MQplaya написа:riak4 написа:Интересно ми е какво мислите за сезона, който изигра Рууни.
Сега прочетох някаква класация относно играчите, които са изиграли сезон под тяхното ниво и Рууни я оглавяваше. Ако някой има желание нека да сподели, че ми е интересно какво мислите вие. 
Еми така е.И това не само през този сезон,а и по-миналия.Да имаше някои избухвания с голове срещу Сити на Етихад,но това е...
Руни нямаше смисъл (т'ва не е точната дума,но.. айде) да играе рамо до рамо в нападението с РВП,за това и единият трябваше да бъде върнат - в случая Руни. Мен по ми харесва когато играе отзад, защото така се връща и помага на защитата. В днешните времена един отбор трябва да има и комбинативни играчи, а Уейн е точно такъв. Ще видим Мойс какво ще измисли догодина, но не вярвам да играем с 2-ма чисти нападатели, пак ще се връща единият отзад. В Евертън мисля, че залагаше в повечето мачове на 4-5-1. Може пък ако вземем Фелайни да се пробва 4-4-2, защото той също е универсален играч.
Между другото намерих камера на един от площадите в Манчестър -
http://www.manchesterdda.net/webcams/al ... uare/?q=hd Шампионския парад премина и през него, ако не се лъжа завърши там, не съм сигурен.