Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Руни в ПСЖ това вече е новина братлета.Ама да се маха бре,той май се помисли за голямата звезда тоя това,ще е краят му ако отиде там.Поне да му вземем 30-40 мил. ще съм доволен.

MuFc1878 написа:Rofles написа:Рууни, ще ходи в ПСЖ за 300 000 на седмица. На Колийн сигурно й се живее в Париж. Рууни отиде ли там обаче - това според мене ще му е края.
Да се оправя, няма да го мислим... поне да вземем добра пара, да има Мой какво да харчи
Така е ! Факт !
[/center]Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Тия от ПСЖ повече ще дадат аз съм сигурен :Д
Rofles написа:Тия от ПСЖ повече ще дадат аз съм сигурен :Д
Поне 60 млн със сигурност... арабите трябва да шарят бая
- Eric_Cantona
- Контакти:
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън потвърди слуховете, че Уейн Рууни е отправил молба за трансфер до клубното ръководство.
Английският национал остана извън групата за днешния успех над Суонси Сити с 2:1 и се появи на „Олд Трафорд“, за да прибере шампионския си медал след последния съдийски сигнал.
До днес обаче липсваше официално потвърждение на информациите, които от дни циркулират из медиите в страната.
„Не мисля, че Рууни искаше да играе днес просто защото той иска трансфер“, призна Фъргюсън. „Според мен той смята, че му нужно време, за да премисли ситуацията. Аз също съм на такова мнение, но няма да го пуснем.“
На Острова се говори, че 27-годишният нападател не желае повече да свири „втора цигулка“ зад Робин ван Перси. Изключителната форма на холандеца принуда сър Алекс да пуска нападателя на различни постове, но не и на върха на атаката.
„Според мен той е малко ядосан. Уейн се чувства леко ограбен през последните няколко седмици“, добави знаменитият мениджър.
Ще се почувства той ограбен :Д
Английският национал остана извън групата за днешния успех над Суонси Сити с 2:1 и се появи на „Олд Трафорд“, за да прибере шампионския си медал след последния съдийски сигнал.
До днес обаче липсваше официално потвърждение на информациите, които от дни циркулират из медиите в страната.
„Не мисля, че Рууни искаше да играе днес просто защото той иска трансфер“, призна Фъргюсън. „Според мен той смята, че му нужно време, за да премисли ситуацията. Аз също съм на такова мнение, но няма да го пуснем.“
На Острова се говори, че 27-годишният нападател не желае повече да свири „втора цигулка“ зад Робин ван Перси. Изключителната форма на холандеца принуда сър Алекс да пуска нападателя на различни постове, но не и на върха на атаката.
„Според мен той е малко ядосан. Уейн се чувства леко ограбен през последните няколко седмици“, добави знаменитият мениджър.
Олеле, не желае да свири втора цигулка
Да се маха!!!!!
Абе тоя за къв се взе бре Бербо колко стоя на пейката заради Руни а или май забравиха.Да върви там кадето иска писна ми от този,ще си ида няма да си ида кой си ти бре това да не е ПИРИН ГД ИЛИ СЛАВИЯ.

С евентуалните пари от трансфера на Рууни можем да си позволим един от Левандовски, Фалкао или Роналдо.
Рууни за Роналдо и всичко е БОМБА.