GGMU_forever написа:Пичове, да пускам ли темата за мача с Уест Хем?
Все още не е обявена дата за мача
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
GGMU_forever написа:Пичове, да пускам ли темата за мача с Уест Хем?

Anders: Reds will respond
Anders Lindegaard insists United are determined to consign Tuesday's Champions League disappointment to the past by progressing to the FA Cup semi-finals.
t0bl3ro_bg написа:Недей го очаква толкова с нетърпение, защото като ги гледам какви мърди бяха вчера и все си мисля, че ще ни се хвърлят, както прави цялата Висша Лига.. Сега сигурно играчите на Юнайтед тренират и без настроение и не се знае изобщо какво ще покажат в неделя. Нани задължително трябва да му се даде почивка, тъй като според мен ще бъде съсипан. Излезна интервю, в което разказва как е седнал в съблекалнята и е започнал да плаче след червения картон. Сега ще видя в кой сайт го видях, за да го постна.

MuFc1878 написа:t0bl3ro_bg написа:Недей го очаква толкова с нетърпение, защото като ги гледам какви мърди бяха вчера и все си мисля, че ще ни се хвърлят, както прави цялата Висша Лига.. Сега сигурно играчите на Юнайтед тренират и без настроение и не се знае изобщо какво ще покажат в неделя. Нани задължително трябва да му се даде почивка, тъй като според мен ще бъде съсипан. Излезна интервю, в което разказва как е седнал в съблекалнята и е започнал да плаче след червения картон. Сега ще видя в кой сайт го видях, за да го постна.
Наистина положението е тежко след вторник, но не трябва да се пада духом. То ако беше мач от ВЛ дай да не излизат въобще. Всичко се лекува с победа, победа и пак победа
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Аз пък мисля,че Нани задължително трябва да играе.САФ да демонстрира подкрепата си спрямо него като му гласува доверие,а също така и публиката съм сигурен,че ще го аплодира бурно и това ще го накара да се отпусне ако в него все още има някакво напрежение.Отделно от това лично според мен до изгонването си Нани беше най-добрия на терена...
t0bl3ro_bg написа:MuFc1878 написа:t0bl3ro_bg написа:Недей го очаква толкова с нетърпение, защото като ги гледам какви мърди бяха вчера и все си мисля, че ще ни се хвърлят, както прави цялата Висша Лига.. Сега сигурно играчите на Юнайтед тренират и без настроение и не се знае изобщо какво ще покажат в неделя. Нани задължително трябва да му се даде почивка, тъй като според мен ще бъде съсипан. Излезна интервю, в което разказва как е седнал в съблекалнята и е започнал да плаче след червения картон. Сега ще видя в кой сайт го видях, за да го постна.
Наистина положението е тежко след вторник, но не трябва да се пада духом. То ако беше мач от ВЛ дай да не излизат въобще. Всичко се лекува с победа, победа и пак победа
Напълно съм съгласен, но този път положението както ти каза е много тежко. Не е както беше до сега - мач от ВЛ и след това идва поредният такъв. Мачът във вторник беше малко по-особен и сега предстоящият с Челси ще бъде също такъв. Само не искам да отпадаме от този турнир, защото е време да го вземем.ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Аз пък мисля,че Нани задължително трябва да играе.САФ да демонстрира подкрепата си спрямо него като му гласува доверие,а също така и публиката съм сигурен,че ще го аплодира бурно и това ще го накара да се отпусне ако в него все още има някакво напрежение.Отделно от това лично според мен до изгонването си Нани беше най-добрия на терена...
Сър Алекс е човек, който може да ти промени настроението за 2 секунди, така че няма да се изненадам ако го пусне и титуляр. Интересно ще ми е как ще ги мотивира за този мач. Най-важното е че играем на нашият стадион още 2 мача и ще могат играчите да се насладят на подкрепата на феновете в целия и блясък.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта