Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
GGMU_forever написа:Дано Ван Перси се отърве от головата суша след двата си гола за лалетата...![]()
![]()
Genius. написа:GGMU_forever написа:Дано Ван Перси се отърве от головата суша след двата си гола за лалетата...![]()
![]()
Не се надявай много.
MuFc1878 написа:Genius. написа:GGMU_forever написа:Дано Ван Перси се отърве от головата суша след двата си гола за лалетата...![]()
![]()
Не се надявай много.
Има и резервен вариант ......на 8-ми април да се отпуши
Genius. написа:MuFc1878 написа:Genius. написа:GGMU_forever написа:Дано Ван Перси се отърве от головата суша след двата си гола за лалетата...![]()
![]()
Не се надявай много.
Има и резервен вариант ......на 8-ми април да се отпуши
Да,хубаво би било да повторим онова 1:6 нямам нищо против Перси да вкара гола.
Genius. написа:GGMU_forever написа:Дано Ван Перси се отърве от головата суша след двата си гола за лалетата...![]()
![]()
Не се надявай много.
GGMU_forever написа:Genius. написа:GGMU_forever написа:Дано Ван Перси се отърве от головата суша след двата си гола за лалетата...![]()
![]()
Не се надявай много.
![]()
Генчо, разсмиваш ме така.
Недей говори много, защото да не се отпуши на 8-ми с хеттрик от статични положения.
![]()
... та Сити кога ще мине груповата фаза? Кога ще имате по-хубав треньор? Кога ще се научат твойте калитковци да си вкарват положенията? Кога всичко това бе жалкар? Кога, кажи ми?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта