Ще рискува ли здравето на Бербатов Сър Алекс?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Ще рискува ли здравето на Бербатов Сър Алекс?

Мнениеот soUman » 15 яну 2010 22:09

Както всички се уверихме, че Манчестър Юнитед и САФ имат голяма нужда от Бербатов, сигурно ще рискуват здравето му заради проблемите в състава. Дали това ще доведе до по-големи проблеми със здравословното му състояние само времето ще покаже...

Awesome
Контакти:

Re: Ще рискува ли здравето на Бербатов Сър Алекс?

Мнениеот Awesome » 15 яну 2010 22:32

Самият Бербатов не желае да се оперира, за да не пропусне сезона и ще играе въпреки контузията си според думите на САФ.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 15 яну 2010 22:35

За да запази титулярното си място в МЮ и общо взето мястото си в МЮ може да рискува остатъка от кариерата си (заради здравословни проблеми породени от това изчакване)

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 15 яну 2010 22:46

Така е, но им свършва вече търпението на Юнайтед към Бербатов и той ще трябва да направи своя избор. Дори и да не се оперира, ако контузията не му позволява да играе на пълни обороти - тичане, влизане в единоборства, няма да е от голяма полза за отбора си и отново ще си навлече критиките от знайни и незнайни анализатори.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 15 яну 2010 22:53

Започвам да си мисля, че каквото и да направи Бебратов винаги ще се намери някой недоволен разбирач и специалист. Медийте като си наумят някой и не го пускат докъто не го видят в трета палестинска девизия.. Дано тук случаят не е такъв. А и защо всички смятат, че головете са единствения критерий за ефективност на един футболист?

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 15 яну 2010 22:58

Този полусезон е последният влак за Бербо .. Не се ли докаже,макар и на неудобна позиция,ще си ходи .. Мъчно ми е да го кажа,но Бербатов трябва да се справя на всяка позиция,на която играе,защото като възложена му,той я тренира и слабата му игра се обяснява с чиста проба непрофесионализъм .. Пожелавам му всичко най-добро,но издъни ли се този полусезон,най-добрият вариант ще се окаже Фенербахче,ако и те не се откажат от него .. А издъни ли се,не виждам в близкото бъдеще как българин ще играе в такъв гранд,камо ли да носи номер 9 .. ДАВАЙ,МИТКО,С ТЕБ СМЕ !
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 15 яну 2010 23:09

В Англия току така не рискуват здравето на футболистите. За Бербо бяха платени мноого пари! по-добре да го скрие (да го оперира) и после да чака еветуално нещо. Защото досега е пълна трагедия. Няма такъв футболист, за който да е платена такава сума и за година да няма решени повече от 2 мача! На мен лично, не ми харесва Бербатов в МЮ, беше си точно за Тотнъм и не трябваше да идва тук.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 15 яну 2010 23:12

soUman написа:Започвам да си мисля, че каквото и да направи Бебратов винаги ще се намери някой недоволен разбирач и специалист. Медийте като си наумят някой и не го пускат докъто не го видят в трета палестинска девизия.. Дано тук случаят не е такъв. А и защо всички смятат, че головете са единствения критерий за ефективност на един футболист?
Човек,говориш като фен на Бербо 8-) Какво толкова те дразни,че фенове,които не харесват Бербатов,споделят своето мнение 8-) Всеки си има такова,нито не карам да се съгласиш с него,нито ти можеш да ми кажеш да приема твоето :) Никой не е казал,че головете са най-важни,но ми кажи един нападател какво е длъжен-да вкарва голове,нищо друго...Нито да гради играта,нито да се връща кой знае колко назад/А Бербатов си е типичен централен нападател/,нито да прави асистенции :) А той до момента не бележи често,да не говорим за други неща като тичане и единоборства :|

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 15 яну 2010 23:17

Да, той е с номер 9, което означава нападател, но САФ го използва по друг начин (за да се възползва от доброто му докосване и добрият пас>!) И да, фен съм на Бербо, защото малко българи могат да достигнат нивото на МЮ или въобще да влезнат в такъв отбор. Надявам се повече да го направят, но ще видим..

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 15 яну 2010 23:20

A ти не си ли задаваш въпроса,дали тези инструкции не ги получава от Сър Алекс?При липсата на типичен плеймейкър който да играе редовно,Митко се нагърбва с тази роля,аз не мисля че ще го прави без съгласието и знанието на Съра..Иначе за операцията не знам,трудно ще изкараме сезона с Оуен и Рууни и двамата са податливи на контузии,Македа и Уелбек още не са готови да изиграят една серия от мачове с голямо напрежение,тоя Диуф нещо не ми вдъхва доверие..

Върни се в “Манчестър Ю”