Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
GGMU_forever

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот GGMU_forever » 02 юни 2013 23:09

Как свърши мача? :?
Офтопик:

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 03 юни 2013 08:42

Напускайки поста изпълнителен директор на Манчестър Юнайтед, след като бе избран за член на Изпълнителния комитет на УЕФА, Дейвид Гил се прости с клуба чрез официалния сайт на "червените дяволи" и също така изрази своята увереност в успеха на тандема Дейвид Мойс - Ед Удуърд.

"Проведох тук фантастични 16 години, десет от тях бях изпълнителен директор. За мен бе чест да се трудя заедно със Сър Алекс и всички наши сътрудници. Не искам да поглеждам назад, защото съм свикнал да гледам само напред, но на мен много ми хареса да работя тук, а шампионските титли спечелени през тези години са значим опит. Надявам се, че през следващите години ще виждам, как отборът ще продължава да печели трофеи.

Заех своя пост през 2003 година и през следващата година Арсенал стана шампион, след това Челси под ръководството на Жозе Моуриньо два пъти спечели титлата. Обсъждахме ситуацията със Сър Алекс и Карлос Кейрош и чувствахме, че трябва да променим отбора. Победата през сезон 2006/07 бе много важен момент и в скоро време спечелихме още една титла през 2008 година.

Също така е невъзможно да бъде забравена тази вечер в Москва. Длъжен съм да поднеса извиненията си на Сеп Блатер и Мишел Платини за бурното си празнуване на нашата победа. Но в това е очарованието на клуба, който много пъти ми е давал повод за гордост.

Разбира се, направихме много неща, като например, разширихме стадиона и преустроихме базата в Карингтън, но все пак Юнайтед е това, което се случва на терена.

Много неща научих от Сър Алекс и между нас се развиха блестящи отношения. Познавам го от 1997 година. Винаги сме искали да направим този отбор по-добър и аз се стараех да изпълнявам всичко, което той мислеше. През годините отношенията ни прераснаха в дружба, на която аз държа и се гордея с това.

Ед Ууърд заема мястото ми и той има всичко, за да се справи с работата. С удоволствие ще му окажа всякаква помощ относно трансферите и по други въпроси. Те с Дейвид ще работя заедно и сам ще решават какво е нужно на отбора. В тази връзка смятам, че перспективите са отлични и съм убеден, че те прекрасно ще се сработят.

Какво да посъветвам своя наследник? Добър въпрос. Мисля, че важното е да запази ценностите и духа на Манчестър Юнайтед, да запази семейната атмосфера, която съществува, независимо от това, че клубът отдавна е станал глобална международна марка. Много е важно да бъде запазена атмосферата, но не бива да се забравя, че трябва да бъдем успешни в спорта и бизнеса. Ед отдавна работи в клуба и прекрасно разбира всичко.

Много е важно да се следи за баланса между спорта и бизнеса. Във футбола постоянството е много малко - през един сезон постигаш успехи, а през друг сезон може да се сблъскаш с неуспехи, но важното е да не се отива към крайностите и да се контролират емоциите, без значение дали побеждаваш или губиш.

Много е важно също така да се разбере, че Манчестър Юнайтед съществува от 1878 година, а ние сме само временни пазители на традициите. Всичко, което трябва да направим е оставим клуба в най-добро състояние на своя приемник, който ще го изведе на друго, по-високо ниво", завърши Гил.
Изображение

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 03 юни 2013 09:05

it is being reported that Manchester United have signed Kevin Strootman from PSV. Official announcement coming within the next week.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 03 юни 2013 09:47

old_traff написа:
it is being reported that Manchester United have signed Kevin Strootman from PSV. Official announcement coming within the next week.

Това за тоя го четем вече 2ра седмица, че е подписал, но нищо официално.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 03 юни 2013 10:34

Изображение

Т'ва фотошоп ли е или наистина се е случило,че не го спомням много ? По-скоро прилича на фотошоп :?

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 03 юни 2013 14:46

Де Хеа: Не мога да си представя Юнайтед без Руни

Вратарят не вярва, че Уейн ще напусне

03.06.2013

Вратарят на Манчестър Юнайтед Даивд Де Хеа коментира слуховете за евентуалното напускане на Уейн Руни. Както е известно, спекулациите около нападателя се увеличиха, след като стана ясно, че Дейвид Мойс ще наследи Алекс Фъргюсън начело на „червените дяволи". Мойс и Руни не са в добри отношения, откакто футболистът реши да напусне Евертън и да дойде на „Олд Трафорд".

„Не мога да си представя, че Руни ще играе за друг клуб. Той е един от нашите лидери, играч, който е пример на терена. Предстои му да вземе още много трофеи с Юнайтед", заяви Де Хеа.

„Бях много тъжен, когато чух че Фъргюсън се оттегля. Ще бъде страна да сме без него на пейката, да тренирам без него. Той е всичко в Манчестър Юнайтед, той е Юнайтед", заяви още испанецът.

„Мойс работеше добре в Евертън и ние трябва да го поддържаме. Да замениш Фъргюсън е невероятно трудна задача. Щом са го избрали обаче, това значи, че е готов", подчерта още Де Хеа.

Тъпаците гейзери вместо Моу взеха Мойс, щото ще им излиза по-тънко и няма да мрънка за футболисти! Иначе Руни и Нани си тръгват! Вместо тях: "млади и евтини английски таланти"! :idea: :arrow:
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 03 юни 2013 14:50

Нани в последно време не е същия, така че нека си тръгва. Също и Валенсия трябва да бъде продаден и от тези пари да се вземат по-качествени техни заместници. А пък за Рууни и аз не съм сигурен дали ще напусне отбора :? Ще бъде трудно без него наистина освен ако не вземем негов заместник :?
Офтопик:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 юни 2013 15:25

Без Рууни в атака >>> Перси се контузва и оставаме с Дани Бой и Чичо :lol: :lol: :lol:
Щях да забравя и тайните агенти - Македа и Бебе :|

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 03 юни 2013 15:28

Македа така и не успя да се наложи. :( :?
Офтопик:

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 03 юни 2013 15:39

MuFc1878 написа:Без Рууни в атака >>> Перси се контузва и оставаме с Дани Бой и Чичо :lol: :lol: :lol:
Щях да забравя и тайните агенти - Македа и Бебе :|

Енрикез :idea:
Този ще бъда много голям до 2-3 години :!:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Върни се в “Манчестър Ю”