sirius123 написа:Бербатов става все по трагичен и се отдалечава от МU.
Така ли? А той да не би сега да играе в Юнайтед ъф Манчестър?!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sirius123 написа:Бербатов става все по трагичен и се отдалечава от МU.
OldTrafford написа:blue avalanche написа:Поздравления за Стоук за начина,по който играха срещу Ман Юн!!!
Какви поздравления, кви пет лева.
Яко ръгби и с/у нас и срещу Пуул и срещу Челси.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
windy26 написа:Определено се пише "прецени",всеки греши,аз се нагледах на неграмотия тука ,но не пиша на всеки сгрешил,защото понякога се случва,в случая съм аз.Не разбирам защо реши ,че се заяждам за 40-те см.,реагираш като злобна форумна мишка,която веднага е контра на почти всеки коментар(след моя и този на сириус),всеки си има мнение за Бербатов и не задължително да ти споделяме съчиненията разсъждения!
А колкото до правопис и пунктуация спомням си,че ти беше тоя,дето в три абзаца сложи 100 запетаи и разправяше как било правилно,а 75% от запетаите бяха грешни...След като ти не си се изучил е тъпо да атакуваш другите(случва се да сгрешиш).
smoothc написа:windy26 написа:Определено се пише "прецени",всеки греши,аз се нагледах на неграмотия тука ,но не пиша на всеки сгрешил,защото понякога се случва,в случая съм аз.Не разбирам защо реши ,че се заяждам за 40-те см.,реагираш като злобна форумна мишка,която веднага е контра на почти всеки коментар(след моя и този на сириус),всеки си има мнение за Бербатов и не задължително да ти споделяме съчиненията разсъждения!
А колкото до правопис и пунктуация спомням си,че ти беше тоя,дето в три абзаца сложи 100 запетаи и разправяше как било правилно,а 75% от запетаите бяха грешни...След като ти не си се изучил е тъпо да атакуваш другите(случва се да сгрешиш).
Пич,не е нужно да се правиш на обиден,просто мисли с повечко въображение
windy26 написа:А ти мисли преди да нападаш всеки с различно от твоето мнение,за да няма обидени,запетаи и запетаЙки
windy26 написа:А ти мисли преди да нападаш всеки с различно от твоето мнение,за да няма обидени,запетаи и запетаЙки
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта