MuFc1878 написа:Някой гледа ли мачове с Sopcast? Да каже как стоят нещата там
АЗ! Тегли го бързо
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MuFc1878 написа:Някой гледа ли мачове с Sopcast? Да каже как стоят нещата там

cantonaFAN написа:Отговорът на Боби Борисов след като му зададох върпоса в сайта на НоваСпорт беше че дебюта на Бербатов пред лондонска публика е национално събитие, което България иска да гледа. Иначе не бил длъжен да ми отговаря))
Без име написа:cantonaFAN написа:Отговорът на Боби Борисов след като му зададох върпоса в сайта на НоваСпорт беше че дебюта на Бербатов пред лондонска публика е национално събитие, което България иска да гледа. Иначе не бил длъжен да ми отговаря))
Какво национално събитие е това, бре ? Мен ме боли .... за тоя кон! Искам да гледам любимия си отбор, а не някъв смешен играч! Ман Юнайтед е най-обичания отбор в България! Всеки мач трябва да се предава!!!
Я кажи къде да му пиша на този?

Без име написа:cantonaFAN написа:Отговорът на Боби Борисов след като му зададох върпоса в сайта на НоваСпорт беше че дебюта на Бербатов пред лондонска публика е национално събитие, което България иска да гледа. Иначе не бил длъжен да ми отговаря))
Какво национално събитие е това, бре ? Мен ме боли .... за тоя кон! Искам да гледам любимия си отбор, а не някъв смешен играч! Ман Юнайтед е най-обичания отбор в България! Всеки мач трябва да се предава!!!
Я кажи къде да му пиша на този?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта