vasilnv написа:MuFc1878 написа:GGMU_forever написа:
Ей, сеирджия... идем у Варна
за сестрата ли?
ERROR!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
vasilnv написа:MuFc1878 написа:GGMU_forever написа:
Ей, сеирджия... идем у Варна
за сестрата ли?
Rofles написа:Tobacco написа:man_utd_ написа:Чета коментарите и ви се смея на акъла-Руни нямал място в Юнайтед?Че то ако не е той(в повечето случаи),нямаше да се борим за ВЛ,ами за място в 4-ката.Не ми говорете глупости,ами се замислете и ще видите,че си е точно такаа.Дори и когАТО кр7 играеше още при нас,Рууни пак бе двигателят на отборА,но някак си седеше в сянката на португалеца(който не мога да му отрека,че е баси звяра,се кеф щего гледам пак при нас,ако се върне изобщо).
и изобщо не знам какво сте недоволни от евентуален трансфер на Фалкао-първо,че е сигурно в топ3 на най-добрите нападатели,а и совен това бележи редовно.Това,че е на 27 може би е проблем за завишената му цена,но си струва.Вижте за пример ван Перси!
Обаче според мен проблема ни не е в атака-цял сезо изкарахме без читави крила.Нани бе на приливи и отливи,другите хич няма да ги коментирам.То се вижда щом Гигси играе по 90 минути почти всеки 2-ри мач,че и 90 минути игра срещу Реал!Това ако не ви подсказва нещо....
Ако ще продаваме някого изобщо,очаквам това да са Нани(евентуално),Андерсон,Йънг/Валенсия,и очаквам поне още 1 крило,и един опорен халф,че при една контузия на Карик ще се молим на светата дева да не ни хване някой силен отбор и да не ни бие с разлика.
ЛОЛ,няма смисъл да се занимаваш с тия сектанти![]()
Окей,продаваме Рууни,Ван Перси,Чичарито,Нани,Де Хея(щото рабираш ли няма по-голям от клуба) и взимаме Фалкао,Роналдо,Левандовски и Родригез,намалете ФМ
Значи, че сме такива само, защото имаме мнение различно от твоето ? Скрий се някъде и се научи на спора в рамките на нормалното ? Защото и аз мога да си служа с обидни думи, но него правя само, защото някой има различно мнение от моето.. Къде намесваш РВП, Де Хеа въобще.. Като толкова си харесваш Рууни ставай негов фен. Разберете, че няма по-голям играч от отбора. Много имена са напускали Юнайтед, но пак сме шампиониИграчи идват и си отиват отбора е вечен
vasilnv написа:От доста време съм против Рууни, не е от няколко мача.
Иначе от както Роналдо се махна винаги сме били в топ 4 без никакви проблеми.(говоря ти за изказването на man_utd_, че ще се борим за челната 4-ка без Рууни)
Tobacco написа:vasilnv написа:От доста време съм против Рууни, не е от няколко мача.
Иначе от както Роналдо се махна винаги сме били в топ 4 без никакви проблеми.(говоря ти за изказването на man_utd_, че ще се борим за челната 4-ка без Рууни)
От както е създадена ВЛ Юнайтед винаги е бил в топ 4
Tobacco написа:vasilnv написа:От доста време съм против Рууни, не е от няколко мача.
От както е създадена ВЛ Юнайтед винаги е бил в топ 4
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост