Нани: Харесва ми да съм най-важния играч на клуба

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Villа_777
Контакти:

Нани: Харесва ми да съм най-важния играч на клуба

Мнениеот Villа_777 » 04 ное 2010 20:33

Изображение

Звездата на Манчестър Юнайтед Луиш Нани отново говори за амбицията си да бъде най-добрия на света.

"Искам да съм един от най-добрите играчи. За в бъдеще искам всички да казват 'Нани е най-добрия играч в света. Това е амбицията ми. Може би някои хора го казват и сега, ако е така съм много щастлив. Трудих се много, за да съм на тази позиция, но знам, че също така мога да бъда много по-добър", заяви португалецът.

Тази арогантност доста наподобява на тази на сънародника му Кристиано Роналдо по времето му на "Олд Трафорд".

"Наслаждавам се на отговорността да съм един от най-важния играч на клуба. Когато имаш амбиция да си най-добрия играч трябва да понасяш напрежението. Щастлив съм да поема тази отговорност и се наслаждавам на футбола си в момента", допълни още Нани.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/381/2460381g.gif[/wrapimg][wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lja91gJ7hg1qe3x9r.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ruash

Re: Нани: Харесва ми да съм най-важния играч на клуба

Мнениеот ruash » 04 ное 2010 20:37

Тоя мангал е ебати егоиста! Зимата да си хваща багажа и заедно със Шрек да се омитат от отбора!

Потребителски аватар
n_baev
Контакти:

Мнениеот n_baev » 04 ное 2010 20:50

Той, че е мангал, мангал е, но ти си по-мангал от него.
We`ll drink a drink a drink
To Eric the King the King the King
He`s the leader of our football team
He`s the greatest
Centre forward
That the world has ever seen

sherco
Контакти:

Мнениеот sherco » 04 ное 2010 20:56

Ей олигофрен , вземи малко да вникнеш във действията на този боклук и да видиш че е голям нещастник , само му виж статистиката за грешни отигравания , и тогава се изказвай . И той е същият егоист като другия циганин Роналдо . Да си го взимат и него в елементарното бяло балетче , и да си гукат ....

haha

Мнениеот haha » 04 ное 2010 21:06

sherco написа:Ей олигофрен , вземи малко да вникнеш във действията на този боклук и да видиш че е голям нещастник , само му виж статистиката за грешни отигравания , и тогава се изказвай . И той е същият егоист като другия циганин Роналдо . Да си го взимат и него в елементарното бяло балетче , и да си гукат ....

Евала,напълно подкрепям написаното.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Мнениеот denis_93 » 04 ное 2010 21:23

Пък що да не го купят , като имат пари ще го купят, Реал имат нужда от резерви :P !! ;)

Потребителски аватар
ruash

Мнениеот ruash » 04 ное 2010 21:32

n_baev написа:Той, че е мангал, мангал е, но ти си по-мангал от него.

Що се обиждаш на мангал бе, българино? И другото бяло момче-Андерсон и той да си стяга багажа! Точно Нани ще прави играта,ха смех в залата! Докато е титуляр все трето-пето място ще гоните!

Потребителски аватар
n_baev
Контакти:

Мнениеот n_baev » 04 ное 2010 21:38

Нани е играч на Юнайтед и помага да се печелят мачове. Коментарите против него, както тази тема, са пуснати от комплексирани дребни фенчета на явно пропаднали европейски псевдо величия. Прост комплексиран народ, с прости и първични идеали. Като няма `кво да се коментира, ще плюем на воля. Сър Алекс си знае работата и разчита на играч който дърпа отбора в момент на финансова криза - черен, бял, прост, умен, зъбат, но вкарва! Може да казвате, че е егоист, но срещу Тотнъм той се ориентира,... ограничени хора! Пак казвам, малко българи, са достойни да са фенове на този клуб! Комплексари, песимисти, прости, ограничени,лабилни, за тях има клубове -челси, реал, сити... Спете спокойно и следващия път - мислиш 20 - 30 мин. и тогава пишеш или пускаш тема.
We`ll drink a drink a drink
To Eric the King the King the King
He`s the leader of our football team
He`s the greatest
Centre forward
That the world has ever seen

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 04 ное 2010 22:03

Немислимо е да сравняваме Нани с Роналдо!

Върни се в “Манчестър Ю”