Редакция Бербо страда от силната игра на халфовете !

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Редакция Бербо страда от силната игра на халфовете !

Мнениеот Messinho » 20 фев 2010 11:56

Добрите изяви на Пол Скоулс, Дарън Флетчър и Майкъл Карик оставят българския нападател на "червените дяволи" Димитър Бербатов да търка пейката. Това обяви старши треньорът на Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън. "По-трудно е за Бербатов, когато играем с трима опорни халфове", призна треньорът на "червените дяволи".

"Без съмнение можехме да играем с него срещу Милан, но тройката Скоулс, Карик и Флетчър изградиха толкова стабилност и постоянство в играта си, че ми е трудно да ги заменя, особено в такива мачове", довери шотландският специалист.

BgFen.net
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: редакция Бербо страда от силната игра на халфовете !

Мнениеот Alex » 20 фев 2010 12:10

Основно страда от грозната игра на манчестър...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 20 фев 2010 12:16

Манчестър са от малкото отбори на който следя по-често мачовете. И поне според мен откакто Бекъм не е в отбора халфовата линия е доста зле,в офанзивната си част най-вече. Това го компенсират с много тичане и с добри нападатели. Противно на повечето мнения смятам, че САФ не е кой знае какъв тактик, но имаше шанса да дълго начело на голям отбор. Неговия плюс е явно способноста да респектира играчите си и да разчита на индивидуалните способности на най-големите си звезди. Вкарва млади играчи без да се притеснява. Но ината му колкото помага, толкова и пречи. Няма да е лошо за отбора промяна в халфовата линия и по-разнообразна игра. Прекалено много тичане досажда и не пълни душата.
А за Бербатов си мисля, че проблема е психологически. Не винаги е лесно да те приемат в колектив с изградени навици и тартори от дълго време. Пък и да не забравяме какви “плужеци“ се “яхнали“ Митко още от младите му години- мутри,ДС менаджери и т.н. Колкото да звучи глупаво, Бербатов ще си плаща за това, че е българин :!:

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 20 фев 2010 12:27

Абе все си мисля , че точно след Бекъм имаше едно момче , много слабо , взеха го за негов заместник и един сезон вкара 42 гола и взе златна топка........А определението за саф ми звучи смешно... колкото до новината : то беше ясно , саф предпочита по-наситена халфова линия и няма защо да пуска Бербатов до Руни при положение, че на неговото место може да сложи един халф, който ще е много по-полезен, за жалост му приключиха дните.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 20 фев 2010 12:30

Как Сър Алекс иска бербатов да стане голям футболист като рунии и да разчита на мачове той да ги реши е няма да стане само като го държи на пейката,трябва да прави жертви не може да го пуска срещу уигън,помпи уест хям ,а срещу тия от топ4 бербо да е на пейката нека му даде шанс!

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 20 фев 2010 12:36

Linky написа:Абе все си мисля , че точно след Бекъм имаше едно момче , много слабо , взеха го за негов заместник и един сезон вкара 42 гола и взе златна топка........А определението за саф ми звучи смешно... колкото до новината : то беше ясно , саф предпочита по-наситена халфова линия и няма защо да пуска Бербатов до Руни при положение, че на неговото место може да сложи един халф, който ще е много по-полезен, за жалост му приключиха дните.

Това момче си беше нападател повече, отколкото халф. А и цял отбор играеше за него. А за насищането с халфове е добре, ама да има поне един с повечко въображение...
За САФ това , което съм написал в предния си пост, не е констатация, че е слаб, а че силата му е най–голяма в отншенията му с играчите. Което е и най-важно. Само с тактики не става, иска и акъл(в играчите)

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 20 фев 2010 12:40

Преди сър Алекс експериментираше и слагаше Рууни на фланга,но през този сезон просто няма как да го направи,при положение че Уейн е в страхотна форма и вече има 25 гола във всички турнири.Силната игра на Флетчър,Карик и Скоулс допълнително утежнява положението за Бербо,така че не виждам как ще намира редовно място в състава,при тази форма на футболистите,но всичко става,контузии наказания,важното е да чака своя момент и да се възплозва от него!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 20 фев 2010 13:09

Той дойде като звезда,когато Рууни не блестеше още толква,беше под сянката на Роналдо..може да се каже че имаше много по големи очаквания от Бербатов от колкото към Рууни.И наистина започна впечетляващо имаше 12 гола мисля през зимата и беше голмайстор(Рууни и Роналдо имаха 1-2 по малко)..но после някаква контузия изгуби форма и стана жерва на Рууни който е в най-добрата си форма..има време да се докаже..

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 20 фев 2010 13:20

Според мен липсата на гоелми фигури в халфовата линия (ако погледнете всички други от "великите" имат магьосници в средата на терена) кара сър-а да слага тичащи играчи на килограм с оглед на това, че рууни вкарва и компенсира липсата на друг нападател.

и тук много от феновете на ман ще ми разсърдят, ама тази тактика работи до един момент, после идват барселона с меси (и става ясно че "госпожицата" е доста прехвалена и бележи защото целия отбор играе за нея - добре че го запратиха към реал) ако ман бяха изиграли още 5 финала с барса щяха да паднат и 5-те. тактиката имаме роналдо и той взима топката и рита.......... и се разсърдва на целия свят, че не е оцелил врата или че някой му е взел топката, просто не работи. сега идеята е тичаме и рууни вкарва. да ама като идете на камп ноу и кво става онези тичат повече ама имат и техника, за която флетчър и другите незнайни герой могат само да мечтаят. ако ман не използват бербо и не почнат да Правят нещо в халфовата линия (освен да тичат като луди) просто пак няма да го бъде и ще си замазват очите с новата титла на острова.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 20 фев 2010 13:39

de.bil написа:
Linky написа:Абе все си мисля , че точно след Бекъм имаше едно момче , много слабо , взеха го за негов заместник и един сезон вкара 42 гола и взе златна топка........А определението за саф ми звучи смешно... колкото до новината : то беше ясно , саф предпочита по-наситена халфова линия и няма защо да пуска Бербатов до Руни при положение, че на неговото место може да сложи един халф, който ще е много по-полезен, за жалост му приключиха дните.

Това момче си беше нападател повече, отколкото халф. А и цял отбор играеше за него. А за насищането с халфове е добре, ама да има поне един с повечко въображение...
За САФ това , което съм написал в предния си пост, не е констатация, че е слаб, а че силата му е най–голяма в отншенията му с играчите. Което е и най-важно. Само с тактики не става, иска и акъл(в играчите)

Роналдо изигра само последния си сезон в Манчестър като нападате и то не целия! Игра като крило , а за Фъргюсън не съм казал, че си казал, че е слаб , просто не мисля , че това , което казваш е правялно.Бербатов просто не се възползва от шансовете, които му бяха давани, така че няма как да очаква да е титуляр.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Манчестър Ю”