Манчестър Юнайтед - Арсенал 13.12.2010

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Арсенал 13.12.2010

Мнениеот berbatov » 14 дек 2010 00:38

Love_ написа:VDS - 8. Един опасен удар и много перфектни топки шутирани напред точно към Руни. Както винаги отличен.

Rafael - 10. Играч на мача. Много борбен не изпусна един път никого. Не даде да диша на Аршавин.

Rio - 8. Перфектен. Малко агресивен с краката :)

Vidic - 9. Много стъбилен в центара на защита без грешка

Evra - 7. Прилично представяне

Nani - 3 Лакомия, не може да бие корнери, смешни подавания, смешно надиграване, смешни удари.

Carrick - 6.5. Имаше няколко грешки в центъра.

Fletcher - 6.5 Като Карик

Anderson - 8 Приличен мач добри пасове, добър контрол, добра игра в защита.

Park - 5. Освен късметлийския гол, ужасен не може да спре топката !

Rooney - 5. Добро виждане над играта добри пасове, смешна дузпа. Ако не беше дузпата щеше получи 6.

Giggs - N/A

Това са рейтингите от мене !

Сега ти видях мнението, съгласен съм за Видич, Рио и ВДС! Корейчето заслужава малко повече, защото топката беше доста трудна и не знам как си искриви врата да я насочи към вратата... Нани, колкото и да го мразя, днес не беше голяма лакомия- явно е ял бутонки по главата ;)
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 14 дек 2010 00:39

Love_ написа:Вижте какво получава Руни след този мач.

Rooney - 7.5: Isolated for the most part, but any time he was on the ball.. he was very sharp and some of his first time passes were vintage Rooney. Poor penalty but made up for it with an audacious attempt to chip the keeper on the run.

Масово му дават оценка между 7 и 6.5. Бербатов след този мач щеше да получи 0,3,4 максимум 5

Къде ги дават тия оценки? 7,5 е супер несериозно в telegraph.co.uk до момента феновете го оценяват с 5,33. в скайспорт още не са излезнали оценките на редакторите, а именно те са от по-голямо значение.

--
edit: току що са излезнали в скайспорт. Рууни има 7 :X

6 от мен
Последна промяна от nikiwm на 14 дек 2010 00:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 14 дек 2010 00:39

berbatov написа:Чeстита победа на феновете na Unaited, mn. исках Руни да вкара, но явно е все още далеч от формата си. :( :evil:

Рио - играч на мача, а за дядо Алекс не искам да чувам лошо дума, защото показа на Венгер, че може да го победи и без Бербатов.
Беше доста рисковано и съм сигурен, че при друг развой на мача щеше да го пусне да оправя бакиите, но Рио и Вдич бяха железни. Не съм гледал оценките- това е лично мое мнение..
Още веднъж: Чeстита победа! ;)

Да Рио и Видич бяха бетон а Фърги и на 120 години пак ще бие Венгер просто има разлика между треньор и треньор !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
xxxx
Контакти:

Мнениеот xxxx » 14 дек 2010 00:39

Перфектно изигран домакински мач за Манчестър ;) Аз си мисля,че Сър Алекс нарочно игра с един нападател просто,защото са с един мач по-малко и даже равния ги устройваше.

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 14 дек 2010 01:56

Имаха късмет това бих казал аз , другото е без значение :)))
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 14 дек 2010 04:14

Leooo написа:Имаха късмет това бих казал аз , другото е без значение :)))

Да, имаха късмет Арсенал че не паднаха с повече...

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 14 дек 2010 09:40

sMotLiO, kartago, само не разбирам защо ме нападате така злостно? За това, че изразих субективното си мнение за един скучен мач ли? За сведение, като фен на Ливърпул, ми е все едно дали шампион ще е Ман, Арсенал, Челси или Стоук Сити. Наистина ми е все едно. Аз отдавна съм се примирил, че ние поне още 20 години шампиони няма да станем. Снощи гледах мача като безпристрастен зрител и очаквах хубав футбол и зрелище, а получих скука. Ако на вас този мач ви е харесал, ваша си работа. Всеки си има критерии. А дузпата беше смешна, защото защитника пада, подпира се на ръката си и топката го удря в опорната ръка, която няма как да бъде преместена. Виждали сме десетки такива случаи, в които дузпа не се дава, защото няма умисъл. Не казвам, че Ман не са победили заслужено, напротив. Просто мача беше ужасен. Доколкото виждам от коментарите, не само аз мисля така, а всички безпристрастни зрители.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 14 дек 2010 13:36

Да ни е честита победата :) много се радвам, че успяхме да победим и вече сме едноличен лидер.Но искам да кажа няколко изречения за Карик и Нани.На няколко пъти изтръпвам когато Карик, както винаги бърка в центара и вместо впоследствие да поправи грешката си той бърка отново и отново много ми падна в очите и вече го искам вън от Юнайтед иначе ще ни съсипе.
Нани това португалско леке миналия сезон като нямаше толкова ГОЛЯМО самочуствие играеше прекрасно сега нещо твърде много повярва в себе си и се надценява това не е лошо, но до определена степен.Не ми харесва вече като футболист чакам Антонио Валенсия да се оправи Януари/Февруари месец и по халфовата линия Парк и Валенсия.Парк също не ми харесва как играе, но по-добре той отколкото Нани.Относно изпуснатата дузпа според мен на всеки може да се случи, а и забелязах, че засилката на Рууни не бе добра и стъпи лошо на опорния крак преди удара.Според мен Съра щеше да му е бесен, ако "топчийте" ни бяха изравнили, което за моя радост и всички фенове и футболисти на Юнайтед не се случи.Поздравявам момчетата от Арсенал за мъжкия дух, който показаха.Лично мое мнение, е че заслужихме победата. :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
ip1912
Контакти:

Мнениеот ip1912 » 14 дек 2010 14:47

чист късмет е спечелването на този мач от МЮ. при толкова слаб арсенал да излезещ с 1 нападетел от страх да незагубиш точка защото при тази схема на игра САФ винаги излиза поне за точка между другото схемата му не работи това ще си проличи на пролет в ШЛ /финала с барса и 1/2 баварците го доказват/. защо остави Бербатов на пейката колко първи топки спечели МЮ колко извеждащи паса получи руни:?:
тандема берба-руни работи отлично защо подяволите неиска да го развива и налага :!: :?:
Последна промяна от ip1912 на 14 дек 2010 15:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vladovichev
Контакти:

Мнениеот vladovichev » 14 дек 2010 14:50

Жалък мач за Венгер, "артилеристите", че дори и за Юнайтед. Английките клубове са трънали надолу от миналия сезон и не мисля че този ще се вдигнат. В ШЛ няма да има финалист от Англия според мен - и Челси и Юнайтед и Арсенал ще си тръгнат по-рано от финалния мач. Арсенал даже трябва да се моли да не се пада испанските тимове още на 1/8 финалите, защото разгрома не им мърда:
http://sportown.blogspot.com/2010/12/%D ... D0%B4.html

Върни се в “Манчестър Ю”