СЪН: И ТЕВЕС, И БЕРБАТОВ РЕЗЕРВИ НА ФИНАЛА В ШЛ

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
itsko17
Контакти:

СЪН: И ТЕВЕС, И БЕРБАТОВ РЕЗЕРВИ НА ФИНАЛА В ШЛ

Мнениеот itsko17 » 22 май 2009 15:27

Една много ло6а новина за целия български народ !Май заради проблемите на тевез го отнася и на6ето момче... ! :cry: :!:

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: СЪН: И ТЕВЕС, И БЕРБАТОВ РЕЗЕРВИ НА ФИНАЛА В ШЛ

Мнениеот Ticha » 22 май 2009 15:33

И аз така предполагам, че ще започнат с Рууни и Роналдо. Ще поживеем и ще видим. ;)

Потребителски аватар
dikanio
Контакти:

Мнениеот dikanio » 22 май 2009 16:10

Дъртия е изтрещел тотално. Бербатов трябва да е титуляр.
Един картоф, една чорба, един коптор!

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Мнениеот XTaz » 22 май 2009 16:24

MuFc1878 написа:Rooney--------Tevez--------Ronaldo

това трябва да е нападението

мнооого точно!
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 22 май 2009 16:56

Защо не пусне Роналдо Руни и Тевез в атака а Бербатов отзад , нали и той почнал да се точи на по задните позиции, където се справя на 100% ми и отгоре.Каквото искате говоретее, Берба е играч от световна класа и трябва да се благодарим , че го имаме.А някои дето е решил да си избива комплексите......... негов си проблем!!!

Исками се да кажа успех на Бербатов, ама чесно казано ми стига , че стана шампион на Англия, това е исторически успех, самия факт че вече казват по света не само Стоичков а и Бербатов... е доказателство.От както гледам съзнателен футбол исках да имаме още един такъв играч, и още едно такова име след Стоичков! Вече го имаме.Евала.И то само след един сезон с червените.Надявам се манчестър и Бербатов да вдигнат шампионската лига, но не тази година, а някога по натам, когато на финал ще са да кажем Манчестър и Баерн или Манчестър и Real можеби... но не и тази година.
Все пак дано по класния отбор победи, и ако това е манчестър ще се радвам на Бербатов но не и на Лигавия Роналдо , за мен Роналдо далеч не го заслужава , в сравнение с МЕси.. ноо тука вече избиваме в друга крайност.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 22 май 2009 17:53

Прочетох "Сън..." и се отказах да чета.
Както се отказах да прочета първите постовете, защото предположих какви едноклетъчни ембриоми ще са писали вече.

Исками се да кажа успех на Бербатов, ама чесно казано ми стига , че стана шампион на Англия, това е исторически успех, самия факт че вече казват по света не само Стоичков а и Бербатов... е доказателство.От както гледам съзнателен футбол исках да имаме още един такъв играч, и още едно такова име след Стоичков! Вече го имаме.Евала.И то само след един сезон с червените.Надявам се манчестър и Бербатов да вдигнат шампионската лига, но не тази година, а някога по натам, когато на финал ще са да кажем Манчестър и Баерн или Манчестър и Real можеби... но не и тази година.
Все пак дано по класния отбор победи, и ако това е манчестър ще се радвам на Бербатов но не и на Лигавия Роналдо , за мен Роналдо далеч не го заслужава , в сравнение с МЕси.. ноо тука вече избиваме в друга крайност.

Аз пък викам да направим исторически успех и да вземем втора титла и в нея да участва и един българин както навремето и по стечение на обстоятелствата точно срещу отбора в който игра първия....
А онова за Меси и Роналдо ще се престоря че не съм го прочел (защото си пристрастен и понеже аз също съм), ще кажа че Меси трябва да брои 40тия метър и да наблюдава снаряда как пада просто.
GGMU

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 22 май 2009 18:27

До мача има много време, за да се говори още от сега кой ще спечели. Дано да са Манчо, за да имаме в историята играч, който още в първия си сезон за червените дяволи печели и Висша лига, и Шампионска лига. А що се отнася до спора Меси или Роналдо ще кажа, че Роналдо може да е лаком, но за разлика от Меси се връща мн рядко, но се връща в защита.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 22 май 2009 18:58

Според мен първо, че няма спор Меси - Роналдо поне аз не съм поставил подобен, казах нещо но далеч от идеята да правя спор кой е по- добър... има такива теми вече.
Второ да питам Лорда и аз ли спадам към едноклетъчните , елементари същества, чехълче и тия сички сме ги учили по Биология.... смисъл незнам къде слагаш границата между първите и последващите постове...
трето да кажа , че исках да кажа , че нищо, че съм от Левски и Барселона както се вижда, се радвам за Бербатов, и ми се щеше върху това да се акцентира, че не сички сме комплексирани тъпаци които казваме на Бербатов - барби ! Обаче някои ест. ще влезе и ще каже , че Роналдо е по - добър и ще почне да води спора веднага..
усещам , че и тука с Лорда ще стигнем до разговор които ще има селскостопански характер... ама карай. Успех на Манчестър, ако са подобри да спечелят... Роналдо да си брой 40тия метър, Меси да мине покрай 4-ма защитници... и накрая поне мача да е 2-3 или 3-3 или 3-2 или 4-3.... нещо подобно ...

пак казвам неискам да споря кой е по - добър.. вие ако искате си пишете, аама нека се знае , че тоя спор не е тръгнал от мене... на мене ми е все тая, и двамата ще вземат златна топка ...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 22 май 2009 19:06

Меси може да минава по 4 защитника само в Испания,....както и да е, и на мен не ми се спори и затва спирам.
GGMU

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 22 май 2009 20:16

Lord of memories написа:Меси може да минава по 4 защитника само в Испания,....както и да е, и на мен не ми се спори и затва спирам.

Ами казвам ти аз , исках да пожелая късмет, амаа ти защо винаги си свикнал да се заяждаш незнам...комплекси избиваш според мене.

Върни се в “Манчестър Ю”