Манчестър Юнайтед - Арсенал 13.12.2010

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Арсенал 13.12.2010

Мнениеот Love_ » 14 дек 2010 00:19

VDS - 8. Един опасен удар и много перфектни топки шутирани напред точно към Руни. Както винаги отличен.

Rafael - 10. Играч на мача. Много борбен не изпусна един път никого. Не даде да диша на Аршавин.

Rio - 8. Перфектен. Малко агресивен с краката :)

Vidic - 9. Много стъбилен в центара на защита без грешка

Evra - 7. Прилично представяне

Nani - 3 Лакомия, не може да бие корнери, смешни подавания, смешно надиграване, смешни удари.

Carrick - 6.5. Имаше няколко грешки в центъра.

Fletcher - 6.5 Като Карик

Anderson - 8 Приличен мач добри пасове, добър контрол, добра игра в защита.

Park - 5. Освен късметлийския гол, ужасен не може да спре топката !

Rooney - 5. Добро виждане над играта добри пасове, смешна дузпа. Ако не беше дузпата щеше получи 6.

Giggs - N/A

Това са рейтингите от мене !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 14 дек 2010 00:20

DmG написа:
Love_ написа:Вижте какво получава Руни след този мач.

Rooney - 7.5: Isolated for the most part, but any time he was on the ball.. he was very sharp and some of his first time passes were vintage Rooney. Poor penalty but made up for it with an audacious attempt to chip the keeper on the run.

Масово му дават оценка между 7 и 6.5. Бербатов след този мач щеше да получи 0,3,4 максимум 5

Те англичаните не са прости , хвалят си звездите , гледат положителното във играта , а не като един народ във един полуостров наречен балкански .

Така си е!!! Рууни има нужда от подкрепа - заслужил си го е, а и оценката му (на фона на победата, все пак) не е завишина особено. И това да ни е за урок - и без гол може да се поставят високи оценки, стига да има кой да ги постави. А Берба тепърва ще им лази по нервите на английските капацитети, но това изобщо няма да е новина за нас. Той така си играе и го прави супер. На който не му харесва, да си продължава само с високите оценки.
GLORY GLORY MANUNITED

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 14 дек 2010 00:21

:twisted:
[offtopic]Бахти как ме е яд за Арсенал..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 14 дек 2010 00:22

Челси да си стегат Коланите , идва великият манчо да ги дере като животни ;)
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 14 дек 2010 00:24

Vojdek написа::twisted:
[offtopic]Бахти как ме е яд за Арсенал..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

То тях не ги е яд.... ти се ядосваш. В този мач те просто се бяха предали.

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 14 дек 2010 00:25

Ако искате титлата, заслужете си я на Стамфорд Бридж. Но ми се струва, че дори на дяволите Стамфорд Бридж ще им се с тори тесен и кипящ ..
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 14 дек 2010 00:27

CSKA ME написа:Ако искате титлата, заслужете си я на Стамфорд Бридж. Но ми се струва, че дори на дяволите Стамфорд Бридж ще им се с тори тесен и кипящ ..

То на фона на Олд Трафърд тая барака Стамфорд сие тясна :lol: Шегувка.
Сега сериозно, не знам дали с тая игра дет я показват Челси могат да измъкнат повече от Х.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 14 дек 2010 00:28

То на фона на Олд Трафърд тая барака Стамфорд сие тясна :lol: Шегувка.
Сега сериозно, не знам дали с тая игра дет я показват Челси могат да измъкнат повече от Х.[/quote]

Лично на мен, играта на Челси вчера ме накара да повярвам, че може да се постигне 3-та поредна победа над Манчестър Юнайтед.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 14 дек 2010 00:29

Чeстита победа на феновете na Unaited, mn. исках Руни да вкара, но явно е все още далеч от формата си. :( :evil:

Рио - играч на мача, а за дядо Алекс не искам да чувам лошо дума, защото показа на Венгер, че може да го победи и без Бербатов.
Беше доста рисковано и съм сигурен, че при друг развой на мача щеше да го пусне да оправя бакиите, но Рио и Вдич бяха железни. Не съм гледал оценките- това е лично мое мнение..
Още веднъж: Чeстита победа! ;)
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
forumx3
Контакти:

Мнениеот forumx3 » 14 дек 2010 00:34

Лично аз съм разочарован от Сър-а не може да говориш , че искаш 25 гола от Бербатов , не може да казваш - Берба "потопи Арсенал" и да не го пуснеш да изиграе и 1 минута в мача.... разочарован съм ! :evil:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_m40k0mtMEG1qfoq6q.gif[/rimg] [rimg]http://i.minus.com/ibsrDieRFGMyR6.gif[/rimg]

Върни се в “Манчестър Ю”