Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
smoothc написа:Мисля си,че сър Алекс ще върне жеста на Венгер (сещате се,нали)![]()
Edwin написа:smoothc написа:Мисля си,че сър Алекс ще върне жеста на Венгер (сещате се,нали)![]()
Ако евентуално триумфираме още утре,очаквам много от младите момчета,плюс играчи които не получават много шанс да го получат в оставащите мачове,а и сигурно има сериозни играчи които нямат достатъчно мачове за медал(ако има някой по-запознат да каже).
MuFc1878 написа:Алекс, кой аватар да слагам утре![]()
![]()
smoothc написа:MuFc1878 написа:Алекс, кой аватар да слагам утре![]()
![]()
На Манчестър Юнайтед естествено![]()
[offtopic]Нали се сещаш,колко нелепо ще бъде (при положение,че Юнайтед стават официално шампиони с 20-та юбилейна титла),аз или ти(зависи от резултата)....да се окичим са аватар на Сити и подпис на Ливърпул![]()
Облогът си остава,но условията се променят(поради неочаквано възникнали обстоятелства)[/offtopic]
В крайна сметка,нашият любим Манчестър Юнайтед ще стане шампион,какво по-хубаво от това!!
MuFc1878 написа:smoothc написа:MuFc1878 написа:Алекс, кой аватар да слагам утре![]()
![]()
На Манчестър Юнайтед естествено![]()
[offtopic]Нали се сещаш,колко нелепо ще бъде (при положение,че Юнайтед стават официално шампиони с 20-та юбилейна титла),аз или ти(зависи от резултата)....да се окичим са аватар на Сити и подпис на Ливърпул![]()
Облогът си остава,но условията се променят(поради неочаквано възникнали обстоятелства)[/offtopic]
В крайна сметка,нашият любим Манчестър Юнайтед ще стане шампион,какво по-хубаво от това!!
Тогава облога ще го изпълним след края на сезона
old_traff написа:Edwin написа:smoothc написа:Мисля си,че сър Алекс ще върне жеста на Венгер (сещате се,нали)![]()
Ако евентуално триумфираме още утре,очаквам много от младите момчета,плюс играчи които не получават много шанс да го получат в оставащите мачове,а и сигурно има сериозни играчи които нямат достатъчно мачове за медал(ако има някой по-запознат да каже).
На Линдегор му трябват 2 мача. Ама като знам Фърги какво направи с Жорди Кройф...
Иначе само Бютнер, Флетчър и Пауъл нямат шанс за медал.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта