RedeviL написа:smoothc написа:t0bl3ro_bg написа:Недей го очаква толкова с нетърпение, защото като ги гледам какви мърди бяха вчера и все си мисля, че ще ни се хвърлят, както прави цялата Висша Лига.. Сега сигурно играчите на Юнайтед тренират и без настроение и не се знае изобщо какво ще покажат в неделя. Нани задължително трябва да му се даде почивка, тъй като според мен ще бъде съсипан. Излезна интервю, в което разказва как е седнал в съблекалнята и е започнал да плаче след червения картон. Сега ще видя в кой сайт го видях, за да го постна.
Аз също го чакам с нетърпение този мач,защо трябва да сме настроени негативно?!
Бих искал да споделя и един факт,относно настроението и духа,който наистина ме впечатли и той е следния:Знаете ли каква беше реакцията на Челси,след гаврата срещу Барса 2009?
Четири дни след това,те гостуваха на Арсенал и....ги размазаха с 4-1![]()
А относно последното изречение...Със сигурност го е писал човек,който силно мрази Манчестър Юнайтед!
Да и на мен това с Нани ми се струва като партенка.. Още повече, че сър Алекс беше забранил абсолютно всякакви изказвания на играчите след края на мача! И точно пък Нани да е дал подобно интервю ми се вижда малко невероятно..
Беше постнато видео в една от страниците във ФБ на феновете на Ман Юнайтед, в което човек от щаба на Юнайтед, поне така го описаха, започна да говори какво е станало в съблекалнята. Дали е вярно или не .. не знам, но щом и видео имаше. Важното е Нани да се вдигне на крака по-бързо и да покаже отново на какво е способен.