Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Martinho
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот Martinho » 20 фев 2011 12:36

clever_ написа:Абе верно ли има интерес на някакви катарци , щот ако ни вземат не искам да станем Сити2

Колега,и аз чета,че има....Колко е вярно друг въпрос,само знам,че Глейзър първоначално им е заковал кота 3 млрд.,а катарците давали само 2,3 млрд.За сега преговорите май са в застой,но се очаква да бъде постигнато споразумение от порядъка на 2,5 млрд.

Аз също не искам да ни взимат някакви богаташии,защото да-от една страна сега ме е яд на играчи като Гибсън,Бебе и Обертан,че не стават....Но дойдат ли онея с парите и като се почне едно купуване на килограм и проблемите почват....Да не говорим,че такава политика за цял живот ще наруши имиджа и традициите на клуба 8-)

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 20 фев 2011 15:18

Фъргюсън набеляза Марио Гьотце
Изображение

Сър Алекс Фъргюсън възнамерява да привлече в състава на "червените дяволи" младата звезда на Борусия Дортмунд Марио Гьотце.

Обещаващият 18-годишен талант вече спечели място в националния отбор на Германия, а също така блести в Бундеслигата, вкарвайки четири шампионатни гола.

Шотландският специалист на Манчестър Юнайтед е изпратил скаути, които да следят изявите на младока и Фърги е останал повече от впечатлен от играта на тинейджъра, според информации на "Билд" и "Дейли мейл".

Все още в Дортмунд не е получена официална оферта от Манчестър, но от ръководството на Борусия вече вдигнаха трансферната сума на Гьотце от 12 на 20 милиона паунда.

През този сезон целия отбор на Борусия Дортмунд прикова погледите върху себе си след серията от силни мачове, които заслужено ги изстреляха на върха на класирането в Бундеслигата.

Ръководителите на "жълто-черните" на няколко пъти дадоха да се разбере, че не искат да се разделят с нито една от звездите си, но в същото време оставиха "вратичка", споменавайки, че при "неустоима трансферна сума" биха седнали на масата за преговори.
:shock:
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
cantonaFAN
Контакти:

Мнениеот cantonaFAN » 20 фев 2011 15:33

Тук всички пишем кой искаме да дойде в нашия отбор,кой трансфер е добър за отбора и се прехласваме по футболисти със съмнителни качества.Сега аз искам да дам своето мнение кой би трябвало да напусне.Мисля,че Гибсън и Обертан задължително трябва да ги пуснем под наем,защото са в застой.Нека поритат 1 сезон в отбор като Уиган и тогава ще се прецени да се връщат или да се продават.Футболисти като Браун и Оуен за съжаление и Харгриивс са на привършване на кариерата си в нашия отбор.За още по-голямо сижаление Гигс и Скоулс също са близо до своя край .Относно играчите които сега са поднаем нека си вирнем Уелбек и Клевърли,но Македа и другия сезон да бъде под наем.От друга страна ми се иска да запазим Краик и Андерсон.Ако нещата се развият както съм писал по-отгоре ще се наложи покупката на няколко доказани футболисти(но не СУПЕРЗВЕЗДИ).Ще се образува едно ядро от нови и по-питни футболисти които ще спорят за титулярното място,особенно в халфовата линия.

п.с. Забравих да отележа и напускането на Саар и крещящата нужда от негов класен замесник.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lv9lav0NoG1qavph8.gif[/wrapimg]
I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.

Потребителски аватар
Martinho
Контакти:

Мнениеот Martinho » 20 фев 2011 16:10

За мен така трябва да изглежда една селекция през лятото,пък ако трябва да продължи и през зимата:

Вратарски пост:Нойер/Лорис [offtopic]В краен случай Стекеленбург :)[/offtopic]

Защита:Задължително един десен,но и качествен бек за алтернатива на Рафаел...Може би един Грегори ван дер Вийл би свършил работа,който е успявал да му гледа мачове ще го потвърди.Също един централен,но и класен защитник няма да е зле,тъй като Рио няма още много сезони,пък нито Смолинг нито Евънс за мен имат качествата да го заменят.Тук вариантите са много,но лично за мен Доусън от Тотнъм би бил идеален избор :)

Халфова линия:Задължително трябва да се вземе едно доказано име в средата на терена...Както по-горе колегата писа,никой не иска суперзвезда,но да е такъв от ранга на Нани примерно....Аз лично много харесвам стила на игра на Фелайни,който според мен би паснал идеално в Юнайтед....Ако слуха за Гьотце е верен,то и той би свършил работа....Друг играч,който също САФ трябва да погледне при избор на халф това лято е Нури Сахин,който прави страхотен сезон с Борусия а и е млад.Като заговорихме за Борусия,Шинджи Кагава също може да бъде като опция за резерва на някой титуляр :roll: Ако трябва да погледнем към някой по-качествен,но и разбира се по-скъп футболист,то това е Лука Модрич,но при него ситуацията е по-сложна,тъй като едва ли Тотнъм ще искат да се разделят с водещ играч,макар че за мен той е най-удачния вариант.Има още куп имена,които ми се въртят в главата,но няма да ги споменава,но е очебийна нуждата от 1,а защо не и два вътрешни полузащитника.
Селекция трябва да се направи и при външните полузащитници,защото "крилата" в отбора първо не са много,второ некачествени...Гигс още сезон-2 макс.,Валенсия тепърва ще навлиза във форма,а и той не е от супер класа,Бебе пълна дупка,както и Обертан.Дефакто един Нани в момента крепи отбора "по тъча"....Елжерио Елиа от Хамбургер за мен е перфектния избор за заместник на Гигс,тъй като е доста млад и перспективен,а неговата бързина и повратливост са безспорни,а и ще излезе евтино на САФ.Гарет Бейл също е алтернатива,но както при Модрич,така и тук ситуацията не е по-различна....А едва ли Фърги ще е готов да даде за играч като нето сума от порядъка на 30-40млн.Един Ашли Йънг също играе чудесно вече 2-3 есзона подред във Вила и би трябвало да попадне в сметките на САФ....Също така ще трябва да се вземе един типичен десен външен,без значение дали ще разполагаме с Валенсия.

Атака:Тук може би САФ най-трудно ще вземе някой....По-скоро ще разчита на някой из между Уелбек,Македа и Диуф,но нито един от тримата не е нападател,от който можем да очакваме много,да не говорим,че трябва поне един от 3-мата да бъде продаден.Дефоу с неговата експанзивност ще е идеално ново попълнение за тима,а и с оглед последните мачове,в които остава пренебрегван за сметка на Крауч,нищо чудно и да бъде взет.Говореше се и за Бензема,но и тук САФ ще трябва да пръсне доста пари,а той избягва да прави това за един играч вече нялко сезона,а и малкия брой нападатели в Реал ще принуди Бензема да остане на Бернабеу. [offtopic]В краен случай и един Джузепе Роси,който е бивш играч на тима,може да свърши работа[/offtopic]

Това е моето виждане за селекцията,малко дълго :mrgreen: Истината е,че всички фенове правим планове кой ще дойде лятото,но накрая може никой да не дойде,пък и не е гаранция,че въобще клубовете ще пуснат някои свои играчи на пазара :| Но Скоулс,Гигс,Оуен,Джон О-шей,Фърдинанд са вече над 30-31год. и скоро трябва да има едно подмладяване,а без готови,млади и качествени играчи няма как да стане....Да не говорим,че играчи като Евънс,Гибсън,Бебе,Обертан и може би Диуф ще напуснат Юнайтед или ще бъдат продадени....

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 21 фев 2011 14:25

Евра поднови договора си с Манчестър Юнайтед.

Защитникът на Манчестър Юнайтед Патрис Евра продължи договора си с клуба до края на сезон 2013/2014 година.

29-годишният френския футболист има 226 мача за "червените дяволи", след преминаването си на "Олд Трафорд" през януари 2006-та година.

"Евра несъмнено е един от най-добрите леви защитници в света. Неговият опит и талант е изключително важен за нас", каза мениджърът на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Martinho
Контакти:

Мнениеот Martinho » 21 фев 2011 20:11

Слава Богу,че имах известни притеснения от това ново подновяване...Евра е един от стълбовете в отбрана и за мен най-постоянни защитник в тима 8-)

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 21 фев 2011 21:54

Martinho написа:Слава Богу,че имах известни притеснения от това ново подновяване...Евра е един от стълбовете в отбрана и за мен най-постоянни защитник в тима 8-)

Даа даже лятото усилено се говореше, че подписва с Реал, но в крайна сметка добре, че Евра остана на Олдаа.Айде успех му желея и все така да се представя на това високо ниво !! :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 22 фев 2011 15:22

Сър Алекс пак оставя Бербатов на пейката в Шампионска лига
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън най-вероятно ще остане верен на тактическата си схема, която според него дава на тима най-добър резултат в Шампионска лига, а именно използването на един чист нападател. Това означава, че при гостуването утре вечер на Олимпик Марсилия от 1/8-финалите, като единствено острие за "червените дяволи" ще се изявява англичанинът Уейн Рууни, който в последно време подобри формата си.

За пореден път шотландецът ще демонстрира стила си на подредба с пет полузащитника, което на практика означава, че българският нападател Димитър Бербатов отново ще остане на резервната скамейка в мач на Юнайтед от Шампионска лига, въпреки отличното му партньорство с Рууни.

Това няма как да не ни озадачи, след като Бербо наниза цели 19 попадения до момента във Висшата лига, а Рууни има едва 5 гола, като дори повече от него е вкарал младокът Хавиер Ернандес.

► Така, ако не изневери на принципите си, шотландският наставник на Юнайтед ще остави отново Бербатов на пейката. Правилно ли е това според вас и трябва ли сър Алекс да размисли?
winner.bg
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 23 фев 2011 15:23

clever_ написа:Сър Алекс пак оставя Бербатов на пейката в Шампионска лига
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън най-вероятно ще остане верен на тактическата си схема, която според него дава на тима най-добър резултат в Шампионска лига, а именно използването на един чист нападател. Това означава, че при гостуването утре вечер на Олимпик Марсилия от 1/8-финалите, като единствено острие за "червените дяволи" ще се изявява англичанинът Уейн Рууни, който в последно време подобри формата си.

За пореден път шотландецът ще демонстрира стила си на подредба с пет полузащитника, което на практика означава, че българският нападател Димитър Бербатов отново ще остане на резервната скамейка в мач на Юнайтед от Шампионска лига, въпреки отличното му партньорство с Рууни.

Това няма как да не ни озадачи, след като Бербо наниза цели 19 попадения до момента във Висшата лига, а Рууни има едва 5 гола, като дори повече от него е вкарал младокът Хавиер Ернандес.

► Така, ако не изневери на принципите си, шотландският наставник на Юнайтед ще остави отново Бербатов на пейката. Правилно ли е това според вас и трябва ли сър Алекс да размисли?
winner.bg

Глупости .. Бербо е титуляр заедно с Рууни :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 фев 2011 11:56

Rofles написа:
Martinho написа:Слава Богу,че имах известни притеснения от това ново подновяване...Евра е един от стълбовете в отбрана и за мен най-постоянни защитник в тима 8-)

Даа даже лятото усилено се говореше, че подписва с Реал, но в крайна сметка добре, че Евра остана на Олдаа.Айде успех му желея и все така да се представя на това високо ниво !! :)

Освен това двамата с Берба са много добри приятели :mrgreen: .

Върни се в “Манчестър Ю”