Трябва ли САФ да привлече наследник на Кристиано Роналдо , ако отиде в Реал Мадрид или МЮ могат и без него ?
Перес: Анчелоти и Роналдо са в полезрението ми.
„Анчелоти и Роналдо са в полезрението ми и ако аз бъда избран за президент на Реал, те ще бъдат привлечени в отбора. Кристиано е най-добрият играч в света и напълно ще му приляга да играе за най-големия клуб, какъвто несъмнено е Реал. Анчелоти пък изведе Милан до два трофея в Шампионската лига и според мен може да помогне на отбора като вземе няколко големи трофея и с нашия състав”, заяви Перес пред официалния сайт на клуба.
Кой трябва да бъде наследник на Роналдо,ако отиде в Реал ?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Lord of memories
- Контакти:
Re: Кой трябва да бъде наследник на Роналдо,ако отиде в Реал ?
Роналдо за сега никъде няма да ходи, още по-малко в Реал.
GGMU
Lord of memories написа:Роналдо за сега никъде няма да ходи, още по-малко в Реал.
тва ти ли го решаваш

- Lord of memories
- Контакти:
Да, аз, точно както стана и миналия сезон по това време.
Те дето Пуул все пак взимат от време на време някоя ФА или Карлинг, най-често през 5 години, Реал освен да ги разгромяват навсякъде където ги видят и тук таме да издебнат лош сезон на Барса, друго не правят. Няма мотивация да ходи там.
Те дето Пуул все пак взимат от време на време някоя ФА или Карлинг, най-често през 5 години, Реал освен да ги разгромяват навсякъде където ги видят и тук таме да издебнат лош сезон на Барса, друго не правят. Няма мотивация да ходи там.
GGMU
Ако случайно някак си отиде в Реал,мисля си че най добре ще го замести Франк Рибери 

Рибери
То е почти ясно,че Роналдо напуска-освен че спечели всичко с Юнайтед,Флорентино Перес е приготвил към 300 млн.евро за трансфери,Зидан ще става техн.директор...абе лятото пак ще се харчи яко

Макар че колкото и да е лигав и да не го харесвам като човек немога да отрека че е с една класа пред останалите футболисти на Манчестър.Просто има голяма техника и най важното нюх за гол.И мога да кажа ЧЕ е незаменим! 

Последна промяна от durex на 14 май 2009 22:21, променено общо 1 път.
мисля, че баба ти
"Връщам се в борбата с по-голяма амбиция от 2000 година. Имаме забележителен проект. Ако сосиос ни подкрепят, ще поведем Реал напред", категоричен беше Флорентино. "Кристиано Роналдо е сред най-добрите. В Мадрид трябва да играят най-добрите футболисти в света", призна още Перес. Президентските избори на "Бернабеу" са точно след месец.Без коментар

Списък от седем суперзвезди е приготвил като изненада на привържениците на Реал Мадрид бившият и вероятен бъдещ президент на Реал Мадрид Флорентино Перес, твърди вестник "АС". Тук фигурират имената на Кристиано Роналдо, Кака, Сеск Фабрегас, Чаби Алонсо, Давид Вийя, Давид Силва и Франк Рибери. Целта на Флорентино е да доведе на "Бернабеу" поне четирима от тях, като ще бъде направен опит и Кака, и Роналдо да облекат белия екип от лятото.