lrlazarov_19 написа:Мисля, че Бербатов не трябва да играе в този мач. Изобщо не е ясно как ще завърши двубоя и евентуален успех ще доведе до нова порция критики. Според мен като за начало той трябва да вземе участие в някой много по-лесен мач, в който да отбележи гол или два на спокойствие и да възвърне от части самочувствието си. За да затвърди отново позицията си в Юнайтед, Бербатов трябва да започне от нищото, да забрави какво е постигнал до момента и да се съсредоточи върху бъдещето. Така ще се разтовари от всичкото напрежение, което е насъбрал в себе си. Дано този момент дойде колкото може по-скоро
Принципно-да!Но мисля,че шансовете(времето)които му бяха дадени стоеше добре и уверено.Въпроса е,че го пуска в мачове в които пуска по-второстепенен състав.Или както е сега случая,ако влезе ще е изкупителна жертва,защото мача е много труден!Но това предполага отчаяно мощен състав,където ако пък най-после му провърви и стане пробива,би било перфектно!Време му е да му сработи и на него късмета,иска ми се!