Играч на мача - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Играч на мача - Манчестър Юнайтед

Мнениеот MuFc1878 » 26 сеп 2013 08:53

[center]Играч на мача срещу Ливърпул[/center]
[center]Де Хея -
Рафаел -
Еванс -
Смолинг -
Бютнер -
Нани -
Джоунс -
Гигс -
Кагава -
Рууни -
Чичарито -
Янузай -
Карик -
[/center]

[center](Даването на рецензия за играчите не е задължително)[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 сеп 2013 08:54

[center]Де Хея - 5.5
Рафаел - 5
Еванс - 5
Смолинг - 5
Бютнер - 5
Нани - 5
Джоунс - 5
Гигс - 4.5
Кагава - 5
Рууни - 5.5
Чичарито - 5
Янузай - 4.5
Карик - 4.5
[/center]

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 26 сеп 2013 10:12

Де Хея - 5.5
Рафаел -5.5
Еванс -5
Смолинг -5
Бютнер -5
Нани -5
Джоунс -5
Гигс -5.5
Кагава -4.5
Рууни -5.5
Чичарито -5.5
Янузай -4.5
Карик - 4.5
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 26 сеп 2013 11:26

Де Хея -5
Рафаел -5,99
Еванс -4,5
Смолинг -5
Бютнер -5
Нани -6
Джоунс -5
Гигс -5,5
Кагава -4
Рууни -5,98
Чичарито - ОБИЧАМ ТЕ ЧОВЕЧЕ!!!
Янузай -4
Карик - 4
Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 сеп 2013 11:36

Нали трябваше да има рецензия при оценките,обосновка :) ....
[center]Де Хея - 5(Де Хея направи най-добрият си мач от началото на сезона.В предните постове коментирах,каква е основната причина заради това(по мое мнение),просто увереността му бе на доста по-високо ниво,а някои от намесите му бяха повече от страхотни.
Рафаел -6-Израстването на Рафаел и превръщането му в основен фактор в защитното звено,ясно пролича в снощния мач.Динамиката и енерегията у него,просто превръщат десния фланг в една спокойна за Юнайтед зона и опасна такава за съперниците ;) Както се казва,Рафаел придава един модерен вид на защитната формация.
Еванс -5(Липсата на сработеност и отсъствието от началото на сезона,наистина оказаха своето влияние чистопрактически...дори още в началото започна леко неуверено,допусна 1-2 елементарни грешки,които в интерес на истината можеха да ни донесат доста неприятности,но вече през второто полувреме,видяхме един наистина надъхан и себераздаващ се играч,който изигра важна роля за успеха на Манчестър Юнайтед.)
Смолинг -5,5(Действията на Смолинг като ЦЗ,особено при въздушните двубой са истинска наслада за окото...Спомнете си центрирането на Джерард дълбоко в наказателното..Показа изключителен нюх намесвайки се буквално в последния момент,а и на няколко пъти в началото на двубоя успяваше да блокира опасни центрирания и удари в наказателното поле-дали чрез блок с крак(шпагат),дали с изчистване с глава в най-важния момент...Отличен мач за Крис Смолинг!
Бютнер -4,5(Желанието често на моменти бе повече от възможностите,но все пак като за първи мач(от 100г) Алекс се справи наистина добре.Включваше се активно в атаките,което и на моменти му изигра лоша шега,но той все пак направи добро впечатление(особено през второто полувреме),което му дава една доста положителна оценка(заради желанието и хъса основно) :)
Нани -4,5(Определено започна добре двубоя,направи 2-3 добри пробива,успяваше да внесе динамика и разнообразие в атака,но....за съжаление на моменти,за пореден път се проявиха неговите "индивидуални слабости"(подава/неподава точно когато не трябва и обратно),липсваше му точност на ударите и височина при центриранията,но като цяло изигра що годе добър мач,но според мен можеше и доста по-добре.
Джоунс -5,5(Буквално бе свързващото звено между защитата и халфовата линия.Винаги съм твърдял,че това е най-добрата възможна позиция за него,успя да неутрализира още в зародиш атаките на Пуул,затваряше и доста пространства,често успяваше да блокира съперниците чрез шпагати,изобщо страхотен мач за него.
Гигс -4,5(Както винаги...Гигс внесе нужното спокойствие,донякъде организираше играта в центъра,разпределяше важни топки напред,но по едно време..сякаш се дистанцира от мача...не знам на какво се дължеше това,но определено ми направи впечатление.
Кагава -4(По-добре игра,сравнение от мача с Леверкузен,но сякаш му липсваше увереност и спокойствие във важните моменти.Леко напрегнат ми се видя,а и на моменти бе страшно неконцентриран(сбърка няколко важни топки в центъра,дори и направи 1-2 супер неадекватни изчиствания в наказателното ни поле,които можеха да ни струват доста скъпо!)..Увереност-динамика-концентрация-това са най-важните елементи,които трябва да подобри в игрови план Кагава.
Рууни -5(За пореден път бе един от най-добрите ни играчи в мача,но малко или много енергията която хвърли срещу Палас,Леверкузен,Сити..леко му "изпи" силите и въпреки че игра много добре,но на фона на предишните мачове(образно казано това бе доста по-слабо представяне),но това пак казвам бе напълно нормално при така стеклите се обстоятелства.
Чичарито -5.5(Отново се превърна в герой за Юнайтед..просто каквото и да прави,Чичарито винаги вкарва :)
Янузай -4.5(Става все по-уверен и по-уверен в своите изяви,играе със самочувствие и мисъл(което е много важно),определено трябва да му се дава шанс(много по-голям) в подобни турнирни сблъсъци ;) Въпреки,че игра 15-20 минути...Аднан отново се различаваше..самото му докосване,маниера му на игра-елегантен,динамичен,комбинативен...ясно вижда желанието му да се учи и развива.(леко отклонение,но според мен....Аднан е нашият Месут(Йозил)..просто стилът му на игра,движението му по терена,на мен лично доста ми напомнят на германеца(не знам дали и според някои от вас е така,но страшна прилика долавям между двамата :) )
Карик - 3,25(Дано по-често влиза като резерва,отива му между другото) ;) ([/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 26 сеп 2013 14:02

Де Хея - 4.5
Рафаел - 5 (Беше активен, стараеше се, бореше се. Като цяло стабилен).
Еванс - 5 ( Доста съм доволен от него - истински боец. Вярно, че имаше няколко грешки в началото, но според мен това е заради липсата на игрова практика).
Смолинг - 4.5 ( Някак нямам доверие в него. Вчера успя да се справи с голяма част от задачите си, но допуска елементарни грешки).
Бютнер - 5 ( Доста активен, старае се. Дано получава повече шансове. Вчера си беше заплаха пред вратата на Лузърите. Общо взето прилично).
Нани - 4.5 ( Има желание за игра, личи си. Вчера имаше няколко добри отигравания. Липсват му игрови минути, но се надявам да ги получи. По-добрия вариант е от Валенсия 100% в няколко случай).
Джоунс - 5.5 ( Наистина позицията му на дефанзивен халф е точно тази, на която трябва да играе. Много мощен физически, бори се общо взето много ми е интересно ако той и Фелайни са в центъра, като Фелайни да има по-офанзивни функции, а Джоунс да го покрива).
Гигс - 4.5 ( Игра точно толкова, колкото трябваше. Според мен не трябваше да почва като вътрешен халф, но се справи до известна степен).
Кагава - 4.5 ( Личи му, че това не е неговата позиция. Прекалено крехък е за крилото. Вижда се, че когато тръгва да се надбягва лесно го бутат. В един етап от мача се премести зад Чичарито и имаше добри моменти).
Рууни - 5.5 ( Според мен поредния добър мач за Рууни).
Чичарито - 5.5 ( Забелязах, че доста е подобрил техниката си, което е добре. Отново е там, където трябва. Истинско богатство е да имаш такъв футболист в състава :)).
Янузай - 4.5 ( Огромен потенциал, дано дано дано се развие. Не искам да го продаваме за нищо на света. Имаме един прекрасен талант, който трябва да се развива).
Карик - 3 ( Нямам впечатления. Просто влезе и доигра мача).
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Мнениеот Klzrdz » 26 сеп 2013 15:10

Де Хея - 5 (Направи няколко ключови спасявания.)
Рафаел - 4 (Добре се включва в атака, но трябва да внимава повече в дефанзивен план.)
Еванс - 4.5 (Като цяло добър мач, направи една ужасяваща грешка, добре че не се възползваха.)
Смолинг - 5 (Стабилен в защитата.)
Бютнер - 5.5 (Добър мач направи, добре се справи и в атака и в защита според мен.)
Нани - 5 (Също трябва да мисли по-дефанзивно, иначе добър мач.)
Джоунс - 5 (Доста добър мач, според мен се справи по-добре от Фелайни в мача със Сити.)
Гигс - 4 (Добър мач, но му липсва тази скорост, а като нямаш скорост и при бързите контраатаки оставаме без него.)
Кагава - 4 (Направи няколко последователни грешки от начало, може би беше притеснен.)
Рууни - 5.5 (Отново лидера в отбора се проявява, според мен всеки мач играе чудесно.)
Чичарито - 5 (Героя на мача, може би на мен ми се е сторило така, но сякаш иска сам да завършва атаките и да се издигне в очите на Мойс :lol: )
Янузай - 4.5 (Добре се справи, но малко минути получи.)
Карик - 4 (Стабилизира халфовата линия, когато Юнайтед се нуждаеха.)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 сеп 2013 18:45

Де Хея - 4.5
Рафаел -5
Еванс -4.5
Смолинг -5
Бютнер -3.5
Нани -3.5
Джоунс -4.5