lrlazarov_19 написа:Ставаме прекалено зависими от Ван Перси! До преди да влезе играхме доста слабо, а след това 3 гола за 10 минути. Притеснително е...
Аз лично,не бих го нарекъл "зависимост",а по-скоро катализатор!
Партньорството между Рууни и Перси до момента е страхотно и най-важното-ефективно за Юнайтед.
Чичарито се включва страхотно,винаги отбелязва важни голове,винаги играе със сърце и душа...вярно,не е най-техничният или пък най-здравият физически,но за сметка на това,головият му нюх е...перфектен,а всъщност то е най-ценното за един нападател

Уелбек има потенциал,но за толкова мачове,които изигра...така и не успя да намери балансът в играта си!
Аз имам чувството,че той като крило,се справя в пъти по-добре,отколкото като нападател и играч,чиято задача преди всичко е-отбелязването на голове.
Борбен е,факт,в някои мачове свърши чудесна работа,връщайки се назад,пресирайки противника,отнемайки и доста топки,....но за огромно съжаление,неефективен в своята основна задача.
Ако сър Алекс е решил да го преквалифицирва-сега е моментът,защото след това ще е доста трудно...