Официално: Кагава е първото ново попълнение на Манчестър Юн

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Трансфери (сезон 2012/2013)

Мнениеот MuFc1878 » 13 юли 2012 11:58

До края на деня може да има ново попълнение в Юнайтед!!!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 13 юли 2012 12:00

MuFc1878 написа:До края на деня може да има ново попълнение в Юнайтед!!!

:? Лукас Моура ?
[center]1914[/center]

United_rz
Контакти:

Мнениеот United_rz » 13 юли 2012 12:18

Без име написа:

Това е края на трансферният прозорец за нас, на 90% съм сигурен :) Ама Видич се връща, Андерсън се връща, и с Кагава в състава..., ако няма контузии като в миналия сезон, ще сме шампиони :)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 13 юли 2012 12:43

Без име написа:

За Бейнс става върпос ;) Разбира се не е сигурно...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 13 юли 2012 12:46

Юнайтед включва Андерсон в сделката за Лукас!

http://www.tribalfootball.com/articles/ ... as-3349151

Потребителски аватар
Edwin
Контакти:

Мнениеот Edwin » 13 юли 2012 14:09

[center]Ник Пауъл – първото интервю за Манчесър Юнайтед

Изображение[/center]

По-рано прeз седмицата Ник Пауъл беше официално привлечен и представен като играч на Манчестър Юнайтед след подписването на футболиста на Борусия Дортмунд Шинджи Кагава. Официалният сайт на клуба се срещна с 18 годишния полузащитник, привлечен от ФК „Крю Алекзандра“ през това лято, и той рефлектира върху първата си седмица като червен...

Е, как е първата седмица като играч на Манчестър Юнайтед?
Велико е. Момчетата са много добронамерени и всички ми помагат през първата седмица. Чувствам се сякаш се вписвам много добре с всички. Тренировките са различни, но са специални. Наслаждавам се на всичко и се опитвам да свикна.

Как се чувстваше нощта преди първия ден?
Не спах много, за да бъда честен! Бях доста притеснен – чувствах се все едно щях да започвам в ново училище отново. Опитах се да се сприятеля с всички още, откакто се появих тук, и това помогна. И както казах преди, всички тук са много приятелски настроени и гостоприемни.

Разкажи ни за първия си ден...
Като престъпвах вътре в съблекалнята и гледах моето име на една от фланелките беше велико усещане. Първите момчета, които видях, бяха Гигси и Сколси. Бях свикнал просто да ги наблюдавам по телевизията, така че беше великолепно да ги видя там. Те дойдоха към мен веднага и ме поздравиха, което беше великолепно. Нямам търпение да започна да играя и тренирам с тях – Сколси е маестро-полузащитник и един от най-добрите в света. После имаш Гигси, който е бягал по лявото крило повече от 20 години.

Кое е най-вълнуващото от това да подпишеш договор с Юнайтед?
Фактът, че се присъединих не само към най-добрият отбор в Англия, но един от най-добрите в света. Те са спечелили всеки трофей многобройни пъти и това е нещо, към което бих желал да принадлежа.

Как сравняваш обстановката тук с тази в Крю?
Тотално различна е. Всичко тук е толкова по-голямо и има толкова много повече хора, които работят тук. Всичко просто се увеличи в размери.

Коя е най-голямата разлика, която усети?
Просто огромните размери на мястото и също така интензитетът на тренировките е напълно различен. Виждаш играчите по телевизията и си мислиш „искам да играя с тях и да правя това, което и те правят“. Сега като част от тима да гледам какво прави отборът всеки ден на тренировките е озадачаващо.

Какви тренировки си правил до сега?
Веднага се впуснах в работа с първия отбор върху владението на топката и също така тренирахме около наказателните полета. Също така бях „дрогиран“ с индийско орехче на първия ми ден! Сколси е най-добрият играч, когато става въпрос за тренировките. Той е невероятен тренер. Невероятно е да се види как всеки иска да печели в този клуб, даже по време на тренировките. Това е прекрасно за мен, защото ще ми помогне да скокна напред. Беше много по-спокойно в Крю и се чувствах в комфортна зона, но сега съм тук и знам, че трябва да работя здраво всеки ден и да давам най-доброто от себе си. С това предизвикателство на гърба ми само мога да прогресирам.

Как беше първата ти среща със сър Алекс?
Беше малко страшна, но той е наистина добър човек и беше една от главните причини да искам да дойда тук. Той ми каза, че нещата са в моите ръце и всичко зависи от това какво правя и как се справям. Колко дълго мога да отида зависи от мен и той ми каза, че ще получа шанс, ако се докажа пред него. Надявам се, че ще успея.

Постави ли си определени цели?
Да, поставил съм, но не искам да казвам какви са в момента!

Как смяташ, че ще бъде турнето?
Ще бъде велико и ще бъде добре да прекарам малко време с момчетата. Развълнуван съм да ходя в различни страни. Ние не ходихме никъде с Крю през последното лято, а сега отивам в Южна Африка и Китай – нямам търпение.

Другите играчи казаха ли ти какво да очакваш на турнето и реакцията от феновете?
Да, те казаха, че в действителност не можеш много да се движиш в Китай, защото има толкова много фенове навсякъде. Мисля, че това ще ми покаже колко голям е този клуб на световно ниво. Никога не съм излизал от Англия с Крю, така че да видя колко много фенове на Юнайтед има в различните държави ще бъде брилянтно.
Може би нямаш търпение просто да излезеш и да играеш...
Абсолютно. Доказах се на определено ниво, но искам да се докажа още повече, за да бъда в различна класа. Да се надявам, че ще успея.

Как виждаш себе си – като полузащитник или нападател?
Предпочитам да бъда нарича полузащитник, но можете да кажете, че съм атакуващ халф. Аз съм просто играч, който се опитва да създава играта и да гледа за дупки, през които да мине.
През последната кампания завърши с трофей за Крю в плейофите на Лига 2 – зареди ли те с желание за още?
Абсолютно. В началото на сезона просто се надявахме да можем да се състезаваме за първите места. Да спечелим трофей беше феноменално за нас и определено ми даде вкуса на победата и глада за още. Надявам се, че ще мога да играя моята роля и да помогна на Юнайтед да печелят трофеи.
[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 13 юли 2012 14:40

MuFc1878 какво си го подхванал този tribalfootball. Една новина като хората няма в тоя сайт. :)
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

Потребителски аватар
Giggs
Контакти:

Мнениеот Giggs » 13 юли 2012 14:42

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/5da55d4c74937239e1815a1e7c4e803e/tumblr_mep3leVMSY1qiqjvto2_500.gif[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/a00cbada014a5ae7619debfba8b90a6b/tumblr_mfi1cp9yxK1qk1fueo1_500.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 13 юли 2012 14:44

lrlazarov_19 написа:MuFc1878 какво си го подхванал този tribalfootball. Една новина като хората няма в тоя сайт. :)

Да върви спамът :lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 13 юли 2012 16:45

Айде още един играч от академията тръшна вратата..........

Върни се в “Манчестър Ю”