитниците ако щете с типичната му глупост на дербито със Сити щяхме да ги бием това е дано да повтори втората част от последния сезон на Бекъм.
Хаха
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.