Ще рискува ли здравето на Бербатов Сър Алекс?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Ще рискува ли здравето на Бербатов Сър Алекс?
Както всички се уверихме, че Манчестър Юнитед и САФ имат голяма нужда от Бербатов, сигурно ще рискуват здравето му заради проблемите в състава. Дали това ще доведе до по-големи проблеми със здравословното му състояние само времето ще покаже...
Re: Ще рискува ли здравето на Бербатов Сър Алекс?
Самият Бербатов не желае да се оперира, за да не пропусне сезона и ще играе въпреки контузията си според думите на САФ.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
За да запази титулярното си място в МЮ и общо взето мястото си в МЮ може да рискува остатъка от кариерата си (заради здравословни проблеми породени от това изчакване)
Така е, но им свършва вече търпението на Юнайтед към Бербатов и той ще трябва да направи своя избор. Дори и да не се оперира, ако контузията не му позволява да играе на пълни обороти - тичане, влизане в единоборства, няма да е от голяма полза за отбора си и отново ще си навлече критиките от знайни и незнайни анализатори.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Започвам да си мисля, че каквото и да направи Бебратов винаги ще се намери някой недоволен разбирач и специалист. Медийте като си наумят някой и не го пускат докъто не го видят в трета палестинска девизия.. Дано тук случаят не е такъв. А и защо всички смятат, че головете са единствения критерий за ефективност на един футболист?
Този полусезон е последният влак за Бербо .. Не се ли докаже,макар и на неудобна позиция,ще си ходи .. Мъчно ми е да го кажа,но Бербатов трябва да се справя на всяка позиция,на която играе,защото като възложена му,той я тренира и слабата му игра се обяснява с чиста проба непрофесионализъм .. Пожелавам му всичко най-добро,но издъни ли се този полусезон,най-добрият вариант ще се окаже Фенербахче,ако и те не се откажат от него .. А издъни ли се,не виждам в близкото бъдеще как българин ще играе в такъв гранд,камо ли да носи номер 9 .. ДАВАЙ,МИТКО,С ТЕБ СМЕ !
Това е чувството,което в нас гори ..

В Англия току така не рискуват здравето на футболистите. За Бербо бяха платени мноого пари! по-добре да го скрие (да го оперира) и после да чака еветуално нещо. Защото досега е пълна трагедия. Няма такъв футболист, за който да е платена такава сума и за година да няма решени повече от 2 мача! На мен лично, не ми харесва Бербатов в МЮ, беше си точно за Тотнъм и не трябваше да идва тук.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
Човек,говориш като фен на БербоsoUman написа:Започвам да си мисля, че каквото и да направи Бебратов винаги ще се намери някой недоволен разбирач и специалист. Медийте като си наумят някой и не го пускат докъто не го видят в трета палестинска девизия.. Дано тук случаят не е такъв. А и защо всички смятат, че головете са единствения критерий за ефективност на един футболист?

Да, той е с номер 9, което означава нападател, но САФ го използва по друг начин (за да се възползва от доброто му докосване и добрият пас>!) И да, фен съм на Бербо, защото малко българи могат да достигнат нивото на МЮ или въобще да влезнат в такъв отбор. Надявам се повече да го направят, но ще видим..
A ти не си ли задаваш въпроса,дали тези инструкции не ги получава от Сър Алекс?При липсата на типичен плеймейкър който да играе редовно,Митко се нагърбва с тази роля,аз не мисля че ще го прави без съгласието и знанието на Съра..Иначе за операцията не знам,трудно ще изкараме сезона с Оуен и Рууни и двамата са податливи на контузии,Македа и Уелбек още не са готови да изиграят една серия от мачове с голямо напрежение,тоя Диуф нещо не ми вдъхва доверие..