ЛЕ | 1/8 - финали | Ливърпул – Манчестър Юнайтед | 2:0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Black&White1926
Контакти:

Re: ЛЕ | 1/8 - финали | Ливърпул – Манчестър Юнайтед

Мнениеот Black&White1926 » 11 мар 2016 00:12

Rofles написа:
Black&White1926 написа:Само аз ли си мисля че можем да ги отстраним бе баси :lol: :lol:

Ами.. този отбор няма дух, няма желание.. няма треньор, как да ги бием ? Фелайни ли ще обърне мача, ще вкара 1-2-3 гола ?

Няма да ги бием :lol: Ще ги разбием :lol:
Офтопик:

Офтопик:

Zeeyo
Контакти:

Мнениеот Zeeyo » 11 мар 2016 00:12

6 - Manchester United haven’t won any of their last six away knockout games in European competition, losing five times (D1).

Малко за самоуспокоение. :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 мар 2016 00:15

KOPScousers написа:
rhaegar написа:Дейба и бразилския сиган-симулант :evil: :evil: Чак и се чуди, заеби.

Това, идващо от фен на Челси при наличието на играч като Диего Коща в отбора, който подкрепя, е меко казано несериозно.

Що да е несериозно? Симулацията беше циганска, почти като на играч на Барса. Мен би ме ядосало, дори и да го направи футболист на Челси.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 11 мар 2016 00:16

Gil-galad написа:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:17-ти март 2016,Олд Трафорд

SEAT CONFIRMATION

Entrance: N46

Block: N1409

Row: GG

Seat: 110

Ще покажем на цайсатия шваба какво е шум.
GGMU!!!

Същите песни като неска ли ще пеете? :lol: :shock:
United fans chanting "The S*n was right. You're murderers" They've shown their standards right there. The spirit of sportsmanship is dying

Ходил съм и на Анфийлд симпатяга,два пъти...няма по прехвалена публика от вашата ;)С една песен YNWA не става.Бях и на последния ни домакински срещу вас (3:!),само докато си отворите устичките и следваше презимяване oт 70 000+. ;)
Последна промяна от ЦСКА СОФИЯ 1948 на 11 мар 2016 00:17, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
VDP
Контакти:

Мнениеот VDP » 11 мар 2016 00:17

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Ще покажем на цайсатия шваба какво е шум.

Със щум ли ще ни плашите? Баси, а аз си мислих, че ще е с игра! Но пък ако е играете като днес, най-много да го разсмеете швабата! ;)

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 11 мар 2016 00:20

VDP написа:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Ще покажем на цайсатия шваба какво е шум.

Със щум ли ще ни плашите? Баси, а аз си мислих, че ще е с игра! Но пък ако е играете като днес, най-много да го разсмеете швабата! ;)

Прочети интервюто му преди мача и ще разбереш какво имам предвид ;)Тези мачове не се печелят само с игра.Трябва и топки.Мъжки топки
Изображение

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 11 мар 2016 00:22

Не виждам какво толкова ги коментирате головете.Дузпата беше лека, но си е глупост на Депай, контакт имаше - нарушение.Простичко е.Вторият гол пък какво ? Засада на Хендерсън ? Не знам, ако има е била много тънка, но коментаторът от Англия каза, че според него няма засада ( не че е голямо светило, но щом са го сложили там се предполага, че разбира )
Сами сте си виновни, че най-опасното ви положение беше центриране към Фелайни.И като споменахме Фелайни и спорни ситуации - дали не трябваше да е изгонен след като след жълтия си картон направи още 5 фаула, единият от които същия като този на Хендо , за който пък последния получи жълт картон ? :? Имахте 5 силни минути, това ви беше.Ако на реванша не покажете повече сте дотук :)
Благодарим за поздравленията на феновете на Юнайтед ( които ни уважиха ). До другата седмица ;)

Потребителски аватар
Black&White1926
Контакти:

Мнениеот Black&White1926 » 11 мар 2016 00:31

daduradam написа:Не виждам какво толкова ги коментирате головете.Дузпата беше лека, но си е глупост на Депай, контакт имаше - нарушение.Простичко е.Вторият гол пък какво ? Засада на Хендерсън ? Не знам, ако има е била много тънка, но коментаторът от Англия каза, че според него няма засада ( не че е голямо светило, но щом са го сложили там се предполага, че разбира )
Сами сте си виновни, че най-опасното ви положение беше центриране към Фелайни.И като споменахме Фелайни и спорни ситуации - дали не трябваше да е изгонен след като след жълтия си картон направи още 5 фаула, единият от които същия като този на Хендо , за който пък последния получи жълт картон ? :? Имахте 5 силни минути, това ви беше.Ако на реванша не покажете повече сте дотук :)
Благодарим за поздравленията на феновете на Юнайтед ( които ни уважиха ). До другата седмица ;)

Да го бяха изгонили тъкмо със сигурност нямаше да играе на реванша :lol:
Офтопик:

Офтопик:

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 11 мар 2016 00:36

Black&White1926 написа:
daduradam написа:Не виждам какво толкова ги коментирате головете.Дузпата беше лека, но си е глупост на Депай, контакт имаше - нарушение.Простичко е.Вторият гол пък какво ? Засада на Хендерсън ? Не знам, ако има е била много тънка, но коментаторът от Англия каза, че според него няма засада ( не че е голямо светило, но щом са го сложили там се предполага, че разбира )

Да го бяха изгонили тъкмо със сигурност нямаше да играе на реванша :lol:

Фелайни и Хендо ако ги нямаше продукцията щеше да е по-добра

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 11 мар 2016 00:36

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
Gil-galad написа:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:17-ти март 2016,Олд Трафорд

SEAT CONFIRMATION

Entrance: N46

Block: N1409

Row: GG

Seat: 110

Ще покажем на цайсатия шваба какво е шум.
GGMU!!!

Същите песни като неска ли ще пеете? :lol: :shock:
United fans chanting "The S*n was right. You're murderers" They've shown their standards right there. The spirit of sportsmanship is dying

Ходил съм и на Анфийлд симпатяга,два пъти...няма по прехвалена публика от вашата ;)С една песен YNWA не става.Бях и на последния ни домакински срещу вас (3:!),само докато си отворите устичките и следваше презимяване oт 70 000+. ;)

Аз съм ходил на Анфийлд пък 5 пъти, "симпатяга". Щом една песен си чул ми е ясно колко си компетентен... :lol: И какво трябва да шокира някой, че феновете на Юнайтед се чуват на техния стадион ли? :lol:

Офтопик:

Офтопик:

Върни се в “Манчестър Ю”