За мен така трябва да изглежда една селекция през лятото,пък ако трябва да продължи и през зимата:
Вратарски пост:Нойер/Лорис [offtopic]В краен случай Стекеленбург

[/offtopic]
Защита:Задължително един десен,но и качествен бек за алтернатива на Рафаел...Може би един Грегори ван дер Вийл би свършил работа,който е успявал да му гледа мачове ще го потвърди.Също един централен,но и класен защитник няма да е зле,тъй като Рио няма още много сезони,пък нито Смолинг нито Евънс за мен имат качествата да го заменят.Тук вариантите са много,но лично за мен Доусън от Тотнъм би бил идеален избор
Халфова линия:Задължително трябва да се вземе едно доказано име в средата на терена...Както по-горе колегата писа,никой не иска суперзвезда,но да е такъв от ранга на Нани примерно....Аз лично много харесвам стила на игра на Фелайни,който според мен би паснал идеално в Юнайтед....Ако слуха за Гьотце е верен,то и той би свършил работа....Друг играч,който също САФ трябва да погледне при избор на халф това лято е Нури Сахин,който прави страхотен сезон с Борусия а и е млад.Като заговорихме за Борусия,Шинджи Кагава също може да бъде като опция за резерва на някой титуляр

Ако трябва да погледнем към някой по-качествен,но и разбира се по-скъп футболист,то това е Лука Модрич,но при него ситуацията е по-сложна,тъй като едва ли Тотнъм ще искат да се разделят с водещ играч,макар че за мен той е най-удачния вариант.Има още куп имена,които ми се въртят в главата,но няма да ги споменава,но е очебийна нуждата от 1,а защо не и два вътрешни полузащитника.
Селекция трябва да се направи и при външните полузащитници,защото "крилата" в отбора първо не са много,второ некачествени...Гигс още сезон-2 макс.,Валенсия тепърва ще навлиза във форма,а и той не е от супер класа,Бебе пълна дупка,както и Обертан.Дефакто един Нани в момента крепи отбора "по тъча"....Елжерио Елиа от Хамбургер за мен е перфектния избор за заместник на Гигс,тъй като е доста млад и перспективен,а неговата бързина и повратливост са безспорни,а и ще излезе евтино на САФ.Гарет Бейл също е алтернатива,но както при Модрич,така и тук ситуацията не е по-различна....А едва ли Фърги ще е готов да даде за играч като нето сума от порядъка на 30-40млн.Един Ашли Йънг също играе чудесно вече 2-3 есзона подред във Вила и би трябвало да попадне в сметките на САФ....Също така ще трябва да се вземе един типичен десен външен,без значение дали ще разполагаме с Валенсия.
Атака:Тук може би САФ най-трудно ще вземе някой....По-скоро ще разчита на някой из между Уелбек,Македа и Диуф,но нито един от тримата не е нападател,от който можем да очакваме много,да не говорим,че трябва поне един от 3-мата да бъде продаден.Дефоу с неговата експанзивност ще е идеално ново попълнение за тима,а и с оглед последните мачове,в които остава пренебрегван за сметка на Крауч,нищо чудно и да бъде взет.Говореше се и за Бензема,но и тук САФ ще трябва да пръсне доста пари,а той избягва да прави това за един играч вече нялко сезона,а и малкия брой нападатели в Реал ще принуди Бензема да остане на Бернабеу. [offtopic]В краен случай и един Джузепе Роси,който е бивш играч на тима,може да свърши работа[/offtopic]
Това е моето виждане за селекцията,малко дълго

Истината е,че всички фенове правим планове кой ще дойде лятото,но накрая може никой да не дойде,пък и не е гаранция,че въобще клубовете ще пуснат някои свои играчи на пазара

Но Скоулс,Гигс,Оуен,Джон О-шей,Фърдинанд са вече над 30-31год. и скоро трябва да има едно подмладяване,а без готови,млади и качествени играчи няма как да стане....Да не говорим,че играчи като Евънс,Гибсън,Бебе,Обертан и може би Диуф ще напуснат Юнайтед или ще бъдат продадени....