ВЛ | 9-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Челси - 1:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата?

Анкетата завърши на 26 окт 2014 12:03

Победа за Манчестър Юнайтед
12
40%
Равен
3
10%
Победа за Челси
15
50%

Общо гласове: 30

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: ВЛ | 9-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Челси

Мнениеот MuFc1878 » 24 окт 2014 13:39

smoothc написа:Ти пък не спря да си мислиш негативни неща...Разбрахме,че това е твоето мнение,но защо го повтаряш толкова често?

Защото от понеделник до днес (петък) не се е променило. Има и още два дена до мача :roll:

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 24 окт 2014 13:52

Rofles написа:
Jackxxx написа:...

Ти защо си фен на Юнайтед ? :shock:

Ехх, много ми беше интересно каква ще е реакцията...

През целия минал сезон, постоянно повтарях на хората около мен, че Юнайтед се намира в труден период, че трябва да се даде време на Мойс и най-вече че отбора трябва да се покрепя постоянно! Всеки път когато гледах мач на Юнайтед миналия сезон, без значение от резултата, се чувствах тъпо заради факта, че се играе футбол, който няма нищо общо с философията на отбора! За, това постоянно следях отбора, но не гледах всички мачове, защото се дразнех, че не гледам Юнайтед, а Евертън! Може би съм "разглезен" от факта, че не съм гледал Юнайтед с друг треньор преди сър Алекс, ама ще ме извинявате но пича е станал мениджър на отбора малко преди да се родя.

И не ми казвайте, че Юнайтед няма нужда от фенове като мен, защото аз съм от хората, които и в неделната лига да отидат да играя Юнайтед, пак ще ги подкрепям и ще се вълнувам от резултатите на отбора. За ваше сведение миналата година бях и на срещата на официалния фенклуб във Велинград и тениска си купих, и автобиографията на Сър Алекс с пре-ордър си взех, и както всяка година си изгледах чинно филмите за Юнайтед, и не съм спирал изобщо да подкрепям отбора. А ако живеех в Манчестър, задължително щях да съм си взел сезонна карта за домакинските мачове. Да не говорим, че относно футболното фенство съм абсолютно моногамен и за мен няма друг отбор освен Манчестър Юнатейд! За разлика от хората, които от всяко първенство си имат "любим" отбор!
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 окт 2014 14:03

boabbb написа:Извинявайте, ама сър Алекс няма право на мнение кой има право да подкрепя Юнайтед и кой - не :!: Тая максима е уникално тъпа :!:

Бо,защо ми се струва,че не си разбрал напълно посланието и контекста на тази максима?
Между другото,този цитат е общовалиден(не се отнася само и единствено за Юнайтед),а за всички отбори по света и акцентира върху взаимовръзката фенове-отбор.
Сър Алекс "не казва":"Ти,ще подкрепяш Юнайтед или Ти,няма да подкрепяш Юнайтед"...а визира кръговрата във футболната игра,през който фенове и отбор трябва да преминат заедно,а не само когато отборът побеждава и всичко е ОК,да се тупаш в гърдите и да скандираш,че си фен на Манчестър Юнайтед.
Негативните периоди и кризисни ситуации за един клуб,са и моментите в които трябва най-силно да изпъкне взаимовръзката между фенове и отбор....Това като цяло е и скритото послание на сър Алекс!
Последна промяна от smoothc на 24 окт 2014 14:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 окт 2014 14:24

Смути, на мен ми е ясно какво има предвид, просто не звучи добре :roll: Don't е по-добре да се ползва от can't ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 окт 2014 14:56

[wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/B0tZj3CCAAA7CDh.png[/wrapimg]
Тонката е на линия :) Дано започне титуляр. Добре се включи като халф срещу Евертън.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 окт 2014 15:09

Като видя Антонио Валенсия и винаги се усмихвам :) Не мога да си обясня,защо съм така "привързан" към него,..страшно много ме кефи този човек,осанката му,ненормалната му игра(специфичен е като цяло),неговата решителност,скоростта му...но най-силно съм впечатлен от факта,че зад тази привидно "каменна" физиономия,се крие един доста добър и разбиращ отлично нещата човек.За мен(образно казано),Антонио Валенсия е в онази роля на "немият",който не може да/или рядко говори,но чрез своите действия и поведение,той дава страхотен пример за останалите.Антонио Валенсия е един от най-отговорните и работливи(трудолюбиви) хора в Манчестър Юнайтед,нещо което със сигурност заслужава своите адмирации.
Силно се надявам да започне титуляр срещу Челси :)

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 окт 2014 15:14

Антонио Валенсия е може би един от най - обичаните и добре приети футболисти от привържениците на Манчестър Юнайтед.
Винаги се раздава до последна капка пот за клуба си ! Това го отличава.
А и чисто футболните му качества ги адмирирам.
Съжалявам,но ще го сравня с един любим играч от другият ми отбор. Жаоло Паоло Брито :lol: Сигурно, не си го спомняте. Сираков го определи като играч с един финт :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 окт 2014 15:20

До преди онази зловеща контузия с този един финт нямаше кой да му хване цаката и побъркваше всички отбрани :) Има място в отбора, защото винаги се раздава. Затова и Ван Гаал го остави. Дано не видим състава от понеделник, но и Рууни ще липсва.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 окт 2014 15:26

Рууни се завръща след наказанието с/у Сити нали така ?
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 окт 2014 15:27

Да, най-накрая. Тези 3 мача наказание ми се сториха цяла вечност :shock:

Върни се в “Манчестър Ю”