Ако питате мен, Бербо прави игра, но още не е показал всичко и според мен не е от най-ценните им играчи. Може би ще се превърне в такъв до зимата
Бербатов и Евра са най-добрите в Манчестър.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- lpfc-on-line
- Контакти:
Бербатов и Евра са най-добрите в Манчестър.
Поне според goal.com е така. Хората си направиха класация и антикласация и определиха Евра и Бербо за най-добрите по време на турнира "Ауди Къп". Ето ви още 
Ако питате мен, Бербо прави игра, но още не е показал всичко и според мен не е от най-ценните им играчи. Може би ще се превърне в такъв до зимата
Бтв може да се направи отделен форум "Бербатов" 
Re: Бербатов и Евра са най-добрите в Манчестър.
Дано този сезон Бербо се отпуши и стане голмайстор на Юнайтед. Тогава ще е не само най-полезния, но и най-резултатния.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
lpfc-on-line написа:Поне според goal.com е така. Хората си направиха класация и антикласация и определиха Евра и Бербо за най-добрите по време на турнира "Ауди Къп". Ето ви още
Ако питате мен, Бербо прави игра, но още не е показал всичко и според мен не е от най-ценните им играчи. Може би ще се превърне в такъв до зиматаБтв може да се направи отделен форум "Бербатов"
ТИ да не си гледал друг мач
ако питаш говедата,Бербо не става. Ако питаш хората , това е човека който държи БГ в футбола сега. Успех на Митко. голмайстор на висшата лига е нямали до сега българн. време е.
ВЕРНИ ДО ГРОБ !!!!
нека това се случи-пожелавам му го от все сърце-но не виждам как ще стане
Като цяло от двата мача не може да се правят кой знае какви изводи, тъй като бяха приятелски а и имаше много умора във футболистите. Наистина Евра и Бербатов играха доста добре. Направи ми впечатление че Митко играеше доста спокойно, незнам дали заради естеството на мачовете или защото почва да си намира мястото. А може и САФ да му е дал повече свобода след напускането на Роналдо. Мисля си че този сезон за него, ще бъде доста по-добър от предишния.
Гледай и ще видиш! И едва ли целта ще е да стане голмайстор - на МЮ и на САФ им трябват победи, купи и титли, а това сес постига с отбор и с игра. Така че, успех на Берба и нека неговите БГ-неприятели да разберат, че той преди всичко е българин, капитан на нац.отбор, №9 в МЮ и всичко друго е след това.
- BLaNCo_NeGrO
- Контакти:
K'ви голове да вкарва ве майна, той играе като халф през повечето време!? Да го забият с Оуен напред и да не мърда от там цял мач, може и да почне да вкарва ... трябва да се забие отпред и да чака топката, а не цял мач да седи малко след центъра и да раздава пасове ... поне в Тотнъм беше така.
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!
- valkata_levski
- Контакти:
Смело мога да кажа че когато Берба играе потръпвам когато играе с топката и чакам да направи поредната магия.
Не мога да си обясня как може да има толкова комбинативен играч и в същото време толкова много егоисти...като нани(не заслужава главна буква)
Не слагайте под общ знаменател всички левскари.Това е същото да кажа че всички цскари мразят Гунди.Това че на някои индивиди им държи гърлото повече от на други нормални хора...
Не мога да си обясня как може да има толкова комбинативен играч и в същото време толкова много егоисти...като нани(не заслужава главна буква)
Не слагайте под общ знаменател всички левскари.Това е същото да кажа че всички цскари мразят Гунди.Това че на някои индивиди им държи гърлото повече от на други нормални хора...