Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MuFc1878 написа:Мотивацията в доста чести случаи влияе много повече от самите качества на даден играч или отборУж беше голям психолог и мотиватор в Евертън, а тук са му се качили на главата. Като не може да се справи със съблекалнята изходът не е да се купят 10 човека през лятото
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
tevez написа:За съжаление няма да мога да гледам мача, но се надявам да победим и да ме зарадват, че вчера много ми дойде Макриев... Туре.... Сухия...
MuFc1878 написа:tevez написа:За съжаление няма да мога да гледам мача, но се надявам да победим и да ме зарадват, че вчера много ми дойде Макриев... Туре.... Сухия...
Иво, ще те разочаровам....има по-зле и от Сухия. Оставям те да се сетиш кой е това
tevez написа:MuFc1878 написа:tevez написа:За съжаление няма да мога да гледам мача, но се надявам да победим и да ме зарадват, че вчера много ми дойде Макриев... Туре.... Сухия...
Иво, ще те разочаровам....има по-зле и от Сухия. Оставям те да се сетиш кой е това
Аз се надявам на победа, защото в един кръг, когато играят Левски и Юнайтед, винаги единият отбор губи. Миналия кръг Юнайтед биха УБА, а Левски паднаха от червените.
Преди това Юнайтед биха Кристъл Палас, а Левски загубиха от Локо Сф.
Сега Левски паднаха от ЦСКА... така че.... сещаш се.
Мястото им в класирането показва, че са пред нас. Вероятно идват като фаворити. Знаете, че в момента работим за прогрес.
Надявам се да покажем на какво сме способни точно в този мач. Способни сме да печелим тези срещи с големите отбори.
Играчите са ми го доказали. Този мач е много важен и за нас ще е добре ако феновете ни подкрепят.
За мен успех няма да е, ако попреча на техните шансове за титлата, а ако Юнайтед спечели първото място
tevez написа:MuFc1878 написа:tevez написа:За съжаление няма да мога да гледам мача, но се надявам да победим и да ме зарадват, че вчера много ми дойде Макриев... Туре.... Сухия...
Аз се надявам на победа, защото в един кръг, когато играят Левски и Юнайтед, винаги единият отбор губи. Миналия кръг Юнайтед биха УБА, а Левски паднаха от червените.
Преди това Юнайтед биха Кристъл Палас, а Левски загубиха от Локо Сф.
Сега Левски паднаха от ЦСКА... така че.... сещаш се.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта