Много намразих Бербатов покрай цирковете с националният отбор, но ми писва все българите да ни ебават навсякъде. Дано се върне в Тотнъм и им разцепи дупенцата на тия прошляци от Юнайтед.
btw все повече започвам да вярвам в това, че има карма.
Барселона - Манчестър Юн 3:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона-Манчестър Юн /28.05.2011/21:45
EviLooo написа:Значи.... дано има сключен предварителен договор за продажбата на Бербатов и сега Барса да строшат и двата крака на Рууни!!!
delqnski47 написа:Оная тиква е изкарал Бербо от състава...
Прогноза 4:1!!!
+1
Нещастният дядка ще съжалява !!!
Re: САФ се подиграва с Бербатов !
Метач,камериерка,домакин,шеф на тоалетните на Old Трафорд....кво му пука,като взема 100 000 хилки седмично.Да стои там-къде да ходи?chelseabg написа:Бербо махай се ти си голям футболист!
Жалко че явно ти не мислиш така, а си готов да си и метач на Юнайтед..

В предимно дефанзивната тактика, явно (За СЪЖАЛЕНИЕ) не влиза Бербатов! Жалко за всички българи и най-вече за самият Бербатов.
[offtopic]Това си е мое мнение, ако някой не мисли като мен, не е нужно да ме цитира и да ми обяснява, как не разбирам от футбол и каквото и да е. Просто нека напише неговото си мнение. Много комплексарчета се народиха напоследък в този форум и пояснявам заради тях![/offtopic]
[offtopic]Това си е мое мнение, ако някой не мисли като мен, не е нужно да ме цитира и да ми обяснява, как не разбирам от футбол и каквото и да е. Просто нека напише неговото си мнение. Много комплексарчета се народиха напоследък в този форум и пояснявам заради тях![/offtopic]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- Radio Werewolf
- Контакти:
Съвсем очаквано. Все пак съра иска да спечели този мач. Свалете си червените очила.

Re: Барселона-Манчестър Юн /28.05.2011/21:45
Бербатов има два загубени финала, сега няма да играе и ще вземе златен медал

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
soilwork написа:Метач,камериерка,домакин,шеф на тоалетните на Old Трафорд....кво му пука,като взема 100 000 хилки седмично.Да стои там-къде да ходи?chelseabg написа:Бербо махай се ти си голям футболист!
Жалко че явно ти не мислиш така, а си готов да си и метач на Юнайтед..
В всеки голям отбор ще взима толква или почти толква..
- Frankie Lampard
- Контакти:
Radio Werewolf написа:Съвсем очаквано. Все пак съра иска да спечели този мач. Свалете си червените очила.
+1
Верно, че Съра мрази българите, гадния българофоб 

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- ivailopetkov
- Контакти:
майка му ше еба на тоя дъртак
ае изчезвай дано получиш удар