Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- pesho_1913
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
MuFc1878 написа:Уигън - Сити
Значи Уигън може да измъкне нещо..
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
Сега като гледах клипа с ВДС(в другата тема) и как им спаси всички дузпи, още повече ми липсва
Тия сега дето ги имаме нищо общо с класата на холандеца....
Данчев за Гонг: Бербатов остава в Юнайтед
„Димитър Бербатов няма да напусне Манчестър Юнайтед и в този трансферен прозорец. Въпреки новата вълна от спекулации по темата“, това заяви специално за Гонг мениджърът Емил Данчев.
След като двамата бяха снимани от папарак в самолет в Германия, английската и немската преса раздухаха нови слухове за спешен трансфер на българина. По традиция бяха намесени италиански и руски клубове, които също били готови да вземат 9-ката на Юнайтед.
Без да навлиза в подробности Данчев позволи да бъде цитиран, че Бербатов със сигурност ще бъде играч на Юнайтед поне до лятото.
„Димитър Бербатов няма да напусне Манчестър Юнайтед и в този трансферен прозорец. Въпреки новата вълна от спекулации по темата“, това заяви специално за Гонг мениджърът Емил Данчев.
След като двамата бяха снимани от папарак в самолет в Германия, английската и немската преса раздухаха нови слухове за спешен трансфер на българина. По традиция бяха намесени италиански и руски клубове, които също били готови да вземат 9-ката на Юнайтед.
Без да навлиза в подробности Данчев позволи да бъде цитиран, че Бербатов със сигурност ще бъде играч на Юнайтед поне до лятото.
- OldTrafford
- Контакти:
MuFc1878 написа:Сега като гледах клипа с ВДС(в другата тема) и как им спаси всички дузпи, още повече ми липсваТия сега дето ги имаме нищо общо с класата на холандеца....
Внимавай какво си пожелаваш,в МЮ може да се случи и невъзможното
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
- t0bl3ro_bg
OldTrafford написа:MuFc1878 написа:Сега като гледах клипа с ВДС(в другата тема) и как им спаси всички дузпи, още повече ми липсваТия сега дето ги имаме нищо общо с класата на холандеца....
Внимавай какво си пожелаваш,в МЮ може да се случи и невъзможното
Аз или съм кьорав или не знам какво съм .. Защо толкова бързо отписахте Де Хеа и сега и Линдегард ? Не виждам, какво фатално е направил, някой го обвиняват, че заради него е 1-6, други, че не става за Юнайтед, трети пък си пишат е така за трупане на мненията. Линдегард също не е лош вравтар, какво е направил толкова фатално и той ?
Линдегаард е чудесен вратар, който със сигурност може да е достоен заместник на ВДС. Де Хеа е малко надценен според мен.
С това, че вратарчето на Нюкасъл е много по-стабилен от Де Хея. Напоследък и Линдегаард се разколеба. На Юнайтед му трябва силен вратар,а не да чакаме пеленачета да се развиват.....След Шмайхел знаеш каква криза беше на вратарския пост!
Здрасти дяволи! 
[wrapimg=]http://news.bbc.co.uk/media/images/40289000/jpg/_40289285_petrov_getty.jpg[/wrapimg]
SUPERSTAR написа:Здрасти дяволи!
Добре дошъл в Ада