Рочдейл - ФК Юнайтед ъф Манчестър

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Рочдейл - ФК Юнайтед ъф Манчестър

Мнениеот t0bl3ro_bg » 06 ное 2010 10:59

Някой гледал ли е мача Рочдейл - ФК Юнайтед ъф Манчестър вчера от 21:45 по Нова Спорт ? Ако сте го гледали какво впечатление ви направиха "Бунтарите от Манчестър" след победата си над по-силния отбор на Рочдейл. Ето малко инфо за мача от мен :)

Изображение

Изображение

Според мен добре играха, много се моля този отбор основан от 100тина фена през 2005г. да изгонят сем Глейзър от Ман Юн, защото от както те са начело на Ман Юн нямаме и един сериозен трансфер направен за над 25-30 милиона. Не си спомням за Берба дали е дошъл по времето когато са управлявали Ман Юн.

Ако може да не триете темата, все пак е свързана с нашият любим отбор Ман Юнайтед

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Рочдейл - ФК Юнайтед ъф Манчестър

Мнениеот DmG » 06 ное 2010 11:16

Много хубав мач и хубава победа на аматьорите срещу професионалистите , много борба и никой не мислеше за шибаните пари .
Тези хора , които са основали този отбор не искат да махат Гейзерите , те си имат ОТБОР . Пожелавам им да си направят стадиона в град Манчестър и ще започнат да събират по 15 000 човека .

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 06 ное 2010 11:21

Лично според мен имаше нарушение срещу вратаря при последния гол !

teammember
Контакти:

Мнениеот teammember » 06 ное 2010 11:22

Браво на аматьорите. Гледах едно предаване в което обясняваха, че се надяват да се срещнат с Ман Юнайтед за купата. Дано мечтата им се сбъдне.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 06 ное 2010 11:40

zaqwsxd написа:Лично според мен имаше нарушение срещу вратаря при последния гол !

При аматьорите правилата не са като при профисионалистите и сигурно за това съдията не е отсъдил фал, иначе ДА имаше фал, защото я изрита от ръцете на вратаря, но не само тук сме виждали текива голове, които са зачитани.

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 06 ное 2010 11:49

t0bl3ro_bg написа:
zaqwsxd написа:Лично според мен имаше нарушение срещу вратаря при последния гол !

При аматьорите правилата не са като при профисионалистите и сигурно за това съдията не е отсъдил фал, иначе ДА имаше фал, защото я изрита от ръцете на вратаря, но не само тук сме виждали текива голове, които са зачитани.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Правилата са еднaкви за всички,няма значение дали са ПРО или не...

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 06 ное 2010 12:10

А на мен ми е интересно как решихте, че мача е аматьорски, при положение, че това е мач от първи кръг на ФА Къп ...

Petar Simeonov
Контакти:

Мнениеот Petar Simeonov » 06 ное 2010 12:21

Радвам се за Юнайтед оф Манчестър. Честно казано ме изненадаха приятно с играта си. За нивото , в което участват играят невероятен футбол.Пожелавам им преодолим съперник в следващия кръг и Манчестър Юнайтед в третият ;)

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 06 ное 2010 13:15

t0bl3ro_bg написа:

Нарушението беше преди това,когато нападателя изблъска с две ръце защитника към аут линията!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 06 ное 2010 13:41

Снощи пуснах Нова Спорт и ми изписа че няма сигнал! После след мача се оправи! Нз защо така стана :(
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Върни се в “Манчестър Ю”