ВЛ | 27-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Арсенал | 3:2

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата?

Анкетата завърши на 28 фев 2016 11:15

Победа за Манчестър Юнайтед
5
42%
Равенство
5
42%
Победа за Арсенал
2
17%

Общо гласове: 12

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: ВЛ | 27-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Арсенал | 3:2

Мнениеот smoothc » 28 фев 2016 19:29

Честита победа, дяволи!
Миналата година(горе долу по това време/пролетта кажи-речи)...Ван Гаал отново се беше разгонил :)
Ей този импулс, ни липсваше през цялото това време.
Колективната игра и себераздаване в заключителните минути бяха фантастични.
След мача срещу Шроусбъри.
Марсиал(Рашфорд) + Депай + Ерера + Мата = Доста любопитна платформа от креативност, потенциал и допълващи се качества, които при правилна система и внедряване(указания) може да донесе страхотни дивиденти за Манчестър Юнайтед.
По-назад като добавим и стабилизиращата роля в комбинация Карик-Шнайдерлин, мисля че ситуацията при всички положения придобива мажорна нотка, въпреки серията от контузии.
p.s.По Ван Гаал и тендецията - след 3-те поредни издънки(след победата снощи), започва серията от победи.

За последните 3 мача вкарахме толкова голове, колкото през...целия сезон до момента :)
Правилото за 2+ голове е БЕЗОТКАЗНО

Че как иначе :)
И тук някъде идва и най-неприятната работа, която предвид възможностите...оставя лек горчив вкус в устата(по отношение на развитието), особено маркираните в червено.
Уест Хем(0-0), Борнемут(1-2), Норич(1-2), Нюкасъл(3-3), Саутхемптън(0-1), Челси(1-1), Съндърланд(1-2).
Спечелихме срещу Ливърпул(два пъти), срещу Арсенал, срещу Тотнъм, но отборите от II-ро и III-то ниво ни...прецакаха.
Т.е ние сами се прецакахме, първо, защото липсваше креативност, импулс, разнообразие, адекватни ротации и второ, нямаше 2+ гола, които както ясно се и вижда, можем да вкарваме и без да блестим особено, но...това е положението.
Нека сега Тотнъм и Лестър да се борят за титлата(които не са толкова силни, но са постоянни и амбицирани, това ги движи през този сезон напред), а ние да ги гледаме с пръст в уста(от подножието).
Чакаме ги да губят, но не губят(мамицата им калитарска), мачовете се изнизват един след друг и така...керванът си върви, кучетата(Арсенал, Сити, Юнайтед) си лаят.
Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.
Предстоят ни мачове срещу Уотфорд и УБА(2хW), които трябва да изиграем със стил, самочувствие и хладнокръвие.
Дано Ван Гаал не се възгордее(защото и друг път го е правил) след тази еуфория в последните седмици и да подцени опасностите(статичните, по-силов стил на игра), които ни дебнат срещу тези..."махагонови" отбори :)
Малко ротациики, мисля че няма да са излишни( Пади, Янузай, Менса, Перейра), защото предстоят натоварени мартенски дни.

p.s.Ван Гаал започна да се прави на щурец, но доста позакъсня.
Ей, този Ван Гаал(от СП 2014) исках(не само аз де) да виждам всеки мач, но...късно е либе за китка.

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 28 фев 2016 19:35

Честита победа!!!! :twisted: Няма такъв кеф! Анал и с U16 дори ще ги бием. :lol: Всички бяха страхотни. :) ЛвГ голям! :lol:
Да не кажа голяма дума, но тези младоци от академията ще станат новите Class of 92. От много време ги следя, има и още таланти, чакащи шанс за изява (Гос, Уилок, Туанзебе, Грибин...). Надявам се Моуриньо (ако дойде) да ги налага, защото обикновено не разчита на таланти от школата.
Адмирации за Уорън Джойс!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: ВЛ | 27-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Арсенал

Мнениеот diplomat » 28 фев 2016 22:17

MapTo_D написа:Въпреки двете победи, срещу отбори кой от кой по-слаби, аз не се залъгвам, от цялата работа смятам да направя малко парички...между 1.5 и 4к, два знака -Х 2. Не виждам как ще бием, много контузии, главун начело - колкото и да са разгонени, колкото и да се напъват малките от академията ще е трудно... :oops: :shock:

Кво стана, плехар? Нали ти казах да се отказваш от тоя спорт, щото изобщо не ти е ясен. Трябва да забранят на такива мозъчни инвалиди като теб да дават каквито и да е мнения.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 28 фев 2016 23:19

[offtopic]@diplomat, защо влизаш да осираш темата сега?! Бих ти лепнал бан за тоя коментар, ама не съм модератор.[/offtopic]
След като поотмина малко еуфорията от якия мач, аз да си кажа, че за съжаление пак не видяхме Перейра. Но според мен това се дължи на принудителната смяна на Рохо.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 фев 2016 01:07

Jackxxx написа:[offtopic]@diplomat, защо влизаш да осираш темата сега?! Бих ти лепнал бан за тоя коментар, ама не съм модератор.[/offtopic]
След като поотмина малко еуфорията от якия мач, аз да си кажа, че за съжаление пак не видяхме Перейра. Но според мен това се дължи на принудителната смяна на Рохо.

Щото не виждам да са банирани такива като този, дето само знаят да псуват по всичко и всички в клуба!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 фев 2016 08:33

Трагедия, нашия човек щом и от децата успя да падне ... За каква титла иде реч :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 фев 2016 08:35

[offtopic]Има ЛС ! По - добър начин за комуникация м/у двама човека ! Наистина трябва да си пазим темите чисти и да се обсъжда само конкретния мач или тема[/offtopic]
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 фев 2016 08:38

boabbb написа:Трагедия, нашия човек щом и от децата успя да падне ... За каква титла иде реч :?:

Аз като ти казвам, че Тотнъм се превръща в фаворит, ти ми не вярваш ;)
Арсенал имат огромен проблем с манталитета. И мачовете особено на ОТ го показват в пълна сила.
Пък и онзи ден с Барселона ! От 5 метра ваш футболист не си вярва, че ще отбележи на Барселона :o
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 фев 2016 08:49

MASTER_COOL написа:
boabbb написа:Трагедия, нашия човек щом и от децата успя да падне ... За каква титла иде реч :?:

Аз като ти казвам, че Тотнъм се превръща в фаворит, ти ми не вярваш ;)
Арсенал имат огромен проблем с манталитета. И мачовете особено на ОТ го показват в пълна сила.
Пък и онзи ден с Барселона ! От 5 метра ваш футболист не си вярва, че ще отбележи на Барселона :o

Ще видиме манталитета другия уикенд ... След тая загуба, там провалът е недопустим :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 29 фев 2016 08:59

diplomat написа:
Jackxxx написа:[offtopic]@diplomat, защо влизаш да осираш темата сега?! Бих ти лепнал бан за тоя коментар, ама не съм модератор.[/offtopic]

Щото не виждам да са банирани такива като този, дето само знаят да псуват по всичко и всички в клуба!

Ей ботче, кого съм псувал бе? Освен Главун и някой, който го е заслужавал, като само разхожда фланелката и гледа мача от близо! Като го заслужават кво, да мълчим ли бе, я се лекувай!? След мач като вчера, когато почти всички се раздаваха на терена няма как да не съм/сме доволни. Аре със здраве си хващай пътя ;) :twisted:
П.П. Моята прогноза я има, макар и неточна, а твоята къде е, че ми се губи нещо, а!? :lol: ;)
Последна промяна от MapTo_D на 29 фев 2016 09:13, променено общо 1 път.

Върни се в “Манчестър Ю”