Манчестър Юнайтед - Евертън

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Евертън

Мнениеот rakiQ » 10 фев 2013 17:13

МАЧКАЙ!

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 10 фев 2013 17:14

Перфектен състав. Дано Гигси вкара. Сигурно щом Скоулс го няма, ще играе с Реал.

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 10 фев 2013 17:15

Предпоставки за гол на Гигс. :)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 фев 2013 17:19

Офтопик:
old_traff написа:Перфектен състав. Дано Гигси вкара. Сигурно щом Скоулс го няма, ще играе с Реал.

Бях чел някъде, че Скоулс е с контузия и със сигурност пропуска първия двубой с Реал :?

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 10 фев 2013 17:23

t0bl3ro_bg написа:Бате, дай да съпоставим играчите един по един - време имаш ли, така около 2 часа ? Аз лично нямам 2 часа да докажа нещо, което се вижда с просто око. Какво толкова се филмирате покрай този мач.. гледайте по-реално на нещата. Някой път само характер,дух и късмет не достигат, трябват и футболни качества.

Ти гледай реално.Реал не са били толкова слаби от години.Имат един Роналдо и толкова. Много ме дразнят феновете,които очакват отбора им да загуби и нямат вяра в него.

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Мнениеот Bianco » 10 фев 2013 17:25

Състава е добър,с оглед на това което очаквах(Уелбек,Чича и повечето резерви). Очаквам трудна победа.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 10 фев 2013 17:34

MQplaya написа:
t0bl3ro_bg написа:Бате, дай да съпоставим играчите един по един - време имаш ли, така около 2 часа ? Аз лично нямам 2 часа да докажа нещо, което се вижда с просто око. Какво толкова се филмирате покрай този мач.. гледайте по-реално на нещата. Някой път само характер,дух и късмет не достигат, трябват и футболни качества.

Ти гледай реално.Реал не са били толкова слаби от години.Имат един Роналдо и толкова. Много ме дразнят феновете,които очакват отбора им да загуби и нямат вяра в него.

+1
Изображение[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 10 фев 2013 17:37

Това,че играчи като Ди Мария,Йозил,Кедира,Модрич някой ги е набедил за звезди,изобщо не значи че са нещо повече от Валенсия,Нани,Ашли Йънг,Карик ;)
В защитата по-скоро сме равностойни,но в най-добрите си години Рио и Видич няма как да се сравняват с Пепе и Рамос...просто две класи над тях,докато бековете.....Евра v Марсело/Коентрао,за какво сравнение изобщо може да се говори,Рафаел v Арбелоа...и по-големият опит на втория,не му помага,а не ми се мисли Рафаел каква машина ще е на неговата възраст ;)
Ван Перси-Рууни-Чичарито v Роналдо-Бензема-Игуаин....единствено Роналдо може да се конкурира с Перси и Рууни,докато Чичарито макар и най-неопитен,е в пъти по-ефективен от един Бензема и Игиуан,които едва ли могат да се похвалят с толкова много спечелени точки за отбора си ;)
Последна промяна от smoothc на 10 фев 2013 17:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 10 фев 2013 17:38

MQplaya написа:

Ти от разстояние ли разбираш кой какво очаква ? Просто се констатира кой какво има и се обсъжда защо мача няма да бъде лесен за спечелване, както двама-трима се изразиха преди мен (или беше в другата тема, не съм сигурен) .. когато ме видиш да пиша нещо от сорта "Аз не вярвам в еди що си" тогава ще можеш да ме "запишеш" в графата "псевдо". Ето това вече е говорене на изуст.

smoothc написа:Това,че играчи като Ди Мария,Йозил,Кедира,Модрич някой ги е набедил за звезди,изобщо не значи че са нещо повече от Валенсия,Нани,Ашли Йънг,Карик ;)
В защитата по-скоро сме равностойни,но в най-добрите си години Рио и Видич няма как да се сравняват с Пепе и Рамос...просто две класи над тях,докато бековете.....Евра v Марсело/Коентрао,за какво сравнение изобщо може да се говори,Рафаел v Арбелоа...и по-големият опит на втория,не му помага,а не ми се мисли Рафаел каква машина ще е на неговата възраст ;)
Ван Перси-Рууни-Чичарито v Роналдо-Бензема-Игуаин....единствено Роналдо може да се конкурира с Перси и Рууни,докато Чичарито макар и най-неопитен,е в пъти по-ефективен от един Бензема и Игиуан,които едва ли могат да се похвалят с толкова донесени точки за отбора си ;)

Не съм съгласен за Ди Мария... Модрич - класи над изброените от теб са( с изключение на Нани, който е един прекрасен играч). Говорим за настояще, а не за минало и бъдеще. Всеки да си мисли каквото си иска - това ми е мнението и не ще го променя, поне на този етап.

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Мнениеот Bianco » 10 фев 2013 17:44

Тоблеро тъп ли си,или на тъп се правиш?
До преди 3 седмици пишеше навсякъде колко спокойно сме щели да бием Реал,и всеподобни.След една пестелива победа над Фулъм и си променяш мнението? Не мислиш ли че е достойно да си седиш на мнението до край? Или си търсиш внимание?

Върни се в “Манчестър Ю”