Манчестър Юнайтед - Фулъм 3 : 2

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Фулъм | Събота, 25.08.2012 | 17:00

Мнениеот fr3ak_boy » 26 авг 2012 14:13

RedeviL написа:
Rofles написа:Де Хеа много стабилен с изключение на грешката при 2ри гол. Иначе дано защитниците да се върнат по-бързо, че в защитата е зле.. Рууни дано се възстанови бързо и да мачкат с Перси.

Ако говориш за положението, което спаси в продължението на мача, трябва да се отбележи, че имаше късмет и топката беше насочена в обсега му!Малко по-встрани и ставаше страшно...Де Хеа е всичко друго, но не и стабилен вратар!Вярно е, че има добри рефлекси, но трудно изкарва мач без да допусне някоя елементарна грешка!Често излиза неразчетено и увисва при наглед безобидни центрирания..Ако не си вземе поуки от грешките, ще берем големи ядове с него!
fr3ak_boy написа:[Лично според мен Видич имаше вина при автогола, защото избута Де Хея, който най-вероятно щеше да я избие напред.

Изгледай пак повторение на ситуацията и ще видиш, че дори нямаше пряк контакт между двамата!Видич се опита да изпревари играча на Фулъм, който беше заел добра позиция.На практика играчът на Фулъм застана между двамата и само подложи тялото си срещу Де Хеа и по този начин му попречи да скочи хубаво и да стигне до топката..Това си е класическо увисване на вратаря и забележи, това става в малкото наказателно поле, което е просто недопустимо!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YPZjF3oBkDg[/youtube]
Пак го гледам и пак ме навяват същите мисли. Видич започна да бута Петрич, което беше добре дошло за хърватина и това спомогна за избутването на Де Хея. Ако Видич го нямаше и само Петрич беше избутал Де Хея то щеше да има нарушение. Пак казвам за мен Де Хея прави много голямо израстване и е много по-стабилен спрямо миналия сезон. Да не забравяме, че е и само на 21 т.е. тепърва се учи. ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Върни се в “Манчестър Ю”