Кога ли ще стане в България?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Кога ли ще стане в България?
Двата отбора от Манчестър играят по едно и също време на свойте стадиони.Представете си,ако играеха Левски и ЦСКА,какво ли щеше да се случи след края на мачовете им....Дано някога може да ходим спокойни по българските стадиони,и ние!!!
Re: Кога ли ще стане в България?
Играли са.И не веднъж и дваж сме си ходили спокойно от стадионите.Не се залъгвай ,че англичаните са по културни от нас..
ЕМИЛ написа:Играли са.И не веднъж и дваж сме си ходили спокойно от стадионите.Не се залъгвай ,че англичаните са по културни от нас..
Аз не помня в близките 15год.да са играли в един и същ час и то късно вечерта.
- sedem_!_dva
Играха, даже Левски бяха домакин на Националния и като почна мача(не помня с кой отбор), малко преди това беше свършил мача на Армията, та като минаваха цесекарите покрай Б сектор се псувахме... 

NON MOLLARE MAI
е къв е проблема да играят Локо Сф. и Славия

k_oleto написа:е къв е проблема да играят Локо Сф. и Славия![]()
Hяма проблем за там по простата причина, че нямат фенове и двата отбора.

Сектор Б написа:k_oleto написа:е къв е проблема да играят Локо Сф. и Славия![]()
Hяма проблем за там по простата причина, че нямат фенове и двата отбора.
Общото м/у агитките на Славия и Локо (Сф) и Дядо Коледа е, че всеки е чувал за тях, но никой не ги е виждал

От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!
абе незнам...ма отбор без привърженици няма място в първенството. Тя играта е за феновете. На евромачовете на Локо Сф. бяха 30% цесекари от общо 5-6 хил. на армията
За Славия - нямам думи
За това и неискам нито Локо, нито Литекс в Европа. Личното ми мнение е, че Литекс имат добър отбор, обаче просто няма кой да ги вдигне в тежките моменти и като видят 3000 човека на стадиона и свалят гащи
За Славия - нямам думи
За това и неискам нито Локо, нито Литекс в Европа. Личното ми мнение е, че Литекс имат добър отбор, обаче просто няма кой да ги вдигне в тежките моменти и като видят 3000 човека на стадиона и свалят гащи
k_oleto написа:За това и неискам нито Локо, нито Литекс в Европа. Личното ми мнение е, че Литекс имат добър отбор, обаче просто няма кой да ги вдигне в тежките моменти и като видят 3000 човека на стадиона и свалят гащи
Когато видя на дербито Левски - ЦСКА 40 000 на националния стадион, както и на мачове от типа Левски-Монтана и ЦСКА-Своге по 30 000 - тогава ще Ви взема на сериозно с постоянните провокации.
Иначе въобще няма да има никакъв проблем да се играят мачове на Левски и ЦСКА по едно и също време.