ЛЕ | 1/8 - финали | Манчестър Юнайтед – Ливърпул | 1:1 (1:3)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: ЛЕ | 1/8 - финали | Манчестър Юнайтед – Ливърпул | 1:1 (
Това, че е на възраст въобще не ме притеснява. Освен всичките му уникални качества, най - важното е че е ЛИДЕР ! И че в дерби мачовете поема цялата отговорност и зашива решителни голове ! Точно такъв нападател не сме имали ! Типичен таран, но и много повече от това !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
След всеки мач дъвчим едно и също. Докато Ван Гаал е начело, така ще е. И малките деца разбраха що за безхаберник е.
Заслужено класиране на Ливърпул, честито на феновете им.
Заслужено класиране на Ливърпул, честито на феновете им.
Хареса ми Марсиал от вашия отбор в този мач (освен Де Хеа де). Четох слухове, че искате да го давате на ПСЖ срещу Кавани. Според мен ще е голяма глупост.
Hala Madrid
- KOPScousers
- Контакти:
Марсиал играч на мача, заедно с така или иначе заподозряния Де Хеа. Чак ми стана жал като видях физиономията му след един неточен изстрел през втората част. Тези две момчета са най-голямата класа на Юнайтед и отбора би трябвало да бъде граден около тях, изгубите ли някой от двамата, особено пък Де Хеа, не ми се мисли...
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- old_traff
- Контакти:
Всички мнения са много точни. Просто тази група от футболисти, която участваше снощи, не е за Юнайтед. От 11 играча само Де Хея, Марсиал и Смолинг стават за титулярния състав. Този състав си беше за мач със Саутенд или Скънторп примерно.
Де Хея - каквото и да се каже ще е малко, абсолютен титан !
Варела - не знам какво да очакваме повече от непостоянен играч дори в Б отбора на Реал, не става просто за титуляр в нашия отбор, за купите може.
Смолинг - вдигна си нивото, несъмнено, но му се натрупа и умора вече, а и му трябва и по-солиден партньор, иначе добре.. ако и почиваше малко по-често ще е по-добре.
Блинд - той е за вътрешен полузащитник, халф-бек или бек, но за ЦЗ трябва да се използва, само когато е наложително. Натрупа му се умората прекалено много вече, а с крехката физика за ЦЗ.. съвсем изнемогва. При положение, че Рохо е наличен.. защо играе Блинд е загадка.
Рохо - пука гумите доста бързо май, май. Момчето си е перфектен ЦЗ, но това няма кой да го види, доста по-ниския холандец явно е по-подходящ.
Карик - благодаря за всичко, но довиждане, време е ! Всичко си е изгубил от играта тоя човек, лятото задължителна раздяла.
фелайни - престъпник, играч далече, далече от стандартите за Юнайтед. Да се маха, да изчезва, не мога да го гледам !!!!
Лингард - старание, желание, но дотук. Твърде малко качества за крило на Манчестър Юнайтед. Центрирането му слабо, ударът му слаб, дрибъла му слаб, 1в1 слаб.. това ли е титулярното крило на Юнайтед ?
Мата - едно, само ЕДНО центриране качествено не видях от него, жалко ... за 37млн толкова ? Търси винаги паса настрани, губи единоборства, слаб удар, никаква физика, в защита увисва. Какво видяхме от него качествено в последните срещи ? ЧК, нулева ефективност.. само един гол с/у Уотфорд, разбирам защо Жозе го е разкарал. Лятото ако може за добри пари и да се маха. Рутинната му игра ми идва в повече.. това ако ни е плеймейкъра.. не, мерси.
Марсиал - браво момче, раздаване, тичане, всичко ! Така се играе за Юнайтед.
Рашфорд - на 18 не можем повече да очакваме. Има доста заложби, но как да ги разкрие с футболисти около него като фелайни, Карик и Мата, от които един извеждащ пас не може да получи, как да си използва скоростта ?
Това ми е мнението, доста плява има за чистене, начело с холандското менте на пейката.
Варела - не знам какво да очакваме повече от непостоянен играч дори в Б отбора на Реал, не става просто за титуляр в нашия отбор, за купите може.
Смолинг - вдигна си нивото, несъмнено, но му се натрупа и умора вече, а и му трябва и по-солиден партньор, иначе добре.. ако и почиваше малко по-често ще е по-добре.
Блинд - той е за вътрешен полузащитник, халф-бек или бек, но за ЦЗ трябва да се използва, само когато е наложително. Натрупа му се умората прекалено много вече, а с крехката физика за ЦЗ.. съвсем изнемогва. При положение, че Рохо е наличен.. защо играе Блинд е загадка.
Рохо - пука гумите доста бързо май, май. Момчето си е перфектен ЦЗ, но това няма кой да го види, доста по-ниския холандец явно е по-подходящ.
Карик - благодаря за всичко, но довиждане, време е ! Всичко си е изгубил от играта тоя човек, лятото задължителна раздяла.
фелайни - престъпник, играч далече, далече от стандартите за Юнайтед. Да се маха, да изчезва, не мога да го гледам !!!!
Лингард - старание, желание, но дотук. Твърде малко качества за крило на Манчестър Юнайтед. Центрирането му слабо, ударът му слаб, дрибъла му слаб, 1в1 слаб.. това ли е титулярното крило на Юнайтед ?
Мата - едно, само ЕДНО центриране качествено не видях от него, жалко ... за 37млн толкова ? Търси винаги паса настрани, губи единоборства, слаб удар, никаква физика, в защита увисва. Какво видяхме от него качествено в последните срещи ? ЧК, нулева ефективност.. само един гол с/у Уотфорд, разбирам защо Жозе го е разкарал. Лятото ако може за добри пари и да се маха. Рутинната му игра ми идва в повече.. това ако ни е плеймейкъра.. не, мерси.
Марсиал - браво момче, раздаване, тичане, всичко ! Така се играе за Юнайтед.
Рашфорд - на 18 не можем повече да очакваме. Има доста заложби, но как да ги разкрие с футболисти около него като фелайни, Карик и Мата, от които един извеждащ пас не може да получи, как да си използва скоростта ?
Това ми е мнението, доста плява има за чистене, начело с холандското менте на пейката.

Уникални кадри от мача: https://www.facebook.com/rooney981/vide ... 923320549/
Ееех Българийо!