Thsmith написа:3:0 за Юнайтед Руни, Нани и Гигс ..
пп сега видях, че Видич не играе ..? Защо?
Контузен е ,в събота срещу Арсенал получил контузия и до последно беше под въпрос,но за жалост не е успял да се оправи,както и Флетчър.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Thsmith написа:3:0 за Юнайтед Руни, Нани и Гигс ..
пп сега видях, че Видич не играе ..? Защо?
shotgun blues написа:човека който ще оправи БГ футбола,титуляр или както обикновеннно е резерва
Принципно съм фен на английския футбол на в случая виждам как Марсилия си прибират мача .. Ман са в криза и май не са го осъзнали ...
Angoff написа:Е надявам се тоя път Юнайтед да отпаднат и да загубят и титлата в премиършим и да му дойде акъл в главата на изкуфелия с дъвката ... писна ми да се бъзика с Бербатов за сметка на Шрек и граховото зърно тия 2-та имат точно на половина голове на Берба тоя сезон , Руни всячески се опитва да го бута в , каквато и слаба форма да се намира Ернандес си нямам и идея защо играе, с/у Челси топката не барна цял мач !
Яд ме е само на мисленето на Митко Бербатов , защото аз ако бях на негово място отдавна да съм теглил една майна на дъртия и да се спасяват...неможе да се гаврят с теб по-този начин а ти да си смирен !
Middlesbrough написа:ееее Берба резервааааааадано паднат тогава
![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта