Шампионска лига | Шахтьор Донецк - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Шампионска лига | Шахтьор Донецк - Манчестър Юнайтед
Отборът си е изпаднал в дупка и не виждам скоро да се съвземе. Някои опитни играчи просто не са на себе си! Останалите няма какво да се коментират. Играят тези, които са израснали в клуба - Клев и Дани. Нямат кой знае какви качества, но само на тях им пукаше в този сблъсък - всички останали само разходиха фланелката. А да, имаш Нани, Кагава, Чича и ми пускаш 40-годишния Гигс. Ех, пусти рекорд? Добре, че Шахтьор бяха твърде респектирани от името "Манчестър Юнайтед"! Скоро и то ще спре да работи! Тимът играе без грам хъс и желание. Тъмни времена предстоят, ако екипът на Мойс не се осъзнае.
Мача беше както казваше Ицето-фърст халф вери гуд,секъдн халф-айм но ляйк.Като цяло стояхме добре на терена,и донякъде (даже най-вече) с късмет успяхме да вкараме гол,чрез който да поведем в мача.Иначе оттам насетне нямахме никакви положения за гол.За пореден път се наблюдава някаква пасивност,страхливост да се вземат решения,няма го и човека,който да даде пас към нападателите (те затова и не бяха толкова ефективни,ако изключим Уелбек).Освен Уелбек и Фелайни,другите бяха много слаби.Валенсия с тоя неговия финт мисля,че няма с какво да ни изненада повече.Странното ми беше защо обаче Мойс не рискува да вземе мача.Защо ми пусна Гигс,а не Нани или Кагава?И защо Джоунс го пусна толкова късно?Даже и защо го пусна?просто неадекватните решения на Мойспречат на отбора,и най-вече ме карат да губя доверие в Мойс.
hajitsu написа:Трудно се играе на Донбас Арена, затова най-логичният резултат е равният.
Който си го разбира това животно футбола - разбира. Всичко останало е безсмислено блъскане по клавиатурите от лаици.
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Шампионска лига | Шахтьор Донецк - Манчестър Юнайтед
Не успях да гледам мача, но знаех, че няма да паднем. От друга страна очаквах да победим. Е, случи се нещо по средата.
Сега трябват задължителни 3 точки срещу испанците.
Сега трябват задължителни 3 точки срещу испанците.