ВЛ | 12-ти кръг | Арсенал - Манчестър Юнайтед 1:2
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
ВЛ | 12-ти кръг | Арсенал - Манчестър Юнайтед 1:2
Последна промяна от MASTER_COOL на 10 ное 2014 09:11, променено общо 2 пъти.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Re: ВЛ | 12-ти кръг | Арсенал - Манчестър Юнайтед
Вече не знам,какво да очаквам от дербитата.Ще кажа просто един Х да вземем.Ако вземем победа,ще е прекрасно,но мойта прогноза за тоя мач е равен.

- m.unaited forever
- Контакти:
1:2
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]
Въпреки многото контузии в Арсенал, смятам че те са по-добрият отбор към този момент и ще го докажат.
Прогноза: 2:0
Прогноза: 2:0
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Това е най - важният мач за Луис Ван Гаал. Трябва да се легитимира като мениджър на Манчестър Юнайтед именно в този мач.
Никакви оправдания вече.
Прогноза : 1:3 или 2:4
Сигурен съм, че няма да го загубим.
Арсенал са ни абонати.
Никакви оправдания вече.
Прогноза : 1:3 или 2:4
Сигурен съм, че няма да го загубим.
Арсенал са ни абонати.
Поздравления за хубавата тема,Ванка
Крайно време е,Манчестър Юнайтед да запише първа победа като гост и първа дерби победа през този сезон!
Крайно време е,Манчестър Юнайтед да запише първа победа като гост и първа дерби победа през този сезон!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Благодаря Алекс
Няма да го загубиме мача, повтарям се.
Относно състава ни за мача съм дал предположение, без да претендирам за повече.
Няма да го загубиме мача, повтарям се.
Относно състава ни за мача съм дал предположение, без да претендирам за повече.
- slash1912
- Контакти:
2:1
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Арсенал и Юнайтед винаги се хвърлят за победа в тези мачове. Очаквам много интересен мач.
Поздравления за хубавата тема.
Поздравления за хубавата тема.
Проблемните футболисти на този етап са:Блинд,Янузай,Ван Перси
Но...вероятността Ван Гаал да остави резерва Ван Перси точно срещу Арсенал е...нулева
Което косвено означава,че:Рууни и Ван Перси ще са титуляри в атаката.
Въпросът обаче е,до каква степен Фалкао ще е възстановен и дали Ван Гаал няма да заложи на тримата в атака? В интерес на истината,това е малко вероятно,но не и невъзможно.
Ерера и Мата:Тук се създава доста интересен казус,който засилва още повече своето влияние,особено след гола на Мата и липсата на креативност в халфовата линия.
И какво се получава(за мен лично):Мата-Фелайни-Ерера-Ди Мария-Рууни-Ван Перси
На практика Мата замества Янузай,а Ерера(Блинд).
Тук обаче изниква и още един интересен казус:Майкъл Карик?
Аз лично съм "за" той да играе на този етап,защото вдъхва нужният баланс и опит,от който със сигурност ще имаме нужда.
Това обаче автоматично(според идеите на Ван Гаал) означава,че той ще "изяде" мястото на Ерера/Мата...
Разбира се,това са изцяло мои виждания,чиято основа произтича главно от дразнителите Блинд и Янузай,които на този етап заедно с Ван Перси...просто нямат място сред титулярите!
Казусът със защитата е свързан най-вече от тактическата постройка и контузиите,още повече,че не знаем кой ще е възстановен или пък случайно ще се контузи в следващите 1-2 седмици.
Ако примерно Рафаел е възстановен,мисля че той не трябва да играе срещу Ареснал,просто защото Антонио Валенсия на този етап е страхотен,пък и настройката между него и останалите + Де Хея изглежда доста стабилна.
Люк Шоу набира скорост и самоучвствие,така че...десният и левият бек за Арсенал,мисля че са повече от ясни:Валенсия-Люк Шоу
И тук вече идва основният проблем:Кои ще са централните защитници,при положение че Евънс се завърне,Смолинг му изтича наказанието,Блекет вече няколко мача е резерва,а МакНеър е страхотен?
За мен като цяло не е особен проблем и следното:3(Валенсия-? Шоу)-1(Карик)-2(Ерера-Фелайни)-3(Ди Мария-Рууни-Мата)-1(Ван Перси)
Но като цяло трябва да сме си с 4-ма защитници,но пък така един/двама измежду Карик-Ерера-Мата...трябва да остане резерва.
Като пиша това си представям,че Ван Гаал отново залага на Блинд титуляр и....направо
Неизвестността идва и от факта,че не знаем дали Ван Гаал би заложил на МакНеър титуляр? От друга страна пък е време за Тайлър Блекет,стига е търкал пейката!
Както казах и преди,аз лично чакам с нетърпение момента,когато Блекет и МакНеър ще стартират титуляри...Защо пък не,точно срещу Арсенал да се случи това?
В такъв случай...се сещам за един лек "компромисен" вариант,който пък прецаква Ерера и Мата,но пък ролята на Карик е по-важна на този етап,какво да се направи...
Де Хея-Валенсия-МакНеър-Блекет-Шоу-Карик-Фелайни-Ди Мария-Рууни-Мата-Ван Перси
Но...вероятността Ван Гаал да остави резерва Ван Перси точно срещу Арсенал е...нулева
Което косвено означава,че:Рууни и Ван Перси ще са титуляри в атаката.
Въпросът обаче е,до каква степен Фалкао ще е възстановен и дали Ван Гаал няма да заложи на тримата в атака? В интерес на истината,това е малко вероятно,но не и невъзможно.
Ерера и Мата:Тук се създава доста интересен казус,който засилва още повече своето влияние,особено след гола на Мата и липсата на креативност в халфовата линия.
И какво се получава(за мен лично):Мата-Фелайни-Ерера-Ди Мария-Рууни-Ван Перси
На практика Мата замества Янузай,а Ерера(Блинд).
Тук обаче изниква и още един интересен казус:Майкъл Карик?
Аз лично съм "за" той да играе на този етап,защото вдъхва нужният баланс и опит,от който със сигурност ще имаме нужда.
Това обаче автоматично(според идеите на Ван Гаал) означава,че той ще "изяде" мястото на Ерера/Мата...
Разбира се,това са изцяло мои виждания,чиято основа произтича главно от дразнителите Блинд и Янузай,които на този етап заедно с Ван Перси...просто нямат място сред титулярите!
Казусът със защитата е свързан най-вече от тактическата постройка и контузиите,още повече,че не знаем кой ще е възстановен или пък случайно ще се контузи в следващите 1-2 седмици.
Ако примерно Рафаел е възстановен,мисля че той не трябва да играе срещу Ареснал,просто защото Антонио Валенсия на този етап е страхотен,пък и настройката между него и останалите + Де Хея изглежда доста стабилна.
Люк Шоу набира скорост и самоучвствие,така че...десният и левият бек за Арсенал,мисля че са повече от ясни:Валенсия-Люк Шоу
И тук вече идва основният проблем:Кои ще са централните защитници,при положение че Евънс се завърне,Смолинг му изтича наказанието,Блекет вече няколко мача е резерва,а МакНеър е страхотен?
За мен като цяло не е особен проблем и следното:3(Валенсия-? Шоу)-1(Карик)-2(Ерера-Фелайни)-3(Ди Мария-Рууни-Мата)-1(Ван Перси)
Но като цяло трябва да сме си с 4-ма защитници,но пък така един/двама измежду Карик-Ерера-Мата...трябва да остане резерва.
Като пиша това си представям,че Ван Гаал отново залага на Блинд титуляр и....направо
Неизвестността идва и от факта,че не знаем дали Ван Гаал би заложил на МакНеър титуляр? От друга страна пък е време за Тайлър Блекет,стига е търкал пейката!
Както казах и преди,аз лично чакам с нетърпение момента,когато Блекет и МакНеър ще стартират титуляри...Защо пък не,точно срещу Арсенал да се случи това?
В такъв случай...се сещам за един лек "компромисен" вариант,който пък прецаква Ерера и Мата,но пък ролята на Карик е по-важна на този етап,какво да се направи...
Де Хея-Валенсия-МакНеър-Блекет-Шоу-Карик-Фелайни-Ди Мария-Рууни-Мата-Ван Перси