Атлетик Билбао - Манчестър Юнайтед,Четвъртък, 15 Март,20:00ч

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Re: Атлетик Билбао - Манчестър Юнайтед,Четвъртък, 15 Март,20:00ч

Мнениеот manutd legeng » 14 мар 2012 17:44

lrlazarov_19 написа:Мисля, че Бербатов не трябва да играе в този мач. Изобщо не е ясно как ще завърши двубоя и евентуален успех ще доведе до нова порция критики. Според мен като за начало той трябва да вземе участие в някой много по-лесен мач, в който да отбележи гол или два на спокойствие и да възвърне от части самочувствието си. За да затвърди отново позицията си в Юнайтед, Бербатов трябва да започне от нищото, да забрави какво е постигнал до момента и да се съсредоточи върху бъдещето. Така ще се разтовари от всичкото напрежение, което е насъбрал в себе си. Дано този момент дойде колкото може по-скоро :(

Принципно-да!Но мисля,че шансовете(времето)които му бяха дадени стоеше добре и уверено.Въпроса е,че го пуска в мачове в които пуска по-второстепенен състав.Или както е сега случая,ако влезе ще е изкупителна жертва,защото мача е много труден!Но това предполага отчаяно мощен състав,където ако пък най-после му провърви и стане пробива,би било перфектно!Време му е да му сработи и на него късмета,иска ми се! :roll:

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 14 мар 2012 19:26

manutd legeng написа:
lrlazarov_19 написа:Мисля, че Бербатов не трябва да играе в този мач. Изобщо не е ясно как ще завърши двубоя и евентуален успех ще доведе до нова порция критики. Според мен като за начало той трябва да вземе участие в някой много по-лесен мач, в който да отбележи гол или два на спокойствие и да възвърне от части самочувствието си. За да затвърди отново позицията си в Юнайтед, Бербатов трябва да започне от нищото, да забрави какво е постигнал до момента и да се съсредоточи върху бъдещето. Така ще се разтовари от всичкото напрежение, което е насъбрал в себе си. Дано този момент дойде колкото може по-скоро :(

Принципно-да!Но мисля,че шансовете(времето)които му бяха дадени стоеше добре и уверено.Въпроса е,че го пуска в мачове в които пуска по-второстепенен състав.Или както е сега случая,ако влезе ще е изкупителна жертва,защото мача е много труден!Но това предполага отчаяно мощен състав,където ако пък най-после му провърви и стане пробива,би било перфектно!Време му е да му сработи и на него късмета,иска ми се! :roll:

И да играе,и да не играе същия чеп - важното е на кой ще заложи САФ в средата и се надявам защитата също да е коренно различна от първия мач.
За Де Хея е ясно.
Готиното е и че Валенсия се връща в групата,дори и да не вземе участие утре със сигурност ще го направи в ужасно важните мачове които остават във ВЛ.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 14 мар 2012 19:33

Прес конференцията тече в момента, Джоунс е контузен, а Смолинг не е напълно възстановен и няма да започне мача, затова САФ казва че ще играе с Рафаел отдясно, Рио и Еванс в средата. Относно Бербатов: Опцията за продължаване на договора му ще бъде активирана. Възможно е да играе утре. САФ: "Димитър иска да бъде по-често титуляр, разбираемо е, но не мога да му гарантирам това".
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 14 мар 2012 19:43

Атлетик Билбао най-вероятно без Йоренте срещу Ман Юнайтед

Нападателят на Атлетик Билбао почти сигурно ще пропусне предстоящия осминафинален мач реванш от Лига Европа срещу Манчестър Юнайтед на стадион „Сан Мамес“.

В първата среща баските взеха предимство от един гол, след като спечелиха с 3:2 на „Олд Трафорд“.

Йоренте има разтежение и трудно ще успее да преодолее болките в оставащите часове до началото на мача.

Оскар де Маркос и Борха Екиса със сигурност ще бъдат на разположение на старши треньора Марсело Биелса, тъй като и двамата са възстановени.

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 14 мар 2012 20:56

Фен съм на Юнайтед,заради САФ(по-вечето сме заради неговите успехи-да не отричаме това!),фен съм на САФ!
Но това което е казал по въпроса с Бербатов,е чист бизнес!Признавам вече,че на Бербатов му трябва шанс от САФ и голям сработил късмет!
Съжалявам,но е необходимо контузии и насиране на младоците,за да му дайде редът!А не мога да го пожелая на САФ и Юнайтед!
Много е товара върху Гигс и Скоулс,но догодина вече...
Сетих се...отстраняването на Билбао(приходите :geek: ) оставят Бербатов в Юнайтед и догодина!Шампиони сме,дано еуфорията му помогне! :!:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 14 мар 2012 21:36

manutd legeng написа:Фен съм на Юнайтед,заради САФ(по-вечето сме заради неговите успехи-да не отричаме това!),фен съм на САФ!
Но това което е казал по въпроса с Бербатов,е чист бизнес!Признавам вече,че на Бербатов му трябва шанс от САФ и голям сработил късмет!
Съжалявам,но е необходимо контузии и насиране на младоците,за да му дайде редът!А не мога да го пожелая на САФ и Юнайтед!
Сетих се...отстраняването на Билбао(приходите :geek: ) оставят Бербатов в Юнайтед и догодина!Шампиони сме,дано еуфорията му помогне! :!:

По тая логика, когато САФ се пенсионира ти няма да си фен на Манчестър Юнайтед ?
Изображение[/center]

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 14 мар 2012 21:45

Rofles написа:
manutd legeng написа:Фен съм на Юнайтед,заради САФ(по-вечето сме заради неговите успехи-да не отричаме това!),фен съм на САФ!

По тая логика, когато САФ се пенсионира ти няма да си фен на Манчестър Юнайтед ?

Е,не!Но честно,от преди САФ ли си фен на Юнайтед?!
Просто смятам,че основен и боеспособен състав с Бербатов е о'кей!И шанс!От 20 години съм им фен,и САФ е в основата,има карма и дарба(защо ли аз да го оценявам?!).
Гигс го приех като даденост,но Скоулс навремето сам го харесах и открих(а да откриеш за себе си НЕзвезда е попадение! :geek: )

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 14 мар 2012 23:42

manutd legeng написа:
Rofles написа:
manutd legeng написа:Фен съм на Юнайтед,заради САФ(по-вечето сме заради неговите успехи-да не отричаме това!), фен съм на САФ!

Е,не!Но честно,от преди САФ ли си фен на Юнайтед?!
Просто смятам,че основен и боеспособен състав с Бербатов е о'кей!И шанс!От 20 години съм им фен,и САФ е в основата,има карма и дарба(защо ли аз да го оценявам?!).
Гигс го приех като даденост,но Скоулс навремето сам го харесах и открих(а да откриеш за себе си НЕзвезда е попадение! :geek: )

Извинявам се ако е прозвучало като обида, но ти каза:
фен съм на САФ!
и затова те попитах ;д
Изображение[/center]

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 15 мар 2012 00:44

[offtopic]я вземи открий и заместника на Скоулс да ни решиш проблемите :) (това в кръга на шегата)[/offtopic]
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 15 мар 2012 00:51

lrlazarov_19 написа:

[offtopic]я вземи открий и заместника на Скоулс да ни решиш проблемите :) (това в кръга на шегата)[/offtopic]

Заместника му след години най-вероятно ще е човекът от аватара ти. :)
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Манчестър Ю”