Rofles написа:Jackxxx написа:...
Ти защо си фен на Юнайтед ?

Ехх, много ми беше интересно каква ще е реакцията...
През целия минал сезон, постоянно повтарях на хората около мен, че Юнайтед се намира в труден период, че трябва да се даде време на Мойс и най-вече че отбора трябва да се
покрепя постоянно! Всеки път когато гледах мач на Юнайтед миналия сезон, без значение от резултата, се чувствах тъпо заради факта, че се играе футбол, който няма нищо общо с философията на отбора! За, това постоянно следях отбора, но не гледах всички мачове, защото се дразнех, че не гледам Юнайтед, а Евертън! Може би съм "разглезен" от факта, че не съм гледал Юнайтед с друг треньор преди сър Алекс, ама ще ме извинявате но пича е станал мениджър на отбора малко преди да се родя.
И не ми казвайте, че Юнайтед няма нужда от фенове като мен, защото аз съм от хората, които и в неделната лига да отидат да играя Юнайтед, пак ще ги подкрепям и ще се вълнувам от резултатите на отбора. За ваше сведение миналата година бях и на срещата на официалния фенклуб във Велинград и тениска си купих, и автобиографията на Сър Алекс с пре-ордър си взех, и както всяка година си изгледах чинно филмите за Юнайтед, и не съм спирал изобщо да подкрепям отбора. А ако живеех в Манчестър, задължително щях да съм си взел сезонна карта за домакинските мачове. Да не говорим, че относно футболното фенство съм абсолютно моногамен и за мен няма
друг отбор освен Манчестър Юнатейд! За разлика от хората, които от всяко първенство си имат "любим" отбор!