Колко гола ще отбележи Бербатов в Премиършип?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Колко гола ще отбележи Бербатов в Премиършип?

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 яну 2011 13:06

Юнайтед направиха един много умен ход ...
От този сезон, запонаха да въртят играта си около Бербо !
Така, както правиха Тотнъм година и половина ... а знаем, какви игри и голове правеше при "Шпорите" !
Сега ефекта е същият ....
От обръщането на играта към Берба, пострада Рууни обаче ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 27 яну 2011 14:31

от batmanlevski на 25 Яну 2011 19:42

Old_death написа:
от oranjevasila на 25 Яну 2011 18:06

batmanlevski написа:
като обобщение на всичко казано може да се разбере,че за да вкара повече голове господин бербатов трябва по-често да играе срещу отбори като Уигън,Уулвърхемптън и Уест Хем.Е дано още поне 10-тина пъти манчестър да се срещне с тях до края на сезона
добро мнение,напълно известен факт е ,че бербатов освен на изпадащи отбори на други никога нее отбелязвал гол
Поредния комплексиран индивид.Явно Ливърпул,Челси,Байерн,Тотнъм,Рома и други са "изпадащи" световни анонимници!От всички отбори в топ 4 на Английската Виша лига Митко не е бележил само на Арсенал и на Юнайтед!Сега преброй головете и мачовете му в това "селско" първенство,сравни показателите му с тия на който си искаш български футболист,играл в нашето "суперсилно" първенство и тогава си проветрявай сливиците.Смешни сте!Прочети предишния ми пост.В пълна сила се отнася и до теб!
ти май си на Вие с футбола,така ли и не си поглеждал класирането в Англия да видиш,че когато манджата игра с Ливерпул те бяха на 15 място.И това ако нее изпадащ отбор кое е тогава ?

Когато практикувах футбол,ти май си бил командировка в Ташкент,но това е тема за друг разговор.Не зная каква манджа визираш,но ако си прегладнял от плюване по по кадърните от тебе,ми се обади на личен.Все ще намеря 80 стотинки за да ти купя една баничка ;) Достатъчно е да види човек фен на кой отбор си,за да разбере колко си увреден!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 28 яну 2011 11:55

Аз залагам на толкова, колкото трябват за титлата. При Съра е така, клубът е над всичко. Ако се заздрави защитата и не допускат да им вкарват, няма и да им се налага да вкарват по много. Залагам на 24 в първенството

Върни се в “Манчестър Ю”