Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот t0bl3ro_bg » 08 мар 2013 14:24

RedeviL написа:
smoothc написа:
t0bl3ro_bg написа:Недей го очаква толкова с нетърпение, защото като ги гледам какви мърди бяха вчера и все си мисля, че ще ни се хвърлят, както прави цялата Висша Лига.. Сега сигурно играчите на Юнайтед тренират и без настроение и не се знае изобщо какво ще покажат в неделя. Нани задължително трябва да му се даде почивка, тъй като според мен ще бъде съсипан. Излезна интервю, в което разказва как е седнал в съблекалнята и е започнал да плаче след червения картон. Сега ще видя в кой сайт го видях, за да го постна.

Аз също го чакам с нетърпение този мач,защо трябва да сме настроени негативно?!
Бих искал да споделя и един факт,относно настроението и духа,който наистина ме впечатли и той е следния:Знаете ли каква беше реакцията на Челси,след гаврата срещу Барса 2009?
Четири дни след това,те гостуваха на Арсенал и....ги размазаха с 4-1 ;)
А относно последното изречение...Със сигурност го е писал човек,който силно мрази Манчестър Юнайтед!

Да и на мен това с Нани ми се струва като партенка.. Още повече, че сър Алекс беше забранил абсолютно всякакви изказвания на играчите след края на мача! И точно пък Нани да е дал подобно интервю ми се вижда малко невероятно.. :)

Беше постнато видео в една от страниците във ФБ на феновете на Ман Юнайтед, в което човек от щаба на Юнайтед, поне така го описаха, започна да говори какво е станало в съблекалнята. Дали е вярно или не .. не знам, но щом и видео имаше. Важното е Нани да се вдигне на крака по-бързо и да покаже отново на какво е способен.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 мар 2013 14:26

Нани до червения картон изигра много силен мач, дано му бъде гласуване доверие в следващите двубои!

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 08 мар 2013 17:22

Аз още преди мача, като видях името Чакър си спомних за полуфинала миналата година, където той се опитваше да направи нещо в полза на Барса, но както каза Сокачев "просто футболните богове бяха с отбора на Челси"... :mrgreen: :lol: Исках да кажа, че като го видях и си мислих, че ще има нещо гнило и ето го него. :shock: :? :|
Офтопик:

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 08 мар 2013 17:49

Фърги: Руни няма да ходи никъде

"Той ще остане тук и през следващата година, обещавам ви", заяви Сър Алекс

;)
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 08 мар 2013 18:21

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс призна, че иска възможно най-бързо да забрави за кошмарното отпадане от Шампионска лига след домакинската загуба от Реал Мадрид. Както е известно, шотландският специалист остана изключително огорчен от събитията по време на мача тази седмица, в който неговият отбор загуби от испанския тим с 1:2. Както е известно, повратен момент в двубоя се оказа изгонването на Луиш Нани в 56-та минута на мача, което продължава да бъде тема на разговор, особено след като за същото нарушение турския рефер не показа червен картон на Арбелоа в края на първата част.

Според думите на Сър Алекс, той е бил обезпокоен от кандидатурата на арбитъра още в самото начало, особено след като се разбра, че Чакър за своята международна кариера е изгонил седем футболисти от английски отбори и е привърженик на испанския футбол.

„Бях разтревожен и споделих опасенията си с един от своите помощници. Имах големи опасения този път, но сега всичко е назад. Ние нищо повече не може да направим. Трудно е да продължаваш да вярваш. Вече за трети път излитаме заради реферите. Не е лесно да се примириш. Но, анализирайки всичко, вземайки под контрол емоциите си, разбираш, че ние си оставаме Манчестър Юнайтед и трябва да приемеш, че такива неща се случват", заяви Сър Алекс.

„Повече нищо не може да направиш и в неделя ни чака важен четвъртфинал. Сега моето съзнание се проясни и ние трябва да продължаваме да живеем. Това е просто още един ден от историята на клуба. Това не е добър ден, но е още един ден. Моята задача сега е да заредя момчетата, които играха фантастично във вторник и запалянковците, на които сме им длъжници. Очевидно е че, Нани е разстроен, но трябва да се избавим от чувството си за вина. Аз не мисля, че той направи нещо неправилно и това е посланието ни към него", допълни легендарният шотландец.

Сър Алекс не пропусна да се заяде и със своя дългогодишен съперник на треньорското поприще Рафаел Бенитес, който в неделя ще изведе Челси на „Олд Тарфорд".

„Нямам намерение да бия този, който вече е паднал на земята. Това не е в моя стил", каза още Сър Алекс.

Малко е пресолил манджата с последните си думи обаче...
Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 08 мар 2013 20:16

smoothc написа:
2.След поредната гавра с английски отбор в елиминационната фаза,по всичко изглежда че новия испански помазаник на Уефа се казва Реал Мадрид.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Желязна логика, но неграмотна.
И как става така,че само на Юнайтед-Реал е назначен германски съдия,при положение че двама играчи на Реал са германци!?

А това...това просто цепи мрака.... :lol: :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 08 мар 2013 21:27

LaRgO написа:
smoothc написа:
2.След поредната гавра с английски отбор в елиминационната фаза,по всичко изглежда че новия испански помазаник на Уефа се казва Реал Мадрид.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Желязна логика, но неграмотна.
И как става така,че само на Юнайтед-Реал е назначен германски съдия,при положение че двама играчи на Реал са германци!?

А това...това просто цепи мрака.... :lol: :lol:

След подаръците за Барселона,напълно нормално е Уефа да направи и нещо голямо за Реал Мадрид(и то разбира се съвсем "случайно" съвпадна и с РД на отбора).
Аз съм извадил съдийските назначения за всички мачове,така че всеки сам може да се убеди,че нищо не е случайно,за огромно съжаление!
Според вас е чиста случайност,че от всички мачове,само в този на Реал-Юнайтед националността на съдията съвпада с тази на двама от играчите на Реал Мадрид?!
Как може и в 7-те останали мача всичко е според правилата и феърплея,а в този случай НЕ?
Ролята на Брих е съществена в целия този цикъл-Всеки втори фаул се свири в полза на Реал,в края на мача при оставащи 15 секунди и отсъден корнер за Юнайтед,изведнъж се свири край на мача,къде го има това?!
За реванша се назначава отново поръчков съдия,който си свърши работата перфектно(в полза) на Реал Мадрид ;)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 08 мар 2013 21:54

smoothc написа:След подаръците за Барселона,напълно нормално е Уефа да направи и нещо голямо за Реал Мадрид(и то разбира се съвсем "случайно" съвпадна и с РД на отбора).
Аз съм извадил съдийските назначения за всички мачове,така че всеки сам може да се убеди,че нищо не е случайно,за огромно съжаление!
Според вас е чиста случайност,че от всички мачове,само в този на Реал-Юнайтед националността на съдията съвпада с тази на двама от играчите на Реал Мадрид?!
Как може и в 7-те останали мача всичко е според правилата и феърплея,а в този случай НЕ?
Ролята на Брих е съществена в целия този цикъл-Всеки втори фаул се свири в полза на Реал,в края на мача при оставащи 15 секунди и отсъден корнер за Юнайтед,изведнъж се свири край на мача,къде го има това?!
За реванша се назначава отново поръчков съдия,който си свърши работата перфектно(в полза) на Реал Мадрид ;)

Параноята яко те тресе. Все си мислех, че съдията не трябва да е от страната на някой от двата клуба, но явно не трябва и да съвпада с някой от футболистите. Съдиите от Сан Марино ще са доволни. Само някой много голям параноик може да напише такова нещо. На реванша защо беше турчин ? Заради Шахин ли ? :lol:
Колкото до този корнер, топката беше заложена в 2:57сек. при 3 мин. продължение. Като се замисля, май това са 3 сек., а не 15.
Последна промяна от LaRgO на 08 мар 2013 22:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 08 мар 2013 22:04

Мачът свърши и толкова. Трябва да мислим и занапред. Вече гледаме към мача с Челси не към този с Реал преди няколко дена. :lol: LaRgO ти нямаш ли си форум бе? Какво се скиташ тука. Айде връщай се във дома на "реалистите" . :mrgreen: :lol:
Офтопик:

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 08 мар 2013 22:05

Обясни ми едно нещо. След като Уефа е решила да направи нещо голямо за Реал, какво значение има съдията от каква националност е ?

Върни се в “Манчестър Ю”